מעוניין להזמין רסיבר+רמקולים מאמזון גרמניה
שלום לכל חברי הפורום,
אני מעוניין להזמין מאמזון גרמניה:
1. DENON AVR-X2200
http://www.amazon.de/Denon-AVRX2200WBKE ... 72NRCVBEQ9
2. KEF LS50
http://www.amazon.de/KEF-LS50/dp/B008NZ ... s=kef+ls50
יש לי כמה שאלות לגבי ההזמנה מאמזון:
1. האם ניתן לשלם בתשלומים בכרטיס אשראי?
2. כדאי להזמין ביחד את המוצרים או כל אחד בהזמנה נפרדת?
3. מה לגבי תשלום של מכס/מע"מ כמה צריך להוסיף?
4. ראיתי בפורום שאנשים קיבלו החזר ממס הכנסה, איך זה מתבצע?
תודה לכל העונים
אני מעוניין להזמין מאמזון גרמניה:
1. DENON AVR-X2200
http://www.amazon.de/Denon-AVRX2200WBKE ... 72NRCVBEQ9
2. KEF LS50
http://www.amazon.de/KEF-LS50/dp/B008NZ ... s=kef+ls50
יש לי כמה שאלות לגבי ההזמנה מאמזון:
1. האם ניתן לשלם בתשלומים בכרטיס אשראי?
2. כדאי להזמין ביחד את המוצרים או כל אחד בהזמנה נפרדת?
3. מה לגבי תשלום של מכס/מע"מ כמה צריך להוסיף?
4. ראיתי בפורום שאנשים קיבלו החזר ממס הכנסה, איך זה מתבצע?
תודה לכל העונים
@alburas
·
1. לא עם כרטיס אשראי ישראלי, זה תשלום בפעם אחת. יתכן ועם כרטיס אשראי של אמאזון זה אפשרי (לא יודע אם נגיש לישראלים, שווה בדיקה אם ניתן לעשות אותו במידה ותשלומים זה הכרח בשבילך)
2. נסה להזמין כ"א בנפרד ולחוד ותראה מה יוצא הכי זול בסיכום הכללי. במקרה שלך אני חושב שביחד כי אלה שני מוצרים גדולים ועל שניהם כ"א בנפרד יש מע"מ ומכס, אז הדבר היחיד שתוכל לחסוך זה על משלוח לכן בהזמנה אחת סביר להניח שיהיה יותר זול
3. תשלום של מע"מ ומכס ומשלוח משולם הכל מראש (כשאמזון היא המוכר, לא דרך צד שלישי). כשתגיע לשלב הסופי, קליק לפני אישור הזמנה יש מסך שמפרט כמה יוצא הכל כולל הכל (בשלב הזה כבר תראה ניכוי מע"מ מקומי של אירופה(*) )
4. מתבצע אוטומטית. אם תזמין דרך אמזון ולא דרך מוכר צד שלישי, ותשלח משלוח רגיל (איטי) סיכוי יותר מסביר שתקבל החזר (כבר קיבלתי 3 מתוך 3 פעמים שהזמנתי מוצרי חשמל גדולים מאמזון אירופה - שני מקרנים ורסיבר, יותר מאלפיים ש"ח..)
(*) כשאתה מזמין מאמזון אירופה, המע"מ שלהם מנוכה לך מהמחיר שאתה רואה כיי זה נשלח מחוץ לאיחוד. נדמה זה לי 18 אחוז משהו כזה
אם בעמוד הראשי של המוצר הוא עולה נגיד 100 יורו, כשתגיע לקופה תראה שערך המוצר יהיה 82 יורו. ועל המחיר הזה יתווספו מע"מ ומכס של ישראל + עלות משלוח
·
1. לא עם כרטיס אשראי ישראלי, זה תשלום בפעם אחת. יתכן ועם כרטיס אשראי של אמאזון זה אפשרי (לא יודע אם נגיש לישראלים, שווה בדיקה אם ניתן לעשות אותו במידה ותשלומים זה הכרח בשבילך)
2. נסה להזמין כ"א בנפרד ולחוד ותראה מה יוצא הכי זול בסיכום הכללי. במקרה שלך אני חושב שביחד כי אלה שני מוצרים גדולים ועל שניהם כ"א בנפרד יש מע"מ ומכס, אז הדבר היחיד שתוכל לחסוך זה על משלוח לכן בהזמנה אחת סביר להניח שיהיה יותר זול
3. תשלום של מע"מ ומכס ומשלוח משולם הכל מראש (כשאמזון היא המוכר, לא דרך צד שלישי). כשתגיע לשלב הסופי, קליק לפני אישור הזמנה יש מסך שמפרט כמה יוצא הכל כולל הכל (בשלב הזה כבר תראה ניכוי מע"מ מקומי של אירופה(*) )
4. מתבצע אוטומטית. אם תזמין דרך אמזון ולא דרך מוכר צד שלישי, ותשלח משלוח רגיל (איטי) סיכוי יותר מסביר שתקבל החזר (כבר קיבלתי 3 מתוך 3 פעמים שהזמנתי מוצרי חשמל גדולים מאמזון אירופה - שני מקרנים ורסיבר, יותר מאלפיים ש"ח..)
(*) כשאתה מזמין מאמזון אירופה, המע"מ שלהם מנוכה לך מהמחיר שאתה רואה כיי זה נשלח מחוץ לאיחוד. נדמה זה לי 18 אחוז משהו כזה
אם בעמוד הראשי של המוצר הוא עולה נגיד 100 יורו, כשתגיע לקופה תראה שערך המוצר יהיה 82 יורו. ועל המחיר הזה יתווספו מע"מ ומכס של ישראל + עלות משלוח
- Huvenster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1031
- שם מלא: huvenster
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
לא מכיר את הרמקולים האלו, אתה סגור עליהם כי שמעת אותם?
בכל מקרה 2 דרכים יחידות שאני הייתי מזמין רמקולים מחו"ל:
1. הזמנה מאמזון אירופה, ניתן להעזר במדריך המצוין שORIS הכין
2. הזמנה מאמזון/איביי ארה"ב ל-BUY2USA כאשר יש הנחה משמעותית על שילוח ימי
בכל מקרה 2 דרכים יחידות שאני הייתי מזמין רמקולים מחו"ל:
1. הזמנה מאמזון אירופה, ניתן להעזר במדריך המצוין שORIS הכין
2. הזמנה מאמזון/איביי ארה"ב ל-BUY2USA כאשר יש הנחה משמעותית על שילוח ימי
- Huvenster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1031
- שם מלא: huvenster
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
להוסיף רק שהרבה חברים הזמינו גם רסיברים מארה"ב והוסיפו שנאי, אני לא אוהב להתעסק עם זה ומעדיף לרכוש רק מוצרי חשמל 220V כאשר הם מחוברים באופן קבוע, מברגות וכו' שדורשות חיבור פעם ב... אין לי בעיה. אבל זה רק אני.
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
אני לא חושב שיהיה כלכלי להביא אותם מחו"ל.
בארץ עולים לפי זאפ כ 8000 ש"ח וזה מחיר מחירון כלומר אתה יכול לרכוש אותם בפחות
הרמקולים מאמזון גרמניה לפני שילוח ומיסים עולים כ 5200 ש"ח בכל צורה אתה לא תוכל להביא אותם יותר זול.
בארץ עולים לפי זאפ כ 8000 ש"ח וזה מחיר מחירון כלומר אתה יכול לרכוש אותם בפחות
הרמקולים מאמזון גרמניה לפני שילוח ומיסים עולים כ 5200 ש"ח בכל צורה אתה לא תוכל להביא אותם יותר זול.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason