בעיה ברמקולי HARMAN KARDON

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
abrgil פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 36
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם ,
אז ככה יש לי את מערכת שמע של Harman kardon אם אני לא טועה סוג 60 [HKTS 60] 5.1 ממש דומה לזה :http://www.harmankardon.com/home-theate ... ck#start=1
חמישה רמקולים וסאב וופר ,
שלושה מן הרמקולים ממוקמים קרוב יחסית לטלוויזה [עד כמטר בגג] אחת מתחתיה שניים בצדדים
שני הרמקולים האחרים בתוך התקרה באזור הספה כ-3~4 מטר מטלווזיה ומשום מה אינני מצליח לקלוט משם שמע כלל כאילו לא מסונכרן כזה , אפשר לדעת מה הסיבה לכך ?
יש לי כשנתיים את מערכת השמע הזאת ופעם אני זוכר שאם הייתי שם את הרמקולים על PLI MOVIE באפשרויות של הSurround היו מצליחים לקלוט רעשי לחישות וכאלה כמו קולות רקע כאלה , רק קולות רקע .
מדוע זה קורה ?
אגב ניסית למצוא בגדרות אולי משהו שקשור לשני הרמקולים האלה אני רק יכול להגדיר את המטרים מן המערכת שמע עצמה [המכשיר] ואיזה דצבלים מ1-10.

abrgil פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

הקפצה,
רעיון .. מישהו?

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2641
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 303 פעמים

שליחה #3 

קודם כול תבדוק איזה דגם רמקולים בדיוק יש לך, אחרת קשה להתקדם.
אבל בלי קשר לדגם, כדי לקבל סאונד מרמקולים אחוריים צריך לנגן תוכן שבאמת יש בו אודיו בשביל אותם רמקולים אחוריים או להשתמש באיזושהי אמולציה לצליל היקפי שרסיברים רבים יודעים לעשות גם אם התוכן המקורי הוא לא בסראונד.

abrgil פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

מצטער על הדילאי , אבל זה חזר להיות אקטואלי

השתמשתי בסרטון זה : והסתבר שהוא קולט את הרמקול הימני גם כאחורי וגם כקדמי , בהגדרות אין ממש אפשרות לשנות דברים חוץ מרמת הדציבל והמרחק , קשה לי לבדוק את החיבורים מכיוון שהוא מחובר לתקרה . מה עליי לעשות ?

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6305
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 933 פעמים

שליחה #5 

abrgil כתב:מצטער על הדילאי , אבל זה חזר להיות אקטואלי

השתמשתי בסרטון זה : והסתבר שהוא קולט את הרמקול הימני גם כאחורי וגם כקדמי , בהגדרות אין ממש אפשרות לשנות דברים חוץ מרמת הדציבל והמרחק , קשה לי לבדוק את החיבורים מכיוון שהוא מחובר לתקרה . מה עליי לעשות ?
...
אני לא חושב שיש סראונד ביוטיוב.
אני טועה? (מעולם לא בדקתי)

abrgil פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

@gal-cohen
·

אני חושב דווקא שיש , שמעו רעשים משלושת הרמקולים בנפרד , הבעיה היא שקשה לי לראות אם משהו לא מחובר כי הכל אלחוטי ,
הפעם היחידה ששמעתי משהו מן הרמקולים מאחורה היה קול של לחישה ששיחקתי GTA וגם זה מלפני הרבה זמן
אני רוצה שזה ישמש לי כרמקולים רגילים ולא כרמקולים לצלילים מיוחדים או רמקולים שיעבדו רק ב5.1 נמרות שכבר צלילים מיוחדים כבר לא שומעים

abrgil פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

עזרה בבקשה ?

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 10915
נתן תודות: 216 פעמים
קיבל תודות: 1942 פעמים

שליחה #8 

ביקשו ממך דגם מדוייק של המכשיר שלך, לא סיפקת.

קרא בהוראות ההפעלה של המכשיר שלך אין מגדירים שסטריאו יגיע גם לאחוריים.
זה יכול להיות all channels setero, או extended stereo, או משהו דומה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”