למי יש broadlink s1? אני מנסה לפרוץ את הסנסורים שלהם...

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
itai90 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

קודם כל שלום לכולם,
אני חדש פה,

יש לי broadlink rm3 וrm3 mini
ומפסקי rf תאורה בבית ששולטים בכל האורות,

ויש לי גם s1 אבל רק הבקר -
s1 זה הקיט של האבטחה : בקר + שלט + חיישן תנועה + חיישן דלת

כשקניתי אותו הנחתי שמדובר בחיישני rf רגילים, שיש לי כבר... אז קניתי את הבקר ב20$ במקום הקיט השלם ב47$
אבל באפליקצייה צריך לסרוק ברקוד של מוצר שלהם כדי שיעבוד(רוצים שתקנה את החיישנים שלהם בלבד),
קיצור החיישן דלת שלהם זה חיישן דלת רגיל של 433mhz שהם ממתגים אותו מחדש ומוכרים אותו ב16$ במקום 3$
והחיישן תנועה זה אותו דבר מוכרים ב23$ במקום 6$ שהוא עולה... השלט שלהם נמכר ב10$ ואני מניח שהוא שלט רגיל גם כן ב 2$... שיש לי איזה 20 כאלה...

קיצור אין לי כוח לחכות עוד חודש שיגיע הסנסורים, וגם לא בא לי לשלם פי 5 על הסנסורים,
אז החלטתי לפרוץ את השיטת ברקודים שלהם... :) כדי להוסיף למערכת סנסורים 3rd party זולים..
הצלחתי להוסיף כמה כבר, אבל עדיין לא מצאתי את הקוד שהם אמורים לשדר,
והסנסורים הזולים - אפשר לשנות להם את הקוד שהם משדרים עם ג'מפרים...

47$ זה לא כזה נורא.. אבל זה שחיטה אם אתה רוצה לשים יותר מחיישן אחד... זה ממש הונאה...

זקוק לעזרה שלכם, כבר מצאתי כמה ברקודים תקינים,
אני זקוק לפרטים הבאים:
ברקוד (במדבקה על הסנסור), סוג מכשיר (שלט\תנועה\דלת), תדר(315\433), ואופציונאלי(אבל ממש חשוב)- איזה קוד הוא שולח בrf - למי שיודע לעשות סניפינג

אחרי שיהיה מספיק סיריאלים אני אוכל לנתח איך הם מקודדים את ההגדרות של הסנסור בברקוד,
נראה שההתחלה של הברקוד זה קוד יצרן וסוג הסנסור וההמשך זה הסיריאלי של המכשיר,
ואיך שהוא הסיריאלי מייצג את הקוד rf שהחיישן שולח...

אם הכל יעבוד כמו שצריך יהיה אפשר לייצר ברקוד חוקי לסנסור של 3$ ואשתף אתכם איך לעשות את זה כאן...
אז מי שקורא את זה ויש לו סנסורים של broadlink s1 בבקשה תשתף את הברקוד,
הדבר לא אמור להשפיע על המכשיר שלר בכלל, אפשר לשלוח לי בפרטי מי שלא רוצה לשלוח בפומבי...

ברקוד נראה ככה לדוגמא:
BL01012121023A58
לדוגמא... זה ברקוד חוקי אחד שמצאתי, שמוסיף חיישן תנועה עם סיריאל 21023A58

יום טוב לכולם.

itai90 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

S1

שליחה #2 

תמונות של broalink s1
ברקוד של שלט מאוד יעזור למצוא התאמה בין קוד שלט לברקוד ואולי אפילו איזו חוקיות...

itai90 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

חברה.. אני לא משחק משחקים... אני מנסה לסרוק קודים אפשריים עכשיו לראות מתי הסנסורים מופעלים...
ממש יעזור לי אבל אם מי שיש לו סנסור ישלח ברקודים... וממש ממש יעזור אם הוא יכול לברר את הקוד ששולח הrf...
בשביל לגלות את הקוד צריך ארדואינו ורסיבר rf כמו בתמונה...

yakovst3
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 296
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #4 

אם לא משנה לך איזה מקום נמצא החיישן
תקליט את ההוא שיש לך ותשכפל אותו אצל כולם

itai90 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

הי, אז זהו שאין לי שום חיישנים שלהם... רק את הבקר שמקבל את הקוד ומתממשק עם האפליקצייה e-control.. .
הקטע שהחיישנים שלהם זה חיישנים רגילים, שמשדרים קוד רגיל כמו שלט... חיישנים ב2$...
אבל הם נמכרים ב20$... לחוד או ב50$ לסט שלם של 2 סנסורים שלט ובקר (הבקר עולה20$ וטכנית פתחתי אותו והחומרה שם מאוד פשוטה... והסנסורים שווים 8$ גג לא 30$ כמו שהם נמכרים בסט)
בעקרון אתה צודק אפשר לשכפל.. אבל לא לכל הבית, כאילו לא לפי אזורים...
תוכל לשכפל סנסור של דלת והוא יתריע שהדלת פתוחה כשאחת הדלתות תפתח...
אבל מה שאני מנסה לעשות שאם יש פה 5 אנשים עם סט... יש להם כל אחד 3 אביזרים,
אם הם משתפים אותם כל אחד מהם יוכל להתקין אצלו 15 סנסורים... ולקנות מלא סנסורים ב2$ ולהרחיב את בית החכם שלהם בכמה דולרים ולא במאות דולרים על אותה חומרה בדיוק... אני מנסה לשחרר את החומרה... כרגע יש פה מהלך מסריח שברודלינק עשו שהוא מונופול מגעיל כדי שיקנו את החומרה הרגילה והנפוצה דווקא מאצלם....
זה לא איזה שלט מיוחד, וזה לא איזה סנסור מיוחד לדלת או חיישן תנועה מיוחד... זה סנדרט...

אם יפרסמו פה סט של ברקוד + הקוד שהוא שולח - אז יהיה אפשר להשתמש בו אצל כולם... ע"י שכפול הקוד שלו בסנסור זול...
ואם במקרה הטוב שהם השתמשו באיזו קידוד סטנדרט או איזה נוסחא מתמטית פשוטה יהיה אפשר לפענח אית הקורליזצייה בין הקוד של הסנסור לבין הברקוד, (במידה והם לא מנהלים דאטבייס מיוחד של שזה והברקודים הם רנדומאליים), אז יהיה אפשר לשחרר לגמרי את כל החומרה...
עם הרבה ברקודים יהיה אפשר לנתח את זה יותר טוב...
מה שאני מניח שהם לא יאהבו אבל מגיע להם שהם מנסים למכור אביזרים זולים במחירים פי 10 רק בגלל ששמו עליהם מדבקה עם ברקןד להגדרות...

אבל הבעיה שאין פה אנשים שיש להם את הסט... הוא יחסית חדש גם...
וכדי לפצח את הברקודים צריך רשימה לא קטנה של ברקודים כדי לנתח את הנתונים...
ולא בדיוק בא לי לקנות 50 סנסורים ב20$ בשביל זה... בגלל זה אני מבקש שתעזרו לי לעזור לכם...

Cheetahunter
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 86
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #6 

itai90 כתב:הי, אז זהו שאין לי שום חיישנים שלהם... רק את הבקר שמקבל את הקוד ומתממשק עם האפליקצייה e-control.. .
הקטע שהחיישנים שלהם זה חיישנים רגילים, שמשדרים קוד רגיל כמו שלט... חיישנים ב2$...
אבל הם נמכרים ב20$... לחוד או ב50$ לסט שלם של 2 סנסורים שלט ובקר (הבקר עולה20$ וטכנית פתחתי אותו והחומרה שם מאוד פשוטה... והסנסורים שווים 8$ גג לא 30$ כמו שהם נמכרים בסט)
בעקרון אתה צודק אפשר לשכפל.. אבל לא לכל הבית, כאילו לא לפי אזורים...
תוכל לשכפל סנסור של דלת והוא יתריע שהדלת פתוחה כשאחת הדלתות תפתח...
אבל מה שאני מנסה לעשות שאם יש פה 5 אנשים עם סט... יש להם כל אחד 3 אביזרים,
אם הם משתפים אותם כל אחד מהם יוכל להתקין אצלו 15 סנסורים... ולקנות מלא סנסורים ב2$ ולהרחיב את בית החכם שלהם בכמה דולרים ולא במאות דולרים על אותה חומרה בדיוק... אני מנסה לשחרר את החומרה... כרגע יש פה מהלך מסריח שברודלינק עשו שהוא מונופול מגעיל כדי שיקנו את החומרה הרגילה והנפוצה דווקא מאצלם....
זה לא איזה שלט מיוחד, וזה לא איזה סנסור מיוחד לדלת או חיישן תנועה מיוחד... זה סנדרט...

אם יפרסמו פה סט של ברקוד + הקוד שהוא שולח - אז יהיה אפשר להשתמש בו אצל כולם... ע"י שכפול הקוד שלו בסנסור זול...
ואם במקרה הטוב שהם השתמשו באיזו קידוד סטנדרט או איזה נוסחא מתמטית פשוטה יהיה אפשר לפענח אית הקורליזצייה בין הקוד של הסנסור לבין הברקוד, (במידה והם לא מנהלים דאטבייס מיוחד של שזה והברקודים הם רנדומאליים), אז יהיה אפשר לשחרר לגמרי את כל החומרה...
עם הרבה ברקודים יהיה אפשר לנתח את זה יותר טוב...
מה שאני מניח שהם לא יאהבו אבל מגיע להם שהם מנסים למכור אביזרים זולים במחירים פי 10 רק בגלל ששמו עליהם מדבקה עם ברקןד להגדרות...

אבל הבעיה שאין פה אנשים שיש להם את הסט... הוא יחסית חדש גם...
וכדי לפצח את הברקודים צריך רשימה לא קטנה של ברקודים כדי לנתח את הנתונים...
ולא בדיוק בא לי לקנות 50 סנסורים ב20$ בשביל זה... בגלל זה אני מבקש שתעזרו לי לעזור לכם...
...
·
בקרוב אני אמור לקבל את הS1C אם יעזור אני אתן לך את הברקודים של החיישנים.
אם התקדמת באיזושהי צורה אתה מוזמן לשתף

itai90 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

אלהן,
הרבה זמן עבר מאז הפוסט הזה, קצת הפסקתי להתעסק עם זה כשקיבלתי את החיישן דלת וראיתי שהוא משדר ב13.56MHZ (שזה מוזר רצח, כי זה תדר שמשמש nfc בד"כ ולא חיישנים מרוחקים) ולא ב433mhz או315mhz...
אבל יש מצב שהשלט משדר ב433mhz... ואני מקווה שלא בrolling code כמו ברכב כי אז זה יסבך את העניינים...
בכל מקרה אם אתה יכול גם לבדוק איזה תדר ואיזה קוד השלט שלך משדר בנוסף למזהה יעזור ואני אבדוק את זה...

תודה, יום טוב.

xtrimf
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

שליחה #8 

הי,

יש התקדמות?

GalZilberman
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 550
נתן תודות: 66 פעמים
קיבל תודות: 50 פעמים

שליחה #9 

הדבר שאני לא מצליח להבין זה איך אתה מתממשק מהRM3 ששולח רק IR אל מודולים של RF

itai90 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

גל, מי אמר לך שהrm3 שולח רק ir? יש לו תמיכה בrf, הוא תומך ב433 + 315 mhz...
יש שני סוגים rm3 pro, וrm mini , המיני יש לו רק ir, ויש לי גם כאלה, זה וב לשים אחד pro בסלון ששולט על כל הבית בrf ובסלון בir,
ובכל חדר שמים rm mini כדי לשלוט בir על המזגן וטלוויזיה באותו החדר... הם מתפקדים ביחד באפליקציה...
כי זה עולה רק 10$ בניגוד ל35$ של הpro, כי ir לא עובר דרך קירות כמו rf כמו שידוע לך...
והs1 משום מה עובד על 13.56mhz לסנסורים של הדלת...
אצלי כל המפסקים בבית הם מפסקים חכמים 433Mhz (עולים 15$ באיביי\אליאקספרסס - למפסק יחיד\כפול\משולש), אני שולט על כל התאורה מהברודלינק מהסלולארי...

xtrimf, לא היה התקדמות, כי לא קניתי את הסט המלא ואך אחד לא שלח לי קודים של שלטים,
אני גם לא כזה אהבתי את הs1 הוא לא מתפקד כמו שצריך... הוא לא כזה מתריע בזמן אמת ולפעמים מפספס לגמרי...
אני חושב שהשל עצמו הוא 433mhz וסתם מוכרים אותו יקר... אבל לא כזה מעניין אותי, לא מתעסק עם זה יותר,
אם למישהו יש את הסט והשלט וישלח לי את המדבקה ויברר מה הקוד שהשלט שולח אז אני אוכל לשחק עם זה...

GalZilberman
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

@itai90
·וואלה, לא ראיתי שיש rm3 pro, תוכל לשלוח לי קישור, אני לא מוצא, במחיר הזה אולי שווה לי לשדרג

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #12 

גל חיפוש ראשון ביוטיוב.

https://www.aliexpress.com/store/produc ... 11884.html
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

GalZilberman
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

@mp3lll
·זה RM Pro הרגיל, לא 3.
רק המיני זה 3.
בקיצור, לא הבנתי איך המיני 3 שולח RF והתשובה היא שמדובר על שילוב של המיני יחד עם RM Pro.

שילוב מצויין, מקווה שתצליח עם הקודים

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #14 

אין דגם 3.
הוא לא משתמש במיני הוא משתמש בפרו, לא הצלחתי להבין איפה הבנת שהוא משתמש ב MINI.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

GalZilberman
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #15 

@mp3lll
·

יש לי broadlink rm3 וrm3 mini
...

ifeelyou
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3

e-control

שליחה #16 

היי ראיתי שאתה די מבין בזה, שאלה
יש לי בית חכם מבוסס broadlink, כולל מערכת אזעקה s1c שלהם, שקעים חכמים וכו'
הכול מנגן יחסית סביר, אבל לאחרונה הפסקתי לקבל הודעות Push לטלפון
בעבר לאחר הפעלת טיימר הייתי מקבל Push שהטיימר התחיל, כמו כן במקרה של הפעלת אחד הסנסורים באזעקה
אבל זהו.. אין יותר
מכיר? רעיון לפתרון?

תודה מראש
(ניסיתי התקנה מחדש, התקנה על טלפון אחר - לא עזר)

msex
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 322
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

Re: e-control

שליחה #17 

ifeelyou כתב:היי ראיתי שאתה די מבין בזה, שאלה
יש לי בית חכם מבוסס broadlink, כולל מערכת אזעקה s1c שלהם, שקעים חכמים וכו'
הכול מנגן יחסית סביר, אבל לאחרונה הפסקתי לקבל הודעות Push לטלפון
בעבר לאחר הפעלת טיימר הייתי מקבל Push שהטיימר התחיל, כמו כן במקרה של הפעלת אחד הסנסורים באזעקה
אבל זהו.. אין יותר
מכיר? רעיון לפתרון?

תודה מראש
(ניסיתי התקנה מחדש, התקנה על טלפון אחר - לא עזר)
...
·

הבעיה לא רק אצלך:
Dear Customer
Sorry for my late email. Actually there are something wrong with ovesea server. Which causes push notification not working well. We will fix it as soon as possible.

Best Regards,
live help skype :[email protected]
International Customer Service Center
Hangzhou Gubei Electronics Technology Co., Ltd.

Cheetahunter
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 86
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #18 

דרך אגב, מישהו יודע איך , אם ניתן, לבצע פעולות לפי טריגר מיותר מחיישן אחד?
נניח מדלת פתוחה יחד עם זיהוי תנועה או זיהוי תנועה יחד עם טמפרטורה מסויימת.
כמובן שהכל עם חיישנים של ברודלינק..

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”