אני חדש פה,
יש לי broadlink rm3 וrm3 mini
ומפסקי rf תאורה בבית ששולטים בכל האורות,
ויש לי גם s1 אבל רק הבקר -
s1 זה הקיט של האבטחה : בקר + שלט + חיישן תנועה + חיישן דלת
כשקניתי אותו הנחתי שמדובר בחיישני rf רגילים, שיש לי כבר... אז קניתי את הבקר ב20$ במקום הקיט השלם ב47$
אבל באפליקצייה צריך לסרוק ברקוד של מוצר שלהם כדי שיעבוד(רוצים שתקנה את החיישנים שלהם בלבד),
קיצור החיישן דלת שלהם זה חיישן דלת רגיל של 433mhz שהם ממתגים אותו מחדש ומוכרים אותו ב16$ במקום 3$
והחיישן תנועה זה אותו דבר מוכרים ב23$ במקום 6$ שהוא עולה... השלט שלהם נמכר ב10$ ואני מניח שהוא שלט רגיל גם כן ב 2$... שיש לי איזה 20 כאלה...
קיצור אין לי כוח לחכות עוד חודש שיגיע הסנסורים, וגם לא בא לי לשלם פי 5 על הסנסורים,
אז החלטתי לפרוץ את השיטת ברקודים שלהם...
הצלחתי להוסיף כמה כבר, אבל עדיין לא מצאתי את הקוד שהם אמורים לשדר,
והסנסורים הזולים - אפשר לשנות להם את הקוד שהם משדרים עם ג'מפרים...
47$ זה לא כזה נורא.. אבל זה שחיטה אם אתה רוצה לשים יותר מחיישן אחד... זה ממש הונאה...
זקוק לעזרה שלכם, כבר מצאתי כמה ברקודים תקינים,
אני זקוק לפרטים הבאים:
ברקוד (במדבקה על הסנסור), סוג מכשיר (שלט\תנועה\דלת), תדר(315\433), ואופציונאלי(אבל ממש חשוב)- איזה קוד הוא שולח בrf - למי שיודע לעשות סניפינג
אחרי שיהיה מספיק סיריאלים אני אוכל לנתח איך הם מקודדים את ההגדרות של הסנסור בברקוד,
נראה שההתחלה של הברקוד זה קוד יצרן וסוג הסנסור וההמשך זה הסיריאלי של המכשיר,
ואיך שהוא הסיריאלי מייצג את הקוד rf שהחיישן שולח...
אם הכל יעבוד כמו שצריך יהיה אפשר לייצר ברקוד חוקי לסנסור של 3$ ואשתף אתכם איך לעשות את זה כאן...
אז מי שקורא את זה ויש לו סנסורים של broadlink s1 בבקשה תשתף את הברקוד,
הדבר לא אמור להשפיע על המכשיר שלר בכלל, אפשר לשלוח לי בפרטי מי שלא רוצה לשלוח בפומבי...
ברקוד נראה ככה לדוגמא:
BL01012121023A58
לדוגמא... זה ברקוד חוקי אחד שמצאתי, שמוסיף חיישן תנועה עם סיריאל 21023A58
יום טוב לכולם.