סוגי ציוד ממירים בחברת הוט, לעיתים שוקל הצטרפות, בד״כ מוותר בסוף על הרעיון

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
carmonle פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1405
שם מלא: ערן כרמון
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #1 

שלום,

מוציא סכום נכבד על שירותי טלויזיה, אינטרנט וטלפון ולעיתים עולות בי מחשבות על מעבר להוט, בד״כ מוותר על כך בשל הסיפורים באינטרנט וגם בשל נסיון אישי עם אימי כלקוחת הוט (בת 86) שבסוף העברתי אותה לייס ומאז נגמרו בעיות והתעסקויות עם ציוד תקול וחוסר בשרותיות

כיום משלם לבזב״ל שוק סיטונאי מהירות 100MB, במבצע שמסתיים באוגוסט 99 ש״ח מהירות מתקבלת כיום סביב 75MB +-

לייס משלם 389 ש״ח גם במבצע שמסתיים באוגוסט וכולל ממיר HD מקליט ו-5 ממירי HD רגילים + ערוצי הספורט ללא VOD
לבזק משלם עבור 2 קווי טלפון 1 קו קל שמשרת פקס והשני קו בחבילה סך של 59.90 + 25.08 ובסה״כ כ-85 ש״ח

עבוד שלושת השירותים עם 6 ממירים משלם 573 ש״ח ודי ברור לי שניתן לחסוך בנושא (מתעלם מהטלפון הסלולארי)

בנוסף על העלויות שפורטו, משלם בנוסף כ-21 דולר מידי חודש עבור unblock_us, הולו ונטפליקס

ברשותי ציוד בבעלותי התואם לרשת בזק: מודם דרייטק וייגור 130 וגם מודם ונתב משולבים של דרייטק 2760. כרגע משתמש במודם וייגור 130 עם נתב Tp-Link Archer C7 עלין מותקן DD-Wrt ולא ברורה לי התאמת הציוד להוט כולל מרכזית טלפון שמותקנת בבית (ניתן לוותר)

מה הם סוגי הממירים הקיימים כיום בהוט?

האם ניתן לחסוך סכום מהותי מהעלות של 573 ש״ח שמוציא כיום מידי חודש, בזמנו ההצעות של הוט היו סביב 500 ש״ח לכמות הממירים הדרושה לי

הייתי מנותק מייס כשנה וחצי והשתמשתי בעידן, שאינו מהווה פיתרון בשל איכות קליטה ובנוסף אין מענה לשידורי הספורט מלבד ייס והוט

תודה

ערן

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #2 

מה לגבי סלקום TV ? אני חושב שעם ערוצי הספורט יעלה לך 151 ש"ח בחודש. זה משמעותית זול מ- yes. ה- VOD שלהם לדעתי לא עתיר כמו זה של yes, אבל יכול להיות שזה מספיק לך. כמובן שאין התחייבות. לא טוב - תתנתק.

להוט הייתי ממליץ לך להתחבר רק אם אין לך כוונה להתנתק - וכמו שאמרת בעצמך את מה שאמא שלך עברה איתם - זה לא יהיה שונה.

carmonle פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1405
שם מלא: ערן כרמון
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #3 

תודה,

סלקום לא אופציה שכן מתבססת על עידן ועדיין אין להם את ספורט 1 2 צ'רלטון והצורך שלי הוא 6 ממירים מהם 1 מקליט

vod לא מעניין אותי

ערן
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”