האם זה קרה לעוד מישהו כאן? חיפשתי בפורומים של Libreelec ולא מצאתי שום זכר לתופעה כזאת.
תופעה מוזרה לאחר התקנת Libreelec
-
PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 63 פעמים
אחרי שהתקנתי את Libreelec על הקוביה שלי, התחילה תופעה שהמסך מחשיך לשניה ואז חוזר. זה קורה בערך 2-3 פעמים בשעה (ובדיוק בשיא המתח של הסרט
). די מרגיז.
האם זה קרה לעוד מישהו כאן? חיפשתי בפורומים של Libreelec ולא מצאתי שום זכר לתופעה כזאת.
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 113 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
@PolarBear1
·
אני גם עם הקוביה ואין לי את התופעה הזאת. אחד הדברים הבעייתים בגרסה של LE לקוביה היא מסך שחור.
לרוב אלו שהתקינו זה קרה. השאלה היא איזה קוביה יש לך ואיזה TV.
ביצעת התקנה נקיה/שידורג של OE? שידרוג גרסה?
הבעיה היא בקרנל. החברה(הדי פח יש לאמר) סוליד ראן לא משתפת פעולה כל כך בנושא ואנחנו תקועים עם קרנל ישן(שעובד בOE).
הקרנל שיש בגרסה הזאת הוא מתקדם יותר של הצוות שלXbian.
הבעיה שבחלק לא קטן של טלוויזיות יש בעיה ומתקבל מסך שחור.
עריכה:
יש בהגדרות תחת וידאו נדמה לי, אפשרות לאמר לקודי לא לעשות כיול אוטומטי לרזולוציה או משהו דומה לזה.
תבטל את האפשרות אם היא פעילה.
·
אני גם עם הקוביה ואין לי את התופעה הזאת. אחד הדברים הבעייתים בגרסה של LE לקוביה היא מסך שחור.
לרוב אלו שהתקינו זה קרה. השאלה היא איזה קוביה יש לך ואיזה TV.
ביצעת התקנה נקיה/שידורג של OE? שידרוג גרסה?
הבעיה היא בקרנל. החברה(הדי פח יש לאמר) סוליד ראן לא משתפת פעולה כל כך בנושא ואנחנו תקועים עם קרנל ישן(שעובד בOE).
הקרנל שיש בגרסה הזאת הוא מתקדם יותר של הצוות שלXbian.
הבעיה שבחלק לא קטן של טלוויזיות יש בעיה ומתקבל מסך שחור.
עריכה:
יש בהגדרות תחת וידאו נדמה לי, אפשרות לאמר לקודי לא לעשות כיול אוטומטי לרזולוציה או משהו דומה לזה.
תבטל את האפשרות אם היא פעילה.
-
PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

יש לי קיובוקס i2. טלויזיה LG בת כ-4 שנים. ביצעתי התקנה נקיה על כרטיס זיכרון איכותי ומהיר. גירסת LibreElec היא 7.01 (העדכון האחרון שיצא).
לאיזה כיול אוטומטי התכוונת, האם ל- Adjust display resolution? אצלי הוא גם כבוי וגם מנוטרל...
לאיזה כיול אוטומטי התכוונת, האם ל- Adjust display resolution? אצלי הוא גם כבוי וגם מנוטרל...
- Marty-McFly
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 143
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
בעבר (לפני כשנה וחצי) הייתה לי בעיה דומה.
סוליד רן החליפו את הקוביה בחדשה והתופעה חזרה על עצמה.
מה שפתר את הבעיה היה החלפה של ספק הכח של הקוביה לספק חזק יותר (במסגרת האחריות).
נסה לדבר עם החברה (אבל אל תצפה ליעילות או זריזות במתן השירות).
סוליד רן החליפו את הקוביה בחדשה והתופעה חזרה על עצמה.
מה שפתר את הבעיה היה החלפה של ספק הכח של הקוביה לספק חזק יותר (במסגרת האחריות).
נסה לדבר עם החברה (אבל אל תצפה ליעילות או זריזות במתן השירות).
-
PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

האחריות שלי פגה מזמן...
קשה לי להאמין שהבעיה היא בספק הכח, כי התופעה התחילה רק אחרי שעברתי ל-LibreElec. לא היתה לי בעיה כזאת בכל התקופה הארוכה שהשתמשתי ב-OpenElec. לכן זאת כנראה בעיית תוכנה, לא בעיית חומרה.
קשה לי להאמין שהבעיה היא בספק הכח, כי התופעה התחילה רק אחרי שעברתי ל-LibreElec. לא היתה לי בעיה כזאת בכל התקופה הארוכה שהשתמשתי ב-OpenElec. לכן זאת כנראה בעיית תוכנה, לא בעיית חומרה.