הזמנתי מחול את ה CHUWI ILIFE V7
- ItzikVakshi
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 0
קניתי את ה- V7S - הוא צריך להגיע השבוע
תהיה תחרות בינו לבין הרומבה המקרטע שלי
קניה מעניינת, הוא מקבל ביקורות טובות
פחות מ 800 ש"ח כולל משלוח מ- gearbest
קניה מעניינת, הוא מקבל ביקורות טובות
פחות מ 800 ש"ח כולל משלוח מ- gearbest
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
קיבלתי את ה-V7 אתמול.
בנתיים עושה רושם מצויין.
מגיע עם שני פילטרים נוספים, מברשת ומטלית.
למרות שבביקורת טענו שהמטלית(מטלית ניגוב לחה) היא מיותרת, היום ששמתי אותה נראה שהיא עושה עבודה לא רעה על רצפת פורצלן.
בנתיים עושה רושם מצויין.
מגיע עם שני פילטרים נוספים, מברשת ומטלית.
למרות שבביקורת טענו שהמטלית(מטלית ניגוב לחה) היא מיותרת, היום ששמתי אותה נראה שהיא עושה עבודה לא רעה על רצפת פורצלן.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- ItzikVakshi
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 0
V7S לאחר הפעלה ראשונה:
הוא שקט, פשוט תענוג, לא מרגישים אותו.
הוא עבד מיד אחרי ה- irobot והוציא עוד לכלוך
הוא שקט, פשוט תענוג, לא מרגישים אותו.
הוא עבד מיד אחרי ה- irobot והוציא עוד לכלוך
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8253
- נתן תודות: 412 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
·nba18 כתב:הגיע לכם??
מה דעתכם על הדגם V7S שגם שואב וגם שוטף??...
הוא לא שוטף ברמה של רובוטים שוטפים, כאלו שזורקים הרבה מים עם סבון, מקרצפים ואז שואבים את המים המלוכלכים.
הוא כן "מעביר סחבה" שזה נחמד. ראה תמונה של ה"סמרטוט" אחרי סיבוב "סחבה".
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
@shaico
·
שטיפה ועוצמת שאיבה.
תכלס הם מאוד דומים.
http://www.salamtak.online/2016/06/23/% ... 95-%D7%A0/
·
שטיפה ועוצמת שאיבה.
תכלס הם מאוד דומים.
http://www.salamtak.online/2016/06/23/% ... 95-%D7%A0/
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8253
- נתן תודות: 412 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
עדכון קטן. היום ה V7S נפל לי משולחן גבוה תוך כדי כך שהוא משמיע רעשים מפחידים אחרי מספר מפגשים לא נעימים עם הריצפה.
אבל, למרות הנפילה הקשה הוא עדיין עובד וחוץ מכמה שריטות גם שום דבר לא נשבר. מקווה שיישאר ככה גם מחר ובימים שיבואו
אבל, למרות הנפילה הקשה הוא עדיין עובד וחוץ מכמה שריטות גם שום דבר לא נשבר. מקווה שיישאר ככה גם מחר ובימים שיבואו
טוב אחרי שהניטו שלי שבק חיים החלטתי לתת ל-iLife V7s צ'אנס גם כן.
הזמנתי מ-Gearbest, עלה 164$ (כלומר 632 ש"ח בלבד), נשלח עם Aramex, והיה לי מזל, לא היתה בקשה לתשלום מיסים, שווה ביותר!
המשלוח היה קצת איטי אבל דווקא בארץ נראה שהוא נתקע, נשלח ב-12/7, הגיע לארץ ב-17/7 ואני קיבלתי אותו רק שבוע לאחר מכן ב-24/7 עם שליח של הדואר עד הבית.
בינתיים מהפעלה ראשונית אני מרוצה, נראה שהצליח לעבור על כל הקומה, למרות שנראה שהוא חזר על אותן נקודות מספר רב של פעמים ממה שהצלחתי לשים לב.
בקומה של 100 מ"ר בערך חיכיתי שעה שיגיע למטבח והוא רק עבר לידו, בסוף כנראה הגיע לשם אחרי שיצאתי מהבית כי הלכלוכים שהיו שם נוקו.
הוא הרבה יותר שקט מהניטו BOTVAC 75 שלי, ונראה לי שיש מצב גם להפעיל אותו שהפעוטות ישנים בקומה מעל.
בהמשך ננסה את המטלית הרטובה
הניטו שרד בערך שנתיים, ועדיין היה נתקע לא מעט. אם זה ישרוד לפחות שנה אז הוא יצא משתלם, נקווה שכן
הזמנתי מ-Gearbest, עלה 164$ (כלומר 632 ש"ח בלבד), נשלח עם Aramex, והיה לי מזל, לא היתה בקשה לתשלום מיסים, שווה ביותר!
המשלוח היה קצת איטי אבל דווקא בארץ נראה שהוא נתקע, נשלח ב-12/7, הגיע לארץ ב-17/7 ואני קיבלתי אותו רק שבוע לאחר מכן ב-24/7 עם שליח של הדואר עד הבית.
בינתיים מהפעלה ראשונית אני מרוצה, נראה שהצליח לעבור על כל הקומה, למרות שנראה שהוא חזר על אותן נקודות מספר רב של פעמים ממה שהצלחתי לשים לב.
בקומה של 100 מ"ר בערך חיכיתי שעה שיגיע למטבח והוא רק עבר לידו, בסוף כנראה הגיע לשם אחרי שיצאתי מהבית כי הלכלוכים שהיו שם נוקו.
הוא הרבה יותר שקט מהניטו BOTVAC 75 שלי, ונראה לי שיש מצב גם להפעיל אותו שהפעוטות ישנים בקומה מעל.
בהמשך ננסה את המטלית הרטובה
הניטו שרד בערך שנתיים, ועדיין היה נתקע לא מעט. אם זה ישרוד לפחות שנה אז הוא יצא משתלם, נקווה שכן