קודי נתקע בעת סגירה, ומשך זמן פס מידע

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
T-boon פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 358
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #1 

שלום,
נושאים אלו מציקים לי כבר המון זמן,
למה קודי נתקע הרבה פעמים בעת סגירה? ועם זה אני עוד יכול לחיות, אבל משך זמן התצוגה של פס המידע זה דבר שממש מעצבן ולמעשה זאת הסיבה שרוב הזמן אני עובד עם MPC-HC,

בכל תזוזה של העכבר, פס המידע עולה למשך 5 שניות (פס מידע וכפתורי ההפעלה של עצור, נגן, אחורה, קדימה...) כך שברגע שמתחילים בצפיה, יש להניח את העכבר בצד כך שלא יזוז בכלל (בלתי אפשרי אם אתה שוכב במיטה והעכבר על המזרן)

כמו כן, ברגע שבוחרים קובץ לניגון, זה מופיע ומפריע לראות את השניות הראשונות, זה גם מסתיר את הכתוביות,
כך שאם פספסת איזה סצינה ואתה רוצה להעביר טיפה אחורה, אז תסתפק בללא כתוביות...
גם הגלילה של כמה שניות אחורה או קדימה אינה אפשרית, 30 שניות מינימום אם אינני טועה?

זו הסיבה שקודי מבחינתי (כרגע לפחות) משמש כמוריד כתוביות בלבד.
ONKYO TX-NR 509
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #2 

קודי בגדול לא נועד לעבוד בסביבת ווינדוס!!! שאתה מריץ קודי אתה למעשה מריץ אמולציה ל XBMC על חלונות. התקיעות והקריסות הן בלתי נמנעות. הבעיות מתחילות רק אחרי שאתה מתקין תוספים שמריצים ברגע כל מיני שרותים שצריכים לעבוד בגרסה החלופית שלהם לסביבת ווינדוס. ברגע שאתה סוגר את קודי, תוכנת האמולציה הראשית ה SHELL של ווינדוס שולחת פקודות למערכת ההפעלה במטרה לסגור את אותם תהליכי רגע של התוספים. כאן מתחילה הבעיה בזמן הסגירה הממושך שלרוב נתקע עם דגיאה שקודי לא מגיב. קודי בנוי לעבוד בממשק פקודות טורי. זה אומר בזמן שהוא עסוק בלהמתין לסיום פעולה, הוא לא מגיב לממשק המשתמש. בעיה זו נפתרה בקודי 17 אבל הוא עדיין רחוק מלהיות יציב לשימוש יומיומי.

בקיצור, תרד מחלונות. תעבור למחשב מיני שמריץ OE או LE וכל הבעיות יפתרו...

T-boon פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

Sexter כתב:קודי בגדול לא נועד לעבוד בסביבת ווינדוס!!! שאתה מריץ קודי אתה למעשה מריץ אמולציה ל XBMC על חלונות. התקיעות והקריסות הן בלתי נמנעות. הבעיות מתחילות רק אחרי שאתה מתקין תוספים שמריצים ברגע כל מיני שרותים שצריכים לעבוד בגרסה החלופית שלהם לסביבת ווינדוס. ברגע שאתה סוגר את קודי, תוכנת האמולציה הראשית ה SHELL של ווינדוס שולחת פקודות למערכת ההפעלה במטרה לסגור את אותם תהליכי רגע של התוספים. כאן מתחילה הבעיה בזמן הסגירה הממושך שלרוב נתקע עם דגיאה שקודי לא מגיב. קודי בנוי לעבוד בממשק פקודות טורי. זה אומר בזמן שהוא עסוק בלהמתין לסיום פעולה, הוא לא מגיב לממשק המשתמש. בעיה זו נפתרה בקודי 17 אבל הוא עדיין רחוק מלהיות יציב לשימוש יומיומי.

בקיצור, תרד מחלונות. תעבור למחשב מיני שמריץ OE או LE וכל הבעיות יפתרו...
...
·תודה על ההסבר המפורט, האמת היה זכור לי משהו כזה שקראתי לפני זמן רב אך חשבתי שזה יתוקן.
בכל אופן, כפי שאמרתי, אני יכול לחיות עם זה, מה שבאמת שובר אותי זה משך הצגת פס המידע,
ומערכת מיני מחשב מבוסס לינוקס לא יפתור את זה... או שכן יש דרך?
ONKYO TX-NR 509
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U

CaTz
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 838
נתן תודות: 89 פעמים
קיבל תודות: 269 פעמים

שליחה #4 

@T-boon
·
אתה יכול לחפש את ההגדרות של הבאר הזה ולקבוע שהוא לא יעלה או כל מיני הגדרות כאלו ואחרות.

T-boon פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

CaTz כתב:@T-boon
·
אתה יכול לחפש את ההגדרות של הבאר הזה ולקבוע שהוא לא יעלה או כל מיני הגדרות כאלו ואחרות.
...
·מעניין האם יש דרך לשנות זאת,
האמת, אין לי מושג איך הבאר הזה נקרא כך שאני לא יודע מה לכתוב בגוגל,
מישהו יודע איך הבאר / פס מידע הנ"ל נקרא?
ONKYO TX-NR 509
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U

T-boon פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

חחח כל מה שהייתי צריך זה לבדוק את abeksis
סוף סוף הכל עובד וקליק ימיני סוגר/מעלים את הבאר...
עדיין הייתי מעדיף באר כמו ב MPC-HC, הבאר עולה רק כאשר הסמן יורד לתחתית המסך ונעלם אוטומתית כשמזיזים.
אולי זה אחרת עם שלט או מקלדת, לא יודע, אבל עם עכבר זה הכי נוח.
ONKYO TX-NR 509
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”