חווית קניה מוואלה שופס, הטעית לקוח?
רכשתי מסך של LG מוואלה שופס, LF650Y, היה להם מחיר הכי טוב לדגם 50"
3850 ש"ח כולל משלוח.
אבל, וזה אבל גדול, כאשר התקשרתי לח.י על מנת לתאם תכנאי להתקנה, נאמר לי שוואלה שופס אינם משווקים מורשים והאחריות היא לשנה אחת בלבד,
למרות שבאתר של וואלה שופס כתוב בפירוש "אחריות 3 שנים ע"י ח.י היבואן הרישמי", כמו כן זה מופיע על חשבונית הקניה שלי.
וואלה שופס בתגובה טוענים שזה פשוט לא מעודכן אצל ח.י והאחריות היא ל 3 שנים מלאות.
כמובן שהצהרה זו לא סיפקה אותי ודרשתי שיסדירו זאת מול ח.י כך שברגע שאתקשר אליהם שוב, הם יגידו לי שאכן יש לי 3 שנים.
בוואלה שופס נאמר לי שנשלח מייל לח.י על מנת להסדיר זאת אך ביום חמישי המחלקה שמטפלת ברכישות דרך האינטרנט היתה סגורה ולשירות לקוחות לא היתה דרך לברר האם זה הוסדר,
מאז עבר שבוע וכעת אני ממתין ליום ראשון בכדי לבדוק מול ח.י בפעם האחרונה את נושא האחריות,
אם לא הוסדר אני אבטל עיסקה, חסר להם שהם ידרשו ממני לשלם משלוח חזור...
אין לי ממש דרך אחרת להגדיר זאת חוץ מהטעיית לקוח,
כנראה שבצורה זו וואלה יכולים לתת מחירים כה נמוכים, הם רוכשים מסכים מח.י בעסקה שכוללת רק שנת אחריות אחת, מפרסמים באתר 3 שנים, ומצפים שהאנשים לא ישימו לב, ולאלה שכן מתעקשים לקבל 3 שנים מרחיבים להם את זמן האחריות,
או לפחות כך הם טוענים, עד שח.י לא יגידו לי שיש לי 3 שנים, מבחינתי וואלה שופס אינם אמינים,
גם אם בסופו של דבר זה יסתדר, אני לא יודע אם אפשר יהיה להגדיר אותם כאמינים...
3850 ש"ח כולל משלוח.
אבל, וזה אבל גדול, כאשר התקשרתי לח.י על מנת לתאם תכנאי להתקנה, נאמר לי שוואלה שופס אינם משווקים מורשים והאחריות היא לשנה אחת בלבד,
למרות שבאתר של וואלה שופס כתוב בפירוש "אחריות 3 שנים ע"י ח.י היבואן הרישמי", כמו כן זה מופיע על חשבונית הקניה שלי.
וואלה שופס בתגובה טוענים שזה פשוט לא מעודכן אצל ח.י והאחריות היא ל 3 שנים מלאות.
כמובן שהצהרה זו לא סיפקה אותי ודרשתי שיסדירו זאת מול ח.י כך שברגע שאתקשר אליהם שוב, הם יגידו לי שאכן יש לי 3 שנים.
בוואלה שופס נאמר לי שנשלח מייל לח.י על מנת להסדיר זאת אך ביום חמישי המחלקה שמטפלת ברכישות דרך האינטרנט היתה סגורה ולשירות לקוחות לא היתה דרך לברר האם זה הוסדר,
מאז עבר שבוע וכעת אני ממתין ליום ראשון בכדי לבדוק מול ח.י בפעם האחרונה את נושא האחריות,
אם לא הוסדר אני אבטל עיסקה, חסר להם שהם ידרשו ממני לשלם משלוח חזור...
אין לי ממש דרך אחרת להגדיר זאת חוץ מהטעיית לקוח,
כנראה שבצורה זו וואלה יכולים לתת מחירים כה נמוכים, הם רוכשים מסכים מח.י בעסקה שכוללת רק שנת אחריות אחת, מפרסמים באתר 3 שנים, ומצפים שהאנשים לא ישימו לב, ולאלה שכן מתעקשים לקבל 3 שנים מרחיבים להם את זמן האחריות,
או לפחות כך הם טוענים, עד שח.י לא יגידו לי שיש לי 3 שנים, מבחינתי וואלה שופס אינם אמינים,
גם אם בסופו של דבר זה יסתדר, אני לא יודע אם אפשר יהיה להגדיר אותם כאמינים...
ONKYO TX-NR 509
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
מה יש להתקין בטלויזיה? מכניסים לחשמל, מחברים כבל HDMI ומדליקים... לגבי תליה, אתה יכול להעזר בחבר שיש לו נסיון, אם כי עדיף להניח אותה על ארונית. בלי קשר באתר זאפ יש המון שגיאות. אם הם כותבים יבואן רשמי מומלץ להתקשר לחנות ולוודא מראש. למכשירי LG יש כמה פסי ייצור. הדגם שרכשת מיובא עי חי וגם עי יבואן פרללי אחר אז לא ניתן לדעת מהו מקורו.
לא אמרתי שיש צורך להתקין, אמרתי שיש צורך להזמין מתקין והסיבה היא שאם אתה פותח את האריזה לבד ומתגלה נזק פיזי אז אין לך אחריות, במידה והמתקין המוסמך של ח.י מגלה נזק שכזה אז עדיין יש לך אחריות. כל מה שאני רוצה מהמתקין זה שיוציא לי את המסך מהקרטון...Sexter כתב:מה יש להתקין בטלויזיה? מכניסים לחשמל, מחברים כבל HDMI ומדליקים... לגבי תליה, אתה יכול להעזר בחבר שיש לו נסיון, אם כי עדיף להניח אותה על ארונית. בלי קשר באתר זאפ יש המון שגיאות. אם הם כותבים יבואן רשמי מומלץ להתקשר לחנות ולוודא מראש. למכשירי LG יש כמה פסי ייצור. הדגם שרכשת מיובא עי חי וגם עי יבואן פרללי אחר אז לא ניתן לדעת מהו מקורו....
איך זה בדיוק עדיף להניח אותה על ארונית? זה תלוי בצורת החדר ובצרכים, למשל מעל המיטה נוח יותר לתלות עם זרועה בעלת אפשרות להטות כלפי מטה.
מי דיבר על אתר זאפ? אני מדבר על וואלה שופס, ולעולם לא נתקלתי בטעויות, זה לא מוכיח שאין טעויות כלל, אך בטח לא המון.
למרות שאולי אתה צודק לגבי בירור מראש אצל היבואן, אני אתן לך את זה, אבל מצד שני לעולם לא ראיתי מישהו בעל עזות מצח שכזו לכתוב הטעיה שכזו.
לגבי הדגם, צר לי להודיע לך שגם פה אתה טועה, הדבר הראשון שח.י מבקשים ממך כשאתה מתקשר להזמין טכנאי הוא:
המספר הסידורי, לפי זה הם יודעים האם הטלויזיה היא יבוא שלהם או לא,
במקרה שלי הם זיהו אותה כטלויזיה שלהם אך האחריות עדיין מוגבלת לשנה עקב אופן העסקה שלהם מול וואלה שופס,
ONKYO TX-NR 509
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
·T-boon כתב:......
איך זה בדיוק עדיף להניח אותה על ארונית? זה תלוי בצורת החדר ובצרכים, למשל מעל המיטה נוח יותר לתלות עם זרועה בעלת אפשרות להטות כלפי מטה.
...
לפעמים התליה יכולה להעצים תופעות עננות כאלו ואחרות בפאנל..
ומה גורם לכך, לחץ פיזי על הפאנל כתוצאה מנקודת עגינה לא מאוזנת?IamEzio כתב:·......
לפעמים התליה יכולה להעצים תופעות עננות כאלו ואחרות בפאנל.....
לעולם לא נתקלתי בתופעה וחלק מהמקצוע שלי זה לתלות מסכים.
ONKYO TX-NR 509
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
מניח שזה תלוי במסך כנראה ועם כמה זליגות אור (לא יודע למה רשמתי עננות מקודם.. השעה כנראה, מצד שני גם עננות כנראה נכנס לקטגוריה) הוא הגיע מהמפעל ואיך הגב שלו בנוי, אבל סך הכל זה נשמע הגיוני, המסך נתלה על 4 נקודות קרובות שבהן מרוכז הלחץ. אפשר לראות את זה הרבה בטאבלטים לדוג' שלחיצה על הגב שלהם במקומות שונים תשפיע על זליגות האור הקיימות ותיצור חדשות בהתאם..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
לפעמים מה שקורה זה שחנויות לא עובדות מול היבואן אלא עובדות מול לקוח גדול של היבואן.
במילים פשוטות יותר זול להם לקנות מלקוח גדול שמקבל מחירים טובים מול היבואן בגלל שהוא מתחייב למכור יותר.
לכן ח. י לא מכירים בוואלה בתור מוכר מורשה מה גם שלדעתי וואלה הם פלטפורמה של המוכר.
לדעתילא אמורה להיות לך בעייה כי לוואלה יש שירות טוב
במילים פשוטות יותר זול להם לקנות מלקוח גדול שמקבל מחירים טובים מול היבואן בגלל שהוא מתחייב למכור יותר.
לכן ח. י לא מכירים בוואלה בתור מוכר מורשה מה גם שלדעתי וואלה הם פלטפורמה של המוכר.
לדעתילא אמורה להיות לך בעייה כי לוואלה יש שירות טוב
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
וואלה שופס באמת מופיעים ברשימת המשווקים הלא המורשים של ח.י.
http://www.hye.co.il/Unauthorized-resellers
ולכן יש כאן בהחלט הטעיה!
http://www.hye.co.il/Unauthorized-resellers
ולכן יש כאן בהחלט הטעיה!
אני לא עובד ב-wallashops אבל קניתי במשך השנים האחרונות הרבה מאוד דרכם, גם מספר מסכי טלוויזיה, מסכי מחשב, טלפונים סלולרים והשירות שלהם היה תמיד מצויין אבל לעיתים - איטי, יצא לי לא מעט פעמים להשתמש באחריות ואף פעם לא היתה בעיה.
לדעתי תתקשר לשירות לקוחות ותבקש שיתעדו שאתה מבקש לבטל את העסקה ללא תשלום כנסות ודמי משלוח במידה והם לא פותרים את אי התאימות בנושא האחריות, תן להם עד ליום חמישי הקרוב, אם בא לך להרגיש יותר טוב, תקליט את השיחה גם כן.
ועכשיו סבלנות, לדעתי הם יפתרו את הנושא, תהיה חזק
לדעתי תתקשר לשירות לקוחות ותבקש שיתעדו שאתה מבקש לבטל את העסקה ללא תשלום כנסות ודמי משלוח במידה והם לא פותרים את אי התאימות בנושא האחריות, תן להם עד ליום חמישי הקרוב, אם בא לך להרגיש יותר טוב, תקליט את השיחה גם כן.
ועכשיו סבלנות, לדעתי הם יפתרו את הנושא, תהיה חזק
- oris74
- חבר במועדון HT

אני גם רוכש מהם הרבה והשירות תמיד טוב.
יש פה טעות במקרה הטוב או הטעיה במקרה הרע - בכל מקרה אין פה 3 שנות אחריות על ידי היבואן הרשמי.
שים לב שישנם מסכים של סמסונג, שגם אותם הם לא משווקים מורשים, שכתוב בפירוש "3 שנות אחריות על ידי היבואן" (ללא המילה "רשמי")
יש פה טעות במקרה הטוב או הטעיה במקרה הרע - בכל מקרה אין פה 3 שנות אחריות על ידי היבואן הרשמי.
שים לב שישנם מסכים של סמסונג, שגם אותם הם לא משווקים מורשים, שכתוב בפירוש "3 שנות אחריות על ידי היבואן" (ללא המילה "רשמי")
האמת שהם עונים די מהר לטלפון ועד עכשיו יצא לי לדבר עם אנשים שיודעים גם להקשיב (די נדיר)of1978 כתב:לפעמים מה שקורה זה שחנויות לא עובדות מול היבואן אלא עובדות מול לקוח גדול של היבואן.
לדעתילא אמורה להיות לך בעייה כי לוואלה יש שירות טוב...
אבל כל עוד זה לא מעודכן בח.י אז אני בבעיה,
לא משנה עד כמה השירות שלהם טוב, אם זה לא מעודכן בח.י אז לאחר שנה מעבדת התיקונים לא תכיר בי.
ONKYO TX-NR 509
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
·במידה והם מסדירים זאת מול היבואן, כך שמופיע 3 שנים במערכת שלהם אז מבחינתי אין כל הבדל בינם לבין משווק מורשה למהדרין,oris74 כתב:אני גם רוכש מהם הרבה והשירות תמיד טוב.
שים לב שישנם מסכים של סמסונג, שגם אותם הם לא משווקים מורשים, שכתוב בפירוש "3 שנות אחריות על ידי היבואן" (ללא המילה "רשמי")...
נכון? (למעט הכאב ראש שקיבלתי כתוצאה מכל הסיפור הזה)
או שעדיין יהיה איזה שהוא הבדל שאיני יכול לצפות כרגע?
כמו מסך חלופי או זמן התחיבות לתיקון...
ONKYO TX-NR 509
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
- oris74
- חבר במועדון HT

לדעתי יש הבדל אבל צריך לוודא מה כוללת האחריות של וואלה
אגב, עכשיו אתה מבין מדוע המחיר היה נמוך בהשוואה לאחרים?..
אגב, עכשיו אתה מבין מדוע המחיר היה נמוך בהשוואה לאחרים?..
"כנראה שבצורה זו וואלה יכולים לתת מחירים כה נמוכים, הם רוכשים מסכים מח.י בעסקה שכוללת רק שנת אחריות אחת, מפרסמים באתר 3 שנים, ומצפים שהאנשים לא ישימו לב, ולאלה שכן מתעקשים לקבל 3 שנים מרחיבים להם את זמן האחריות, "oris74 כתב:לדעתי יש הבדל אבל צריך לוודא מה כוללת האחריות של וואלה
אגב, עכשיו אתה מבין מדוע המחיר היה נמוך בהשוואה לאחרים?.....
כן, כתבתי את זה גם בפוסט הפתיחה.
ONKYO TX-NR 509
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
בסוף הרחיבו לי את האחריות ל 3 שנים.
הרבה כאב ראש, לא שווה את ההפרש במחיר.
בקניה הבאה אני הולך לאתר של מחסני חשמל... משווק מורשה ומענה מהיר, הם נותנים פייט רציני עכשיו ברשת.
ההבדל בין וואלה שופס למחסני חשמל: רק 100 ש"ח...
בקניה הבאה אני הולך לאתר של מחסני חשמל... משווק מורשה ומענה מהיר, הם נותנים פייט רציני עכשיו ברשת.
ההבדל בין וואלה שופס למחסני חשמל: רק 100 ש"ח...
ONKYO TX-NR 509
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
·אחריות אצל מי?T-boon כתב:בסוף הרחיבו לי את האחריות ל 3 שנים.
ההבדל בין וואלה שופס למחסני חשמל: רק 100 ש"ח......
בארץ אנשים עייפים , על דברים כאלה צריך לתבוע...
פעם אחרונה כשהזמנתי משהו בארץ דרך האינטרנט המוצר פשוט לא הגיע וקיבלתי הבטחות לספק בהקדם האפשרי, אני בדרך כלל מבקש מנציג חברת האשראי להשתתף בשיחה (לא שהוא יכול לעשות משהו) אבל לרוב זה עובד
האחריות אצל קבוצת ח.י
לא הייתי מתפשר על זה.
זה נכון לגבי תביעות רק אם יש לך כוח להתעסקות ולחפירות... בטוח שתזכה במקרה כזה.
לגבי האנשים העייפים, מסכים לגמרי, תודעת השירות בארץ צריכה חיזוק, ולמרות שיש אתרים שמקפידים על רמת שירות,
זה תמיד שחור ולבן, רק על פי חוק ולעולם לא יבואו לקראת הלקוח או יעשו קצת אקסטרה כדי לרצות לקוח... רק מה שחייב בחוק.
מעניין מה שכתבת על נציג מחברת האשראי,
במקרה שלי אני רכשתי באמצעות paypal וכאשר התקשרתי אליהם בכדי לקבל עזרה בביטול עיסקה, הופתעתי לרעה...
גם שם זה שחור ולבן, הם יעזרו ללקוח רק במקרים הבאים:
-במידה והמוצר לא הגיע.
-במידה והמוצר לא כפי שמתואר באתר באופן משמעותי, (דומה זה בסדר...)
חשבתי שעם paypal יש איזה שהיא רשת בטחון נוספת מלבד שני הסעיפים הנ"ל.
לא הייתי מתפשר על זה.
לגבי האנשים העייפים, מסכים לגמרי, תודעת השירות בארץ צריכה חיזוק, ולמרות שיש אתרים שמקפידים על רמת שירות,
זה תמיד שחור ולבן, רק על פי חוק ולעולם לא יבואו לקראת הלקוח או יעשו קצת אקסטרה כדי לרצות לקוח... רק מה שחייב בחוק.
במקרה שלי אני רכשתי באמצעות paypal וכאשר התקשרתי אליהם בכדי לקבל עזרה בביטול עיסקה, הופתעתי לרעה...
-במידה והמוצר לא הגיע.
חשבתי שעם paypal יש איזה שהיא רשת בטחון נוספת מלבד שני הסעיפים הנ"ל.
ONKYO TX-NR 509
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
כן אבל אם כולם היו עומדים על שלהם אז גם לא היית מגיע למצב אתה נמצא בו.T-boon כתב:האחריות אצל קבוצת ח.י
לא הייתי מתפשר על זה.
-במידה והמוצר לא הגיע.
חשבתי שעם paypal יש איזה שהיא רשת בטחון נוספת מלבד שני הסעיפים הנ"ל....
לגבי חברת אשראי זה לא שהנציג מתקשר עליי ואומר בוא נדבר איתם... צריך איזה מהלת וזה.. זה רק מקצר טיפול..
זמן יקר אז אין ברירה
·
נכון לגבי האחריות של סמסונג, סמליין נותנים רק שנה אחת.
מוזר, שם המשחק היום זה שירות ואחריות, איך הם מרשים לעצמם להיות גם יקרים יותר וגם אחריות של שנה אחת בלבד.
החוק מחייב כל יבואן של מוצרי חשמל מעל 150 ש"ח בשנת אחריות אחת,
אילו חוק זה לא היה קיים, הם בטח גם את זה לא היו נותנים חחח
מוזר, שם המשחק היום זה שירות ואחריות, איך הם מרשים לעצמם להיות גם יקרים יותר וגם אחריות של שנה אחת בלבד.
החוק מחייב כל יבואן של מוצרי חשמל מעל 150 ש"ח בשנת אחריות אחת,
אילו חוק זה לא היה קיים, הם בטח גם את זה לא היו נותנים חחח
ONKYO TX-NR 509
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U