חיבור סאונד בר Harman / Kardon SB26
-
LidorHadad
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- שם מלא: Lidor Hadad
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום
קניתי סאונד בר של הרמן קרדון SB26 ואני עכשיו מחפש דרכים לחיבור הסאונד היות ואין לי טלויזיה חכמה אבל יש לי סטרימר אז חשבתי לחבר דרך היציאה האופטית שיוצאת מהטלויזיה ישירות לסאונד בר אבל השאלה שלי היא האם הכבל האופטי יעביר את איכות הסאונד מהסטרימר כיוון שאני צופה בסרטי בלו-ריי הסאונד חשוב והבנתי שהסאונד בר הזה קורא פורמטים רבים.
אז מה עדיף לחבר ישירות בכבל אופטי או של את הממיר והדברים הרגילים לחבר דרך האופטי ואת הסטרימר עם מפצל hdmi ל-2 וחבר אחד לטלויזיה ואחד לסאונד בר.
קניתי סאונד בר של הרמן קרדון SB26 ואני עכשיו מחפש דרכים לחיבור הסאונד היות ואין לי טלויזיה חכמה אבל יש לי סטרימר אז חשבתי לחבר דרך היציאה האופטית שיוצאת מהטלויזיה ישירות לסאונד בר אבל השאלה שלי היא האם הכבל האופטי יעביר את איכות הסאונד מהסטרימר כיוון שאני צופה בסרטי בלו-ריי הסאונד חשוב והבנתי שהסאונד בר הזה קורא פורמטים רבים.
אז מה עדיף לחבר ישירות בכבל אופטי או של את הממיר והדברים הרגילים לחבר דרך האופטי ואת הסטרימר עם מפצל hdmi ל-2 וחבר אחד לטלויזיה ואחד לסאונד בר.
-
LidorHadad
- חבר שרק התחיל

@morgan
לא חושב שיש לי Hdmi out בסאונד בר אז אשתמש במפצל
לא חושב שיש לי Hdmi out בסאונד בר אז אשתמש במפצל
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17931
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·LidorHadad כתב:@morgan
לא חושב שיש לי Hdmi out בסאונד בר אז אשתמש במפצל...
מה זה לא חושב ???
תסתכל אולי תגלה הפתעות.
אתה לא יודע מה קנית ?
-
LidorHadad
- חבר שרק התחיל

יש כניסה אבל היא hdmi tv ושחיברתי אותה לטלויזיה זה סתם רשם את הערוצים של המקרן קול שפתוחים באותו רגע וכמה אופציות לכיוון הסאונד.
חיבור דרך מפצל יעיל?
כרגע אין לי דרך להוציא אותו לבדיקות כאלה כיוון שהטלויזיה חוסמת לי את הגישה אליו ואל הכפתורים. בשביל לגעת בזה אני צריך להוציא את הטלויזיה וזה סיוט עבורי בגלל זה העברתי כבל hdmi בקיר שמחובר כבר לסאונד בר לעתיד
חיבור דרך מפצל יעיל?
כרגע אין לי דרך להוציא אותו לבדיקות כאלה כיוון שהטלויזיה חוסמת לי את הגישה אליו ואל הכפתורים. בשביל לגעת בזה אני צריך להוציא את הטלויזיה וזה סיוט עבורי בגלל זה העברתי כבל hdmi בקיר שמחובר כבר לסאונד בר לעתיד
-
LidorHadad
- חבר שרק התחיל

·הבנתי אותך אחת הבעיות שלי פה זה כשאני רוצה לראות סדרה בסטרימר מבלי להדליק את הסאונד בר אז זה לא יעבוד.morgan כתב:אם לדוגמא הכנסת את הממיר לחיבור hdmi1 במקרן
ומשם כמובן יוצא ה hdmi tv למסך.
אתה אומר שאתה רואה את ההגדרות של המקרן על המסך זה בסדר . תעביר את המקרן למצב hdmi 1
אתה רואה תמונה ?...
אני אשתמש במפצל hdmi לראות איך זה עובד בינתיים זה מחובר באופטי