התגברות על רעש רקע מקדם מגבר
אהלן,
שאלה של אחד שממש לא מבין: יש לי פטפון (משהו מזוויע שאחליף בקרוב) שמחובר לקדם מגבר של NAD (האמת, גם כן לא משהו). לאחרונה, יש רעש רקע עז - מעין זימזום בטון נמוך - כשאני מפעיל את המערכת. ניתוק הקדם מהחשמל תוך השארת המגבר מחובר מחסלת את הרעש, כך שאני משער שזה בא מהקדם. נגיעה בטרמינל של ההארקה מגביר את הרעש כמובן. לפטפון יש כבל הארקה והוא מחובר לקדם אבל לא לאדמה.
האם עלי לשלוח את קדם המגבר המאוד פשוט לגמלאות, או שמע אומר - לקבורה מוקדמת - או שעשיתי משהו לא נכון? ההארקה לא ממשיכה להארקה של הבניין. האם זו הסיבה?
תודה!
שאלה של אחד שממש לא מבין: יש לי פטפון (משהו מזוויע שאחליף בקרוב) שמחובר לקדם מגבר של NAD (האמת, גם כן לא משהו). לאחרונה, יש רעש רקע עז - מעין זימזום בטון נמוך - כשאני מפעיל את המערכת. ניתוק הקדם מהחשמל תוך השארת המגבר מחובר מחסלת את הרעש, כך שאני משער שזה בא מהקדם. נגיעה בטרמינל של ההארקה מגביר את הרעש כמובן. לפטפון יש כבל הארקה והוא מחובר לקדם אבל לא לאדמה.
האם עלי לשלוח את קדם המגבר המאוד פשוט לגמלאות, או שמע אומר - לקבורה מוקדמת - או שעשיתי משהו לא נכון? ההארקה לא ממשיכה להארקה של הבניין. האם זו הסיבה?
תודה!
נערך לאחרונה על ידי יקי ב 13/02/2007 6:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אם בגוף הקדם ישנו תקע עם 3 פינים (זה שאליו אתה מחבר את כבל החשמל), או לחילופין באם יוצא כבל מתוך הקדם ובקצהו תקע עם 3 פינים, אזי כן, צריך הארקה. אבל, זה לא בהכרח קשור לרעש...
נסה גם לשחק עם האינטרקונקטים או להחליפם, לעיתים מגע לא טוב שלהם מכניס גם רעש.
ו....בצע כמצוות מרטין לעיל.
נסה גם לשחק עם האינטרקונקטים או להחליפם, לעיתים מגע לא טוב שלהם מכניס גם רעש.
ו....בצע כמצוות מרטין לעיל.
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
') javascript:emoticon('
')כיצד להתגבר על רעש רקע מקדם מגבר
אהלן,
תודה על המידע. אנסה. בכל מקרה, התכוונתי להדיוט שמשמעו בור לעומת אידיוט שזה סתם כינוי מכוער...
אבל מרטין צודק - זה גם לא אינפורמטיבי וגם לא נראה טוב כך שמייד אשנה (אם רק אמצא איך).
תודה על העזרה!
תודה על המידע. אנסה. בכל מקרה, התכוונתי להדיוט שמשמעו בור לעומת אידיוט שזה סתם כינוי מכוער...
תודה על העזרה!
אהלן,
תודה. אבל האם העובדה שכאשר אני מנתק את החיבור בין הפטפון לקדם המגבר הרעש עדיין ממשיך? כבל ההזנה של הפטפון הוא דו גידי ולא תלת, קרי, אין הארקה דרך שם. בכלל, האם צריכה להיות הארקה של המגבר / פטפון לאדמה?
שוב תודה על העזרה!
תודה. אבל האם העובדה שכאשר אני מנתק את החיבור בין הפטפון לקדם המגבר הרעש עדיין ממשיך? כבל ההזנה של הפטפון הוא דו גידי ולא תלת, קרי, אין הארקה דרך שם. בכלל, האם צריכה להיות הארקה של המגבר / פטפון לאדמה?
שוב תודה על העזרה!
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
יהרגו אותי עכשיו.
תנסה לטפוח קלות על הקדם באיזור החיבורים (מעל כלומר , יכול להיות שסתם איזה משהו פתאום נוגע במשהו.
כמו כן לפטיפון יש חיבור ארקה עליו.
נסה לחבר אליו חוט שמחובר ל(-) של הRCA שמתחבר למגבר .
כלומר כשהRCA מחובר ויש רעש גע עם הארקה של הפטיפון בRCA (בחלק החשוף ) , אם הרעש נעלם אז זו הבעיה ונסה להשאיר את זה קבוע.
כמו כן יש סיכוי שיש לך בעיה ב RCA שמחבר בין הקדם למגבר עצמו.
לי יש תקלה כזו בRCA של ויונקו שזרקתי עליו כמו דביל 100 ש"ח פעם .
מסיבה לא מובנת אגב.
תנסה לטפוח קלות על הקדם באיזור החיבורים (מעל כלומר , יכול להיות שסתם איזה משהו פתאום נוגע במשהו.
כמו כן לפטיפון יש חיבור ארקה עליו.
נסה לחבר אליו חוט שמחובר ל(-) של הRCA שמתחבר למגבר .
כלומר כשהRCA מחובר ויש רעש גע עם הארקה של הפטיפון בRCA (בחלק החשוף ) , אם הרעש נעלם אז זו הבעיה ונסה להשאיר את זה קבוע.
כמו כן יש סיכוי שיש לך בעיה ב RCA שמחבר בין הקדם למגבר עצמו.
לי יש תקלה כזו בRCA של ויונקו שזרקתי עליו כמו דביל 100 ש"ח פעם .
מסיבה לא מובנת אגב.
כנראה חומרה זולה מדי...
אהלן,
אלפי תודות על העזרה! אנסה את הכל, למרות שעכשיו נוספה תקלה חדשה של ווליום שמשתנה - עולה ויורד באופן - איך נאמר - עצמוני. כמובן שהחלפתי את הכניסה במגבר עצמו אליו נכנס הקדם והתופעה נשארה מה שאומר שהפרה מגביר בכאות עיניו, וגם מוסיף זמזום. נראה לי שהאלקטרוניקה בשלבי גסיסה. האמת - מגיע לי! האסטרטגיה של לקנות פטפון + קדם זולים כדי לראות אם זה מתאים לי היא לפחות לגבי, לא טובה. הייתי צריך ללכת ישר על דברים טובים ואיכותיים יותר. לא נורא, כך לומדים! בקרוב נתחיל לחשוב איך לשדרג.
תודות על העזרה
אלפי תודות על העזרה! אנסה את הכל, למרות שעכשיו נוספה תקלה חדשה של ווליום שמשתנה - עולה ויורד באופן - איך נאמר - עצמוני. כמובן שהחלפתי את הכניסה במגבר עצמו אליו נכנס הקדם והתופעה נשארה מה שאומר שהפרה מגביר בכאות עיניו, וגם מוסיף זמזום. נראה לי שהאלקטרוניקה בשלבי גסיסה. האמת - מגיע לי! האסטרטגיה של לקנות פטפון + קדם זולים כדי לראות אם זה מתאים לי היא לפחות לגבי, לא טובה. הייתי צריך ללכת ישר על דברים טובים ואיכותיים יותר. לא נורא, כך לומדים! בקרוב נתחיל לחשוב איך לשדרג.
תודות על העזרה
- idan_muller
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש לי גם כן המהום בהיבריד בווליום 0
אני אנסה את העצות שנתנו פה
אני אנסה את העצות שנתנו פה
וזאת ההצעה שלי תחבר את הארקה של הפטיפון לגוף המגבר ממש בפח (שאסי) ואת גוף המגבר תחבר להארקה של הביניין (אל תתטעה זה מסוכן) כלומר הפין האמצעי של תקע חשמל (עדיף אים אתה לא מבין על מה אני מדבר לשאול חשמלאי)
זה עוזר וזה על אחריותך הבילעדית
דן
זה עוזר וזה על אחריותך הבילעדית
דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.