יצוגית נגד בזק ונטוויזן
-
of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
אולי זה יעשה סוף לקומבינה של בזק ולספקיות שמפילות בפח את הלקוחות.
http://www.mako.co.il/news-money/consum ... 451004.htm
http://www.mako.co.il/news-money/consum ... 451004.htm
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
שבוע שעבר נרשמתי לסלקום טריפל (חיבור רק בשבוע הבא) - השיחה הראשונה שקיבלתי הייתה מנציגה של בזק, שבהיעדר הגדרה טובה יותר, אחרי סדרת
הכפשות של המתחרים, פשוט "איימה" עליי שלא אקבל שירות במקרה של תקלה (סלקום משתמשים בתשתית שלהם), שיהיו לי ניתוקים באופן תכוף וכו'.
שאלתי אותה האם הם עושים את זה בכוונה - כי כל עוד לא הייתה לי בעיה לפני זה, אין סיבה שאחר כך יהיו בעיות, במיוחד עם התשתית.
שם היא התחילה קצת לגמגם, ופלטה שהם מעכבים טיפול בתקלות למעל לשבוע במידה והדיווח הוא דרך סלקום.
שוב עימתתי אותה עם מה שהיא אמרה, הוספתי ואמרתי לה שזה נוגד את תקנות משרד התקשורת - היא פשוט אמרה שככה זה.
סיימתי את השיחה איתה.
שחזרתי הביתה גיליתי שנותקתי חד צדדית מהאינטרנט (הם שלחו הודעת ניתוק לבזב"ל שבוע לפני המועד, נו טוב), התחברתי בזריזות לסלקום אינטרנט,
ואז גילינו שבזק הגדירו שהקו שלי - שעד אותו היום תמך תיאורטית עד 100, מעשית ב 40-50 - לא תומך יותר מ 15.....
סלקום לא יכולים לשנות את ההגדרה עד הגעת הטכנאי שלהם.
משיחות עם מספר חברים עולה שכולם רואים שהבעיות שלהם עם סלקום נוסעים מענייני תשתית - של בזק.
לי נראה שבזק עושים הכל על מנת להפוך את חווית השימוש במתחרים לבעייתית.
הכפשות של המתחרים, פשוט "איימה" עליי שלא אקבל שירות במקרה של תקלה (סלקום משתמשים בתשתית שלהם), שיהיו לי ניתוקים באופן תכוף וכו'.
שאלתי אותה האם הם עושים את זה בכוונה - כי כל עוד לא הייתה לי בעיה לפני זה, אין סיבה שאחר כך יהיו בעיות, במיוחד עם התשתית.
שם היא התחילה קצת לגמגם, ופלטה שהם מעכבים טיפול בתקלות למעל לשבוע במידה והדיווח הוא דרך סלקום.
שוב עימתתי אותה עם מה שהיא אמרה, הוספתי ואמרתי לה שזה נוגד את תקנות משרד התקשורת - היא פשוט אמרה שככה זה.
סיימתי את השיחה איתה.
שחזרתי הביתה גיליתי שנותקתי חד צדדית מהאינטרנט (הם שלחו הודעת ניתוק לבזב"ל שבוע לפני המועד, נו טוב), התחברתי בזריזות לסלקום אינטרנט,
ואז גילינו שבזק הגדירו שהקו שלי - שעד אותו היום תמך תיאורטית עד 100, מעשית ב 40-50 - לא תומך יותר מ 15.....
סלקום לא יכולים לשנות את ההגדרה עד הגעת הטכנאי שלהם.
משיחות עם מספר חברים עולה שכולם רואים שהבעיות שלהם עם סלקום נוסעים מענייני תשתית - של בזק.
לי נראה שבזק עושים הכל על מנת להפוך את חווית השימוש במתחרים לבעייתית.
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
מקווה גם כן שהשיחה מוקלטת
מומלץ לפרסם בתקשורת ולפניות הציבור במשרד התקשורת
שיהיה הד ורעש ורק ככה דברים יזוזו
ברגע שהדברים עוברים פה(ואפילו בכמויות) זה עדיין בשקט ובצורה מזערית באופן יחסית עם כל הכבוד(ויש כבוד..)
מומלץ לפרסם בתקשורת ולפניות הציבור במשרד התקשורת
שיהיה הד ורעש ורק ככה דברים יזוזו
ברגע שהדברים עוברים פה(ואפילו בכמויות) זה עדיין בשקט ובצורה מזערית באופן יחסית עם כל הכבוד(ויש כבוד..)
לצערי, לא מוקלט מהצד שלי.
שאלתי את הנציגה האם הם מקליטים את השיחה - היא התעלמה באלגנטיות.
המצחיק הוא, שעד לא מזמן עבדתי באחד מגופי התקשורת הגדולים בארץ, רק שאני לא רואה אותו מפרסם משהו שכזה כנגד בזק.
אולי אפנה למתחרים, הם ישמחו.
שאלתי את הנציגה האם הם מקליטים את השיחה - היא התעלמה באלגנטיות.
המצחיק הוא, שעד לא מזמן עבדתי באחד מגופי התקשורת הגדולים בארץ, רק שאני לא רואה אותו מפרסם משהו שכזה כנגד בזק.
אולי אפנה למתחרים, הם ישמחו.
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
לדעתי עם פנייה למשרד התקשורת או למועצה לצרכנות הם חייבים למסור הקלטות כאשר אחד מהגופים הנ"ל פונה ומבקש התייחסות שמתבבסת על הקלטות. אני זוכר שהיה לי איזה מקרה ולדעתי נעשתה ההאזנה להקלטות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78895
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
·oferlaor כתב:פנה רשמית למשרד התקשורת. זה לא חוקי...
איך לא חוקי?
מה שנחשב לדבר אמת וזכות הציבור הרחב לדעת מותר לפרסם.
כמו בתוכנית תחקירים בטלוויזיה.
אבל מומלץ לפני שמפרסים דבר כזה לשאול עורך דין האם זה עדיף.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78895
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
- MrHicUp
- חבר ותיק

- תגובות: 1571
- נתן תודות: 112 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
זה לא חדש.
בשכונה במושב שבו אני בונה יש כמה שכבר נכנסו לדירה.
כשהם פנו ל012 לקבל חבילה של שוק סיטונאי אז 012 אמרו להם שבזק לא תאפשר יותר מ15.
בפועל יש אפשרות אצלנו ל40.
בקיצור, אין לנו דרך לדעת מה בזק עושים לנו בתקשורת כשהם מזהים מישהו שלא מחובר דרך השרות שלהם....
בשכונה במושב שבו אני בונה יש כמה שכבר נכנסו לדירה.
כשהם פנו ל012 לקבל חבילה של שוק סיטונאי אז 012 אמרו להם שבזק לא תאפשר יותר מ15.
בפועל יש אפשרות אצלנו ל40.
בקיצור, אין לנו דרך לדעת מה בזק עושים לנו בתקשורת כשהם מזהים מישהו שלא מחובר דרך השרות שלהם....