אוקיי אז ככה..
לפני חודש בערך קניתי מסך .LCD מתוצרת GRAETZ בגודל 32"
ואני מאוד מאוכזב מאיך שרואים את השידורים ב HOT וב YES
את הסרטים המועברים מהמחשב והדי וי די רואים מצויין
אבל משחקים בסוני פלייסטיישן 2 מקרטעים ויש להם מריחות צבע שזה אכזבה גדולה מאוד!!
אני כרגע נמצא במשא ומתן עם חברת ישפאר היבואנית ונרהא מה הם יוכלו לעשות בנידון, הועלתה האפשרות של שדרוג!
עכשיו במקרה כזה שבו אני אוכל לשדרג רציתי לדעת מהם המסכים שאתם ממצליצים לי?? שכמובן ישפאר היא היבואנית שהםלפי מיטב ידיעתי: סוני , גרייץ, ולנקו.
עכשיו במידה ואני לא אוכל לשדרג אני מעוניין לרכשו מסך חדש, ונראה לי שאני אלך על פלזמה ויש לי כמה אפשרויות שעניינו אותי:
1. פלזמה של NEC 42VR5w יש אותה לדוד שלי ורואים בה מדהים!!!! באמת איכות ללא פשרות,
2. Q7
3.lc2r
4. r71B
על מה אתם הייתם ממליצים לי??
אין חשיבות כל כך גדולה כרגע לHD, חשוב מאוד שאני ארה שידורים של יס והוט באיכות מקסימלית, והיכולת לחבר את המסך למחשב באיכות טובה מאוד חשובה לי..
והתקציב הוא עד 10000
תודה מראש לעוזרים
עמרי
התלבטות בקנית מסך בבקשה עזרו לי!
מה הכוונה?
למה זה מוצר נדיר??אור כתב:אם תצליח להשיג פנסוניק PWD8 זה הכי טוב (לפי דעתי היא טובה יותר מהVR5)...
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
זה מוצר שיוצא מהשוק ולכן יתכן ונדיר למצוא
השאלה אם הוא מתאים לך? לא מכיר משחקים אבל אין שטחים במשחקים שהם סטטים לחלוטין? כמו איזה מרובע מסביב לתוצאה הכי גבוהה? מה שיכול לגרום לצריבה אם משחקים במשחק אחד זמן ממושך
גיימרים - התייחסותכם
השאלה אם הוא מתאים לך? לא מכיר משחקים אבל אין שטחים במשחקים שהם סטטים לחלוטין? כמו איזה מרובע מסביב לתוצאה הכי גבוהה? מה שיכול לגרום לצריבה אם משחקים במשחק אחד זמן ממושך
גיימרים - התייחסותכם