פתרון לאינטרנט בממד
היי,
יש לי בעיית קליטה של אינטרנט בממד.
חיפשתי כל מיני דרכים להעברת אינטרנט לשם אבל אף אחת לא הייתה ממש ברורה או שלא תעבוד.
לסלול תשתית חדשה של כבל רשת זה זה לא פתרון טוב במקרה הזה כי זה עוד עבודה וחציבה בקירות או העברה של כבל בצורה לא יפה במיוחד..
על רשת החשמל זה גם לא טוב כי יש לי תלת פאזי וזה כנראה לא על אותה פאזה..
נשאר לי הפתרון הלא ממש ברור של העברת האינטרנט על התשתית של יס ( שמהם התנתקתי לא מזמן ).
איך עושים את זה? איזה מכשירים צריך? האם אפשר לחבר לזה ראוטר נוסף שיעשה גם וויפי בממד? כמה עולה? האם אפשר לקנות לבדיקה ואם לא יעבוד אז להחזיר?
בקיצור, קצת מידע על הפתרון הזה או אם יש לכם פתרון טוב אחר.
תודה!!
יש לי בעיית קליטה של אינטרנט בממד.
חיפשתי כל מיני דרכים להעברת אינטרנט לשם אבל אף אחת לא הייתה ממש ברורה או שלא תעבוד.
לסלול תשתית חדשה של כבל רשת זה זה לא פתרון טוב במקרה הזה כי זה עוד עבודה וחציבה בקירות או העברה של כבל בצורה לא יפה במיוחד..
על רשת החשמל זה גם לא טוב כי יש לי תלת פאזי וזה כנראה לא על אותה פאזה..
נשאר לי הפתרון הלא ממש ברור של העברת האינטרנט על התשתית של יס ( שמהם התנתקתי לא מזמן ).
איך עושים את זה? איזה מכשירים צריך? האם אפשר לחבר לזה ראוטר נוסף שיעשה גם וויפי בממד? כמה עולה? האם אפשר לקנות לבדיקה ואם לא יעבוד אז להחזיר?
בקיצור, קצת מידע על הפתרון הזה או אם יש לכם פתרון טוב אחר.
תודה!!
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
·Oad107 כתב:דרך מה האינטרנט עובר פה?...
על תשתית קו טלפון
כי הם חיברו את הטלפון של בזק אל הראוטר... לא משנה 
ב( אני מפחד לגעת במשהו שקשור אליהם כי אין להם מושג איך לעזור אחר כך)
בכל מקרה, עובד חלק? האינטרנט עובד במהירות מספיק גבוהה דרך זה? וזה לא פוגע בקו טלפון או באיכות שיחה?
תודה לכולם!
ב( אני מפחד לגעת במשהו שקשור אליהם כי אין להם מושג איך לעזור אחר כך)
בכל מקרה, עובד חלק? האינטרנט עובד במהירות מספיק גבוהה דרך זה? וזה לא פוגע בקו טלפון או באיכות שיחה?
תודה לכולם!
@Oad107
הפתרון לא יקר מידי והוא חד פעמי .
כבל CAT5E\6
לבדוק אם יש אפשרות להעביר במקום או בנוסף באותו צינור של הכבל של YES כבל רשת .יש לבדוק שהצינור מגיע לריכוז כלשהוא או קרוב לנק בה יושב הראוטר .באותה דרך תוכל להעביר גם לחדרים אחרים
אם יש לך ידיים טובות וקצת ציוד תוכל לפחות את הכבלים להשחיל לבד .וללחוץ ראשים בקצוות .
במידה ולא קח עזרה מאיש תשתיות
אם באזור ת"א והקרובים אז אני בתחום
הפתרון לא יקר מידי והוא חד פעמי .
כבל CAT5E\6
לבדוק אם יש אפשרות להעביר במקום או בנוסף באותו צינור של הכבל של YES כבל רשת .יש לבדוק שהצינור מגיע לריכוז כלשהוא או קרוב לנק בה יושב הראוטר .באותה דרך תוכל להעביר גם לחדרים אחרים
אם יש לך ידיים טובות וקצת ציוד תוכל לפחות את הכבלים להשחיל לבד .וללחוץ ראשים בקצוות .
במידה ולא קח עזרה מאיש תשתיות
אם באזור ת"א והקרובים אז אני בתחום
לא ניסיתי אבל יש גם משהו כזה שאולי יענה על הדרישות שלך
http://www.amazon.com/Dualcomm-Ethernet ... B009AGCLVG
http://www.amazon.com/Dualcomm-Ethernet ... B009AGCLVG