i clebo

רובוטים שואבי אבק, שוטפי רצפות וחלונות
שלח תגובה
ארזצברי פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

בתאריך 21.4.16 שלחתי את הרובוט קלבו לתיקון . רק אתמול 17.5.16 ,קיבלתי הצעת תיקון . אחרי המון טלפונים וזמן חזרו אליי עם בעייה
של C1 ו C4 שזה פשוט לא נכון . כל כך הרבה זמן כדי לאבחן תקלה שגויה .

לרובוט יש תקלת ניווט כך שהוא נוסע פתאום אחורה , מסתובב הרבה ובסוף עוצר ונכבה לפעמים תוך כדי רתיעה .
לא הופיע על הצג התקלות הללו . על כן יש לי חוסר אמונה בחברה שהציעה תיקון ב530 שקל .
עכשיו אני מתלבט מה לעשות ואם בכלל לתקן . לחברה יש בעיית תקשורת והתקשרות עם הלקוחות ואיננה נותנת שירות מיטבי
לאחר הקנייה = מחלה ישראלית .
למישהו יש רעיונות ועצה טובה
תודה

ארזצברי פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

תיקון iclebo

שליחה #2 

@Iclebo
·
אני מבקש שטכנאי יסביר לי מהות התיקון שמגיע ליותר מ 500 שקל
טלפון שלי 0505966401 ארז צברי תודה
לפי הבעייה כמו שאני מבין ישנה בעייה של ניווט אבל ללא הופעת C1 ו C4 בצג .
הבעייה נשארה אחרי ניקויים חוזרים ונשנים של הרובוט ללא הצלחה אך ללא הופעה של בעייה בגלגל הקידמי

oronwerner
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 380
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #3 

@ארזצברי
·
ארז היקר,

הודעתך מעט מפתיעה והאמת שגם לא לגמרי מסתדרת, אך עד שרונן (ICLEBO) יצליח להגיב, אשמח אם תוכל להסביר מעט על הבעיות שחווית ולהסביר את תוכן ההודעה.

לרובוט שנקנה בארץ קיימת אחריות ארוכה, ולכן במידה ולא אתה זה שגרם נזק לרובוט - לא מצופה שתשלם ואני לא חושב שיש חבר בפורום הזה שרכש רובוט ושילם על תיקונו (כולל אותי).
אם הרובוט אצלך שנים רבות או שהנזק נגרם עקב נפילה או מכה, הסכום לא נשמע בלתי סביר.

לפי הודעתך, שלחת את הרובוט יום לפני פסח, כך שייתכן שעקב החופש שהיה והעומס הרב בחג הזה (אצל כל המשווקים!), X ימי עבודה לקחו בפועל יותר מהצפוי.

בנוסף, ראיתי שנרשמת לפורום היום, ובמיוחד כדי לספר לנו על בעיות השירות אצל היבואן רגע לפני השקה של רובוט חדש.

אני מעוניין להדגיש שאין לי כוונה לבטל את דבריך, אך בפורום קיימים דיונים רבים הקשורים לרובוט הICLEBO ומעולם לא פורסם על דרישה לתשלום במסגרת אחריות ועל כן יהיה מכובד אם תסביר כמה זמן הרובוט אצלך, כיצד קרתה התקלה, על מה בדיוק ביקשו ממך תשלום וכו'.

אני מעוניין גם לציין שאין לי אינטרס לאף כיוון, וחשוב שפוסט שכזה יהיה הוגן ויסביר את עצמו עבור שאר הקוראים.
מחלה ישראלית היא גם השתלחות לא הוגנת.

אורון.
נערך לאחרונה על ידי oronwerner ב 18/05/2016 14:21, נערך פעם 1 בסך הכל.

Iclebo
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 381
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 139 פעמים

שליחה #4 

@oronwerner וארז צברי,

גם אני הופתעתי לשמוע על עצם התשלום,
כפי שציינת המכשיר אמור להיות באחריות ( נקנה ב דצמבר 2014 אצלנו).

לכן התקשרתי לארז מיד לאחר פרסום הפוסט ( כשעה לפני שהגבת ) להודיע לו שנפלה טעות היות והתיקון נעשה במסגרת האחריות. לא הרגשתי צורך לענות לארז ברבים מאחר והעניין טופל.

נ.ב ( גם אני סבור שלשייך את המקרה ל"מחלה ישראלית" היה ללכת רחוק מידי...)

תודה רבה לשניכם :D
·

ארזצברי פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

תגובה ל ORONWERNER

שליחה #5 

שלום אורון
הרגשתי שכיוון הטיפול בבעייה לא נכון מכיוון שעשיתי הכל כדי לתקנו בבית מבחינת התקלות שמופיעות .
בבית התקלות לא הופיעו ועל כן הבעייה אינה בעייה שיגרתית ונכנסת לתחום שהחברה צריכה לטפל . הבעייה איננה שבר
או מנוע או בטרייה . נראה לי מוזר שבעייה שיכולה להיות מוגדרת אולי בעיית תיכנות או איזה באג שלא רשום בספר התקלות המוכרות
לפי היצרן צריכה להיות מושטת על חשבונו של הלקוח ויצאתי עם תחושה ממש לא טובה . אני אדם שגר בירושלים ונוסע לטפל באוטו שלי בת"א בגלל השירות . כמו כן חשבתי גם להתעניין בקניית מכסחת דשא רובוטית .
בכלל לא חשבתי לבדוק את תקופת האחריות .
הרובוט אצלי מדצמבר 2014 ועדיין בתק' אחריות .
רונן מהחברה התקשר אליי לאחר שהשארתי הודעה במוקד הטלפוני ולאחר שכתבתי להם בקשה בפורום והבהיר שהיה בילבול
בין דפי לקוחות ואכן הטיפול במסגרת האחריות .
כמו כן שילמתי 60 שקל משלוח .
התחושה שככל זה יכול היה להימנע בקלות . לא מקבל את זה שהתאפשר להם רק אתמול לתת הצעת מחיר לתיקון .
זה יותר מדי זמן . דיברתי עם קארין המון פעמים ונדחיתי בנימוס עד אתמול כאשר גם תוך כדי שיחה הצעת התיקון השתנתה מ380
ל 520 שקל .
בקיצור , אני מקווה כפי שסוכם שאני אבוא ביום א' לאסוף את הרובוט . כמו כן אני חושב שהחברה צריכה להפנים את חשיבות
השירות ללקוחות כמנוח לצמיחתתה הכלכלית

oronwerner
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 380
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #6 

@ארזצברי

ארז,
תודה רבה על ההבהרה. אני חושב שכעת הרבה יותר ברור מה הבעיה ועל מה אתה מלין.
אין שום ספק שללקוח לא חשוב מי בדיוק הגורם איתו הוא מדבר, אלא מצפה לקבל שירות כמו שצריך וכך צריך להיות.

לרונן, כל הכבוד.
פנייה לארז וטיפול בבעיה באופן כה מהיר לאחר פרסום פוסט, היא בדיוק השרות המצופה!

להבא, אני חושב שכדאי שאחד מהצדדים יציין שהעניין טופל.
כך לא תתקבל הרגשה של חוסר מענה שלא בצדק.

אורון.

ארזצברי פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

תגובה ל ORONWERNER

שליחה #7 

תודה
אני מצפה שאני אוכל להחמיא לחברה ביום א' על התיקון

שלח תגובה