חיבור פטיפון ישן PIONEER
שלום חברים
יש לי פטיפון ישן של PIONEET עם יציאת פונו ורציתי לשאול אם אני קונה קדם מגבר ומחבר אותו לאן אני מחבר את זה ברסיבר? YAMAHA יחסית חדש.
ועוד שאלה ראיתי שהקדם מגבר מתחיל ב-200 ש"ח ועולה ועולה ועולה חח יש צורך להשקיע יותר מ-400 ש"ח בזה?
תודה
יש לי פטיפון ישן של PIONEET עם יציאת פונו ורציתי לשאול אם אני קונה קדם מגבר ומחבר אותו לאן אני מחבר את זה ברסיבר? YAMAHA יחסית חדש.
ועוד שאלה ראיתי שהקדם מגבר מתחיל ב-200 ש"ח ועולה ועולה ועולה חח יש צורך להשקיע יותר מ-400 ש"ח בזה?
תודה
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
לכל כניסת ליין. AUX, CD, TAPE וכדומה. אין באמת 'צורך' אבל הזול הוא יקר ואם תרכוש *** זה גם ישמע כך. אני חושב שמדובר לפחות בסדר גודל של 500 - 600 ש"ח לקדמים של CA מדגמי Azur שהם לדעתי המינימום ה'נסבל'.
·לא יודע למה זה לא כתב את השאלה שליtnsilver כתב:לכל כניסת ליין. AUX, CD, TAPE וכדומה. אין באמת 'צורך' אבל הזול הוא יקר ואם תרכוש *** זה גם ישמע כך. אני חושב שמדובר לפחות בסדר גודל של 500 - 600 ש"ח לקדמים של CA מדגמי Azur שהם לדעתי המינימום ה'נסבל'....
אבל רציתי לשאול מה אתה אומר על PYLE PP555 או PYLE PP999 יש לי חבר בארצות הברית שיכול להביא לי את זה זה עולה 20 דולר
השאלה אם אתה מכיר את זה וזה טוב?
תודה
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
עניתי לך כבר. אתה מתעקש. תקליטים היא הדרך הכי מחורבנת לשמוע מוזיקה בעשור השני של המאה ה-21. ב-CD הכי דפוק מתחילת שנות ה-80 יש יותר מידע מוזיקלי, יותר טווח דינמי ויחס SNR טוב מאשר בתקליט שעבר את המאסטרינג המוצלח ביותר בהיסטוריה. כדי להוציא מתקליטים משהו שמתקרב לרמה של CD דרוש ציוד אנלוגי איכותי, מידה רבה של תחזוקה, רמה סבירה של ידע בסיסי והמון השקעה כלכלית. $20 בקושי מכסים משלוח של תקליט מחוף אל חוף ואתה שואל אותי ברצינות מה דעתי על קדם מגבר, אחד הרכיבים החשובים ביותר בשרשרת האנלוגית, של Pyle ב-$20? עזוב אותך - החברה הזו מוכרת גללים. כבר סיפרו לך שהסכום הזה מממן בערך חצי תקליט חדש? עבור לדיסקים או יוטבוט או פלאקים, פליקים ופלוקים באזניות. את זה אפשר להשיג בתקציב שווה נפש וזה פתרון מעולה - ללא שמץ של זלזול.
אנשים שפנו לפורום האנלוגי (כאן זה פורום וינטאז') בעבר, עם מה שנראה כאותה נכונות להשקעה כלכלית בתחום האנלוגי, קיבלו בדיוק את אותן תשובות. חלקם החכם קיבל בהבנה את מה שנאמר לו כאן, וחלקם, אני מניח, המשיך בתכניות החיסכון המקוריות עם הפטפון של סבתא ושלושת התקליטים שהם מצאו בבוידעם. אירוויזיון 78', 'קזבלאן' וחבורת הזמר של הגבעתרון. לא שמענו על אף אחד מהם שחזר. הסיפור הזה מוכר והסוף שלו ידוע מראש. אנלוג יכול לדכא! אם אין לך יכולת לממן תחביב שבכל העולם ידוע שהוא תובעני כלכלית - פשוט אל תיכנס אליו.
אנשים שפנו לפורום האנלוגי (כאן זה פורום וינטאז') בעבר, עם מה שנראה כאותה נכונות להשקעה כלכלית בתחום האנלוגי, קיבלו בדיוק את אותן תשובות. חלקם החכם קיבל בהבנה את מה שנאמר לו כאן, וחלקם, אני מניח, המשיך בתכניות החיסכון המקוריות עם הפטפון של סבתא ושלושת התקליטים שהם מצאו בבוידעם. אירוויזיון 78', 'קזבלאן' וחבורת הזמר של הגבעתרון. לא שמענו על אף אחד מהם שחזר. הסיפור הזה מוכר והסוף שלו ידוע מראש. אנלוג יכול לדכא! אם אין לך יכולת לממן תחביב שבכל העולם ידוע שהוא תובעני כלכלית - פשוט אל תיכנס אליו.
·tnsilver כתב:עניתי לך כבר. אתה מתעקש. תקליטים היא הדרך הכי מחורבנת לשמוע מוזיקה בעשור השני של המאה ה-21. ב-CD הכי דפוק מתחילת שנות ה-80 יש יותר מידע מוזיקלי, יותר טווח דינמי ויחס SNR טוב מאשר בתקליט שעבר את המאסטרינג המוצלח ביותר בהיסטוריה. כדי להוציא מתקליטים משהו שמתקרב לרמה של CD דרוש ציוד אנלוגי איכותי, מידה רבה של תחזוקה, רמה סבירה של ידע בסיסי והמון השקעה כלכלית. $20 בקושי מכסים משלוח של תקליט מחוף אל חוף ואתה שואל אותי ברצינות מה דעתי על קדם מגבר, אחד הרכיבים החשובים ביותר בשרשרת האנלוגית, של Pyle ב-$20? עזוב אותך - החברה הזו מוכרת גללים. שמע דיסקים או יוטבוט או פלאקים, פליקים ופלוקים באזניות. את זה אפשר להשיג בתקציב שווה נפש וזה פתרון מעולה - ללא שמץ של זלזול.
אנשים שפנו לפורום האנלוגי (כאן זה פורום וינטאז') בעבר, עם מה שנראה כאותה נכונות להשקעה כלכלית בתחום האנלוגי, קיבלו בדיוק את אותן תשובות. חלקם החכם קיבל בהבנה את מה שנאמר לו כאן, וחלקם, אני מניח, המשיך בתכניות החיסכון המקוריות עם הפטפון של סבתא ושלושת התקליטים שהם מצאו בבוידעם. אירוויזיון 78', 'קזבלאן' וחבורת הזמר של הגבעתרון. לא שמענו על אף אחד מהם שחזר. הסיפור הזה מוכר והסוף שלו ידוע מראש. אנלוג יכול לדכא! אם אין לך כסף לתחביב שבכל העולם ידוע שהוא תובעני כלכלית - פשוט אל תיכנס אליו. אין לזה שום סיכוי....
pyle of crap...
מצטרף לדברי טומי
בתקליטים יש כל כך הרבה צווארי בקבוק עד שנדמה שאין נקודה בה אין צורך לטפל.
בפטיפון יש חשיבות לסוג הראש, לסוג ומצב המחט, לחיווט הראש, כיוונון הראש, איכות הבסיס של הפטיפון, יציבותו, הרעש המופק מהמנוע, חגורה/הנעה ישירה, כבילה אל הקדם מגבר וכל זה מבלי לדבר על המדיה, בה רצועה נשמעת שונה אם היא לקראת סוף הצד או תחילת הצד, איכות ההדפסה, איכות המאסטרינג, עיוותים פיזיים כתוצאה מחום/לחץ, אבק, רטיבות, שומני אצבע.
ובסוף מה בסך הכל רצינו ?
לשמוע מוסיקה בצורה רומנטית...
אז על רומנטיקה אמיתית משלמים הרבה, בכסף, זמן, מרדף, מאוויי לב, חיפושים וניסיון לשפר את הקיים בלי הפסקה.
ברומנטיקה אמיתית אין קיצורי דרך, ואם חושבים שניתן להשיג בפחות מאמץ, כנראה מדובר בחדר לפי שעה....
מצטרף לדברי טומי
בתקליטים יש כל כך הרבה צווארי בקבוק עד שנדמה שאין נקודה בה אין צורך לטפל.
בפטיפון יש חשיבות לסוג הראש, לסוג ומצב המחט, לחיווט הראש, כיוונון הראש, איכות הבסיס של הפטיפון, יציבותו, הרעש המופק מהמנוע, חגורה/הנעה ישירה, כבילה אל הקדם מגבר וכל זה מבלי לדבר על המדיה, בה רצועה נשמעת שונה אם היא לקראת סוף הצד או תחילת הצד, איכות ההדפסה, איכות המאסטרינג, עיוותים פיזיים כתוצאה מחום/לחץ, אבק, רטיבות, שומני אצבע.
ובסוף מה בסך הכל רצינו ?
לשמוע מוסיקה בצורה רומנטית...
אז על רומנטיקה אמיתית משלמים הרבה, בכסף, זמן, מרדף, מאוויי לב, חיפושים וניסיון לשפר את הקיים בלי הפסקה.
ברומנטיקה אמיתית אין קיצורי דרך, ואם חושבים שניתן להשיג בפחות מאמץ, כנראה מדובר בחדר לפי שעה....