יש חדשות מנטפליקס כנסו לכל מתלונני התוכן הדל...
נכנסתי לפני מספר דקות לצ'ת חי עם נציג נטפליקס כדי לברר מה קורה אם הכתוביות בעברית אם יש תאריך יעד כלשהו שאני יכול לקבל ממנו, ובכן הוא הבטיח שהם עובדים על זה, ושהוא לא יכול כרגע לתת לי תשובה עבור תאריך יעד....אבבבלללל הוא בישר לי חדשות חשובות!!!
הוא אמר שבחברה הכריזו רשמית על כוונה להפוך את כל התוכן של נטפליקס לספריה גלובאלית, כולל כתוביות, כלומר כל התוכן הקיים בארצות הברית יהיה קיים לכולם בכל האזורים בכל העולם!!! זה הוכרז רשמית בתוך החברה וכנראה בקרוב יוציאו החוצה פרסום רשמי על כך.
הוא אמר שבחברה הכריזו רשמית על כוונה להפוך את כל התוכן של נטפליקס לספריה גלובאלית, כולל כתוביות, כלומר כל התוכן הקיים בארצות הברית יהיה קיים לכולם בכל האזורים בכל העולם!!! זה הוכרז רשמית בתוך החברה וכנראה בקרוב יוציאו החוצה פרסום רשמי על כך.
·HTuser1 כתב:נכנסתי לפני מספר דקות לצ'ת חי עם נציג נטפליקס כדי לברר מה קורה אם הכתוביות בעברית אם יש תאריך יעד כלשהו שאני יכול לקבל ממנו, ובכן הוא הבטיח שהם עובדים על זה, ושהוא לא יכול כרגע לתת לי תשובה עבור תאריך יעד....אבבבלללל הוא בישר לי חדשות חשובות!!!
הוא אמר שבחברה הכריזו רשמית על כוונה להפוך את כל התוכן של נטפליקס לספריה גלובאלית, כולל כתוביות, כלומר כל התוכן הקיים בארצות הברית יהיה קיים לכולם בכל האזורים בכל העולם!!! זה הוכרז רשמית בתוך החברה וכנראה בקרוב יוציאו החוצה פרסום רשמי על כך....
יופי שיש להם כוונה כזאת, אבל זה לא ממש תלוי בהם...
Batnun
.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78925
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
זה היה די ברור. הקושי הוא שהמרחק בין מה שכרגע יש לבין זה הוא ענק. החוסר הכי מציק זה כמובן כתוביות. זה המינימום שנדרש ומפתיע אותי שזה לא בוצע. לדעתי זה הופך את השירות לפריבילגיה של כמה מאות משתמשים בישראל. אולי אלפים בודדים (מאוד)...
- Black_Eagle
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 270
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אם כבר חדשות מעניינות מנטפליקס אז עכשיו כשאני עובר על לוחות דרושים בתקשורת (נו צריך עבודה) מצאתי מודעה שכתוב מה שמצלמים סדרת נוער לנטפליקס בארץ
הבעיה היא שאני לא יודע האם הנציג בצאט שם זה לא רובוט שלפעמים משנה מילים, כי כבר לפני כמה חודשים מהצאט החי שלהם נרשם לי שבקרוב יהיה תרגום לתכנים שלהם גם בשפה העברית וזה לא קרה.
בקרוב זה כמה חודשים לא כמה שנים, כן?
חבל רק שהשידור נטפליקס העולמי מחייב חיבור לאינטרנט.
בקרוב זה כמה חודשים לא כמה שנים, כן?
חבל רק שהשידור נטפליקס העולמי מחייב חיבור לאינטרנט.
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
אלה חדשות נהדרות אך אני מקווה מאוד שזה לא רובוט שדיבר איתך.