יש חדשות מנטפליקס כנסו לכל מתלונני התוכן הדל...

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
שלח תגובה
HTuser1 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 501
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 26 פעמים

שליחה #1 

נכנסתי לפני מספר דקות לצ'ת חי עם נציג נטפליקס כדי לברר מה קורה אם הכתוביות בעברית אם יש תאריך יעד כלשהו שאני יכול לקבל ממנו, ובכן הוא הבטיח שהם עובדים על זה, ושהוא לא יכול כרגע לתת לי תשובה עבור תאריך יעד....אבבבלללל הוא בישר לי חדשות חשובות!!!

הוא אמר שבחברה הכריזו רשמית על כוונה להפוך את כל התוכן של נטפליקס לספריה גלובאלית, כולל כתוביות, כלומר כל התוכן הקיים בארצות הברית יהיה קיים לכולם בכל האזורים בכל העולם!!! זה הוכרז רשמית בתוך החברה וכנראה בקרוב יוציאו החוצה פרסום רשמי על כך.

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3627
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 482 פעמים

שליחה #2 

HTuser1 כתב:נכנסתי לפני מספר דקות לצ'ת חי עם נציג נטפליקס כדי לברר מה קורה אם הכתוביות בעברית אם יש תאריך יעד כלשהו שאני יכול לקבל ממנו, ובכן הוא הבטיח שהם עובדים על זה, ושהוא לא יכול כרגע לתת לי תשובה עבור תאריך יעד....אבבבלללל הוא בישר לי חדשות חשובות!!!

הוא אמר שבחברה הכריזו רשמית על כוונה להפוך את כל התוכן של נטפליקס לספריה גלובאלית, כולל כתוביות, כלומר כל התוכן הקיים בארצות הברית יהיה קיים לכולם בכל האזורים בכל העולם!!! זה הוכרז רשמית בתוך החברה וכנראה בקרוב יוציאו החוצה פרסום רשמי על כך.
...
·

יופי שיש להם כוונה כזאת, אבל זה לא ממש תלוי בהם...

Batnun

.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78925
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #3 

זה היה די ברור. הקושי הוא שהמרחק בין מה שכרגע יש לבין זה הוא ענק. החוסר הכי מציק זה כמובן כתוביות. זה המינימום שנדרש ומפתיע אותי שזה לא בוצע. לדעתי זה הופך את השירות לפריבילגיה של כמה מאות משתמשים בישראל. אולי אלפים בודדים (מאוד)...

Black_Eagle
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 270
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #4 

אם כבר חדשות מעניינות מנטפליקס אז עכשיו כשאני עובר על לוחות דרושים בתקשורת (נו צריך עבודה) מצאתי מודעה שכתוב מה שמצלמים סדרת נוער לנטפליקס בארץ

avier
טרול
טרול
תגובות: 756
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #5 

הבעיה היא שאני לא יודע האם הנציג בצאט שם זה לא רובוט שלפעמים משנה מילים, כי כבר לפני כמה חודשים מהצאט החי שלהם נרשם לי שבקרוב יהיה תרגום לתכנים שלהם גם בשפה העברית וזה לא קרה.
בקרוב זה כמה חודשים לא כמה שנים, כן?
חבל רק שהשידור נטפליקס העולמי מחייב חיבור לאינטרנט.

miCkEy6772
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1015
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #6 

אלה חדשות נהדרות אך אני מקווה מאוד שזה לא רובוט שדיבר איתך.

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”