אזעקות שווא מגלאי וילון
יש לי מערכת אזעקה של ריסקו light sys2 כשרוב הגלאים הם גלאי וילון הממוקמים בין התריס לבין חלון הזכוכית. בפועל בכל פעם שהאזעקה מופעלת במהלך היום יש אזעקות שווא. אם התריס פתוח ולא במעט - יש אזעקות שווא. יש אזעקות שווא בבוקר מצד ובצהריים ואחר הצהריים מצד מערב. הגדרנו את הרגישות של הגלאים לנמוכה ביותר. יש חלונות בהם הבעיה ממש קבועה ויש כאלו שהם בסדר.
מה מומלץ לעשות ?
מה מומלץ לעשות ?
- Itsik
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 431
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
איזה גלאים שמת?
זה עשוי לנבוע מגלאים "זולים" שרגישים לשינויי טמפ' כשהשמש מכה בהם.
לי יש מערכת של פימה, שיש בהגדרות את אפשרות ה"גילוי הכפול" שאומר שאתה מגדיר שאם בפרק זמן מסויים(נגיד 30 שניות) היו שני גילויים רק אז הוא יפעיל את האזעקה. ככה שאם היה גילוי אחד ואחרי דקה עוד גילוי - האזעקה לא תצעק.
תבדוק אם יש משהו דומה בריסקו.
זה עשוי לנבוע מגלאים "זולים" שרגישים לשינויי טמפ' כשהשמש מכה בהם.
לי יש מערכת של פימה, שיש בהגדרות את אפשרות ה"גילוי הכפול" שאומר שאתה מגדיר שאם בפרק זמן מסויים(נגיד 30 שניות) היו שני גילויים רק אז הוא יפעיל את האזעקה. ככה שאם היה גילוי אחד ואחרי דקה עוד גילוי - האזעקה לא תצעק.
תבדוק אם יש משהו דומה בריסקו.
איציק.
הגלאי הוא Clip 4N של חברת ויסוניק. לגבי כיווני אוויר
הגלאים הם גלאים חוטיים כך שלא ניתן להעביר אותם. המערכת תומכת בגלאי אלחוטי ולכן ניתן לרכוש גלאי נוסף ולמקמו.
הגלאים נמצאים בחלונות בכיוון מערב ומזרח. ובוודאות מושפעים מהשמש אור \ חום כי כאשר התריס פתוח ולו במעט הם מופעלים ב- 100% מהמקרים. לצערי יש אזעקות שווא גם כשהם סגורים אבל פחות.
הגלאים נמצאים בחלונות בכיוון מערב ומזרח. ובוודאות מושפעים מהשמש אור \ חום כי כאשר התריס פתוח ולו במעט הם מופעלים ב- 100% מהמקרים. לצערי יש אזעקות שווא גם כשהם סגורים אבל פחות.
Re: הגלאי הוא Clip 4N של חברת ויסוניק. לגבי כיווני אוויר
@קררי
·היי,
מה התדירות של אזעקות השווא?
ודרך אגב אני ממליץ לעבור לגלאי וילון של חברת מקסימום, הם גם מותאמים לתנאי חוץ כך שאינם מושפעים משמש ישירה.
·היי,
מה התדירות של אזעקות השווא?
ודרך אגב אני ממליץ לעבור לגלאי וילון של חברת מקסימום, הם גם מותאמים לתנאי חוץ כך שאינם מושפעים משמש ישירה.
תדירות - כמעט כל יום - יש לך קישור לגלאים של מקסימום
אשמח לקבל פרטים על הגלאים של מקסימום ? איזה גלאי רלוונטי ?
- Itsik
- חבר פעיל מאוד

אכן הגלאים של מקסימום מותאמים לתנאי חוץ, אבל עולים פי3-4 מהגלאי של ויסוניק.
אני בתכנון האזעקה בבית שמתי את כל ההכנות של גלאי הוילון לחלונות בתוך הבית, בעיקר כי פחדתי מאזעקות שווא של יונים וכו'.
רק במרפסת שמתי גלאי של מקסימום.
אני שנה בבית ואפס אזעקות שווא.
אני בתכנון האזעקה בבית שמתי את כל ההכנות של גלאי הוילון לחלונות בתוך הבית, בעיקר כי פחדתי מאזעקות שווא של יונים וכו'.
רק במרפסת שמתי גלאי של מקסימום.
אני שנה בבית ואפס אזעקות שווא.
איציק.
- Itsik
- חבר פעיל מאוד

Re: איציק האם הגלאים שסמת הם בין התריס לזכוכית של החלון
@קררי
ממש בתוך הבית, צירפתי תמונה. (חדי העין יבחינו בסטרגה
)
·
ממש בתוך הבית, צירפתי תמונה. (חדי העין יבחינו בסטרגה
·
איציק.
- Itsik
- חבר פעיל מאוד

לדעתי, אם תיקח על עצמך פרוייקט לא ממש גדול, אתה יכול להזיז את הנקודות לתוך הבית כמו אצלי. פשוט לקדוח עם מקדח ארוך באלכסון מתוך הבית למרווח הזה שבין החלון לתריס ואז להאריך את החוטים פנימה ואיתם להכניס את הגלאים. או כמו שהציעו פה פשוט להחליף לגלאי מקסימום שיודעים להתמודד עם תנאי החוץ.
כמה חלונות/גלאים יש לך?
כמה חלונות/גלאים יש לך?
איציק.