רוצה לשדרג פיוניר קורו למסך 65-75" אשמח לעזרה| נערך| תקציב פתוח
-
asasnissim
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אקדים ואגיד כשלפני שרכשתי את הקורו היו מולי נתונים מפה ומשם כאשר הפרמטר החשוב ביותר עבורי היה: שחור אבוסולוטי! וכשראיתי אותו - ידעתי שזה זה.
מאז אני בטוח שהשתנו מאות דברים ורציתי ללמוד אותם מחדש
סיבת החלפה 100% גודל. מאושר מכל רגע שאני צופה במסך.
שימוש עיקרי:
-כדורגל
-אקס בוקס
רוצה מסך ברמות הגבוהות ביחד עם שחורים אבסולוטיים
גודל 65-75
יש דבר כזה?
מאז אני בטוח שהשתנו מאות דברים ורציתי ללמוד אותם מחדש
סיבת החלפה 100% גודל. מאושר מכל רגע שאני צופה במסך.
שימוש עיקרי:
-כדורגל
-אקס בוקס
רוצה מסך ברמות הגבוהות ביחד עם שחורים אבסולוטיים
גודל 65-75
יש דבר כזה?
נערך לאחרונה על ידי asasnissim ב 16/06/2016 15:35, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
asasnissim
-
- חבר שרק התחיל

@shraga007
·
16+-
·
16+-
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
@asasnissim
·
אכתוב לך את דעתי, יש גם דעות אחרות.
אני לא הייתי יורד מ-75.
אני גם שידרגתי לאחרונה מפיוניר(אומנם לא קורו) 50 אינץ'.
ממליץ לך לבדוק את ההייסנס 75K700, יש כאן שרשורים שלמים על הדגם.
סתם קוריוז: ראיתי בתצוגה בשבת את הסוני 75 אינץ' W855, כולם פה דיברו עליה כיצירת אומנות שהס מלהזכיר את שמה אל מול ההייסנס.
בדיוק הוקרן משחק ב"ש- חיפה בערוץ 1HD, שאלתי את מנהל התצוגה, האם התוכן שאני צופה בו הוא HD?
אמר לי כן, אומר לך את האמת, התמונה אכזבה מאוד.
אמרתי לו שלא נעים לי להגיד לו, אבל התמונה בהייסנס שיש לי בבית נראית טוב יותר.
הוא אמר לי, אתה לא הראשון שאומר לי את זה.
·
אכתוב לך את דעתי, יש גם דעות אחרות.
אני לא הייתי יורד מ-75.
אני גם שידרגתי לאחרונה מפיוניר(אומנם לא קורו) 50 אינץ'.
ממליץ לך לבדוק את ההייסנס 75K700, יש כאן שרשורים שלמים על הדגם.
סתם קוריוז: ראיתי בתצוגה בשבת את הסוני 75 אינץ' W855, כולם פה דיברו עליה כיצירת אומנות שהס מלהזכיר את שמה אל מול ההייסנס.
בדיוק הוקרן משחק ב"ש- חיפה בערוץ 1HD, שאלתי את מנהל התצוגה, האם התוכן שאני צופה בו הוא HD?
אמר לי כן, אומר לך את האמת, התמונה אכזבה מאוד.
אמרתי לו שלא נעים לי להגיד לו, אבל התמונה בהייסנס שיש לי בבית נראית טוב יותר.
הוא אמר לי, אתה לא הראשון שאומר לי את זה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
-
asasnissim
-
- חבר שרק התחיל

@shraga007
·
תודה רבה אבדוק את המסך
·
תודה רבה אבדוק את המסך
-
asasnissim
-
- חבר שרק התחיל

@gal-cohen
·
מקווה לקבל תגובה מקצועית בנושא
·
מקווה לקבל תגובה מקצועית בנושא
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
מסכי OLED וגם מסכים עם FALD בעל הרבה אזורים יכול גם להתמודד בצורה טובה. (ראה ביקורת של ויזיו P 2016)
לצערי היצרניות הגדולות משאירות את מסכי הFALD רק עבור הדגמים הסופר-פרימיום שלהם. JS9500 והKS9800 של סמסונג.
אני מניח של-LG יש משהו בסגנון.
מעניין לאן נעלם ההייסנס K720? חוץ מעניין הקעירות שלו, גם לו יש FALD.
לצערי היצרניות הגדולות משאירות את מסכי הFALD רק עבור הדגמים הסופר-פרימיום שלהם. JS9500 והKS9800 של סמסונג.
אני מניח של-LG יש משהו בסגנון.
מעניין לאן נעלם ההייסנס K720? חוץ מעניין הקעירות שלו, גם לו יש FALD.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@asasnissim
·
אתה במצב בעייתי חביבי. לדעתי לא תמצא מסך שיענה על הדרישות שלך, עד כמה וכמה בתקציב הזה.
איפה הייסנס K700 (עם כל הכבוד) ואיפה פיוניר קורו. כמו להגיד לבנאדם שנסע שנים על ב.מ.וו M3 שיבדוק יונדאי Coupe. אפילו OLED נופל בכל מיני אספקטים ביחס לקורו (אפילו ביחס למסכי LED טובים).
מה מרחק הצפייה שלך? כי זה מאד משמעותי (במחיר ובהיצע הדגמים) אם אתה הולך על 65 או על 75 אינץ'.
·
אתה במצב בעייתי חביבי. לדעתי לא תמצא מסך שיענה על הדרישות שלך, עד כמה וכמה בתקציב הזה.
איפה הייסנס K700 (עם כל הכבוד) ואיפה פיוניר קורו. כמו להגיד לבנאדם שנסע שנים על ב.מ.וו M3 שיבדוק יונדאי Coupe. אפילו OLED נופל בכל מיני אספקטים ביחס לקורו (אפילו ביחס למסכי LED טובים).
מה מרחק הצפייה שלך? כי זה מאד משמעותי (במחיר ובהיצע הדגמים) אם אתה הולך על 65 או על 75 אינץ'.
- blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
לדעתי כל אדם שעובר מפלזמה לטלוויוזיית OLED ירגיש את ההבדל (אלא אם יחליט להשקיע סכום בלתי סביר של כסף לרכישת מוצרים HIGH END) - וודאי שבמקרה של הקורו.
גם אני רכשתי את ההייסנס ואני לא מתיימר לרגע להגיד שרמת השחורים שלה תהיה דומה לזו שיש בקורו (היה להורים שלי במשך שנים עד שעברו ל-58V10 לפני 4 שנים לערך). יחד עם זאת, בגדלים של 75'' לא מאמין שאפשר למצוא דגם איכותי וטוב במחיר שפוי למעט ה-75K700.
דעתי הצנועה והלא מקצועית.
גם אני רכשתי את ההייסנס ואני לא מתיימר לרגע להגיד שרמת השחורים שלה תהיה דומה לזו שיש בקורו (היה להורים שלי במשך שנים עד שעברו ל-58V10 לפני 4 שנים לערך). יחד עם זאת, בגדלים של 75'' לא מאמין שאפשר למצוא דגם איכותי וטוב במחיר שפוי למעט ה-75K700.
דעתי הצנועה והלא מקצועית.
-
asasnissim
-
- חבר שרק התחיל

·jacko-il כתב:@asasnissim
·
מה מרחק הצפייה שלך? כי זה מאד משמעותי (במחיר ובהיצע הדגמים) אם אתה הולך על 65 או על 75 אינץ'....
4 מטרים וחצי
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

אכן בעיה. אפילו 75 אינץ' למרחק כזה יתקשה לשכנע מבחינת חוויה קולנועית.
לדעתי, למרחק כזה, גודל משמעותי יותר מאיכות תמונה. (אם משקללים את שניהם בסופו של דבר לחווית צפייה).
מה שבטוח זה שאתה תהיה חייב להשלים עם העובדה שלא תוכל לקבל בתקציב הזה מסך שייתן לך את איכות התמונה שהורגלת אליה. לתמונה של LED אופי שונה והיתרונות שיש בפלזמה (עד כמה וכמה בקורו) הם החסרונות של מסכי LED וההיפך (ואני מאמין שאני לא מחדש לך כלום - בגלל זה יש לך קורו).
שורה תחתונה, בגודל שאתה צריך ובתקציב שלך אתה לא בוחר את המסך אלא המסך בוחר אותך. ממליץ לך לנסות לצפות בהייסנס המדוברת. אפילו רק כדי לקבל ייחוס על מה ומי מדובר. לך תדע, אולי תתחבר ואז הרווחת. אם לא, תאלץ לעשות חושבין - או לרדת בגודל או להגדיל את התקציב.
ובכל מקרה, לא משנה איזו דעה תגבש, ממליץ לך לגבש אותה בעצמך אחרי שהקדשת זמן לצפייה פיסית בחנויות (מתמחות אם מתאפשר).
לדעתי, למרחק כזה, גודל משמעותי יותר מאיכות תמונה. (אם משקללים את שניהם בסופו של דבר לחווית צפייה).
מה שבטוח זה שאתה תהיה חייב להשלים עם העובדה שלא תוכל לקבל בתקציב הזה מסך שייתן לך את איכות התמונה שהורגלת אליה. לתמונה של LED אופי שונה והיתרונות שיש בפלזמה (עד כמה וכמה בקורו) הם החסרונות של מסכי LED וההיפך (ואני מאמין שאני לא מחדש לך כלום - בגלל זה יש לך קורו).
שורה תחתונה, בגודל שאתה צריך ובתקציב שלך אתה לא בוחר את המסך אלא המסך בוחר אותך. ממליץ לך לנסות לצפות בהייסנס המדוברת. אפילו רק כדי לקבל ייחוס על מה ומי מדובר. לך תדע, אולי תתחבר ואז הרווחת. אם לא, תאלץ לעשות חושבין - או לרדת בגודל או להגדיל את התקציב.
ובכל מקרה, לא משנה איזו דעה תגבש, ממליץ לך לגבש אותה בעצמך אחרי שהקדשת זמן לצפייה פיסית בחנויות (מתמחות אם מתאפשר).
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
asasnissim
-
- חבר שרק התחיל

·jacko-il כתב:אכן בעיה. אפילו 75 אינץ' למרחק כזה יתקשה לשכנע מבחינת חוויה קולנועית.
היכן אוכל למצוא אולם תצוגה שיש בו מבחר רחב ביחד עם ידע מפי המוכרים...
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
גם לי יש קורו 5090 h
פחד הכי גדול שלי היה ב7 שנים האחרונות שאם יתקלקל חס וחלילה אז בוודאות תיהיה לי ירידה ברמה,
אחי קנה לאחרונה oled 939 אני חושב שזה הדגם שלlg והאמת מסך מדהים!!
הפלזמה יותר טבעית אבל הoled בהחלט מעולה!!עמוק ,חזק ,אבל בשחורים...יותר טבעי לי הפלזמה
בסרטים -אין ספק שהoled לוקח את הפלזמה קורו ,בטלויזיה והופעות...מה שאני רוצה שירגיש לי יותר טבעי וקטן-הקורו לוקח,יש לו יותר נשמה מהoled
פחד הכי גדול שלי היה ב7 שנים האחרונות שאם יתקלקל חס וחלילה אז בוודאות תיהיה לי ירידה ברמה,
הפלזמה יותר טבעית אבל הoled בהחלט מעולה!!עמוק ,חזק ,אבל בשחורים...יותר טבעי לי הפלזמה
בסרטים -אין ספק שהoled לוקח את הפלזמה קורו ,בטלויזיה והופעות...מה שאני רוצה שירגיש לי יותר טבעי וקטן-הקורו לוקח,יש לו יותר נשמה מהoled
כיף חיים.
-
asasnissim
-
- חבר שרק התחיל

·royla כתב:גם לי יש קורו 5090 h
בסרטים -אין ספק שהoled לוקח את הפלזמה קורו ,בטלויזיה והופעות...מה שאני רוצה שירגיש לי יותר טבעי וקטן-הקורו לוקח,יש לו יותר נשמה מהoled...
תודה רבה חבר
אגש לבדוק את המסך
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@asasnissim
·
ה- 55EC939 אכן מסך נהדר (יש לי כזה), אבל לא ברור לי איך זה יעזור לך. מסך 55 למרחק של 4.5 מטר? המרחק אצלי כ- 2.7 מטר והוא מרגיש די קטן.
לגבי חנות אולם תצוגה - זה מאד תלוי באיזה אזור בארץ וגם על איזה מסך מדובר ובכל מקרה, אני לא יכול לעזור לך עם זה כי באמת שאני לא בקיא במי מציג מה ואיפה.
·
ה- 55EC939 אכן מסך נהדר (יש לי כזה), אבל לא ברור לי איך זה יעזור לך. מסך 55 למרחק של 4.5 מטר? המרחק אצלי כ- 2.7 מטר והוא מרגיש די קטן.
לגבי חנות אולם תצוגה - זה מאד תלוי באיזה אזור בארץ וגם על איזה מסך מדובר ובכל מקרה, אני לא יכול לעזור לך עם זה כי באמת שאני לא בקיא במי מציג מה ואיפה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
איך בכלל אפשר להשוות הין מסך led לקורו. בשום אופן לא הייתי עובר מקורו למשהו אחר מ oled.
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
asasnissim,
במצב שלך הייתי הולך על אופציה אחרת.
השארת המסך הקיים והוספה של מקרן + מסך הקרנה.
בכ-14,000 ש"ח אתה יכול לרכוש ביד שנייה סוני 50 / אפסון 9100 יחד עם מסך מתיחה בגודל של 106".
מה שישאיר לך כ-2,000 ש"ח לפתרון הסתרה למסך.
במצב שלך הייתי הולך על אופציה אחרת.
השארת המסך הקיים והוספה של מקרן + מסך הקרנה.
בכ-14,000 ש"ח אתה יכול לרכוש ביד שנייה סוני 50 / אפסון 9100 יחד עם מסך מתיחה בגודל של 106".
מה שישאיר לך כ-2,000 ש"ח לפתרון הסתרה למסך.