חוות דעת- סלקום TV

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
elada92 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אהלן כולם,
אנחנו שוקלים לעבור מהוט לסלקום TV והייתי רוצה לשמוע עד כמה השירות טוב/לא טוב.
אנחנו צופים בעיקר בספורט, סדרות (בעיקר VOD) וקצת סרטים.
בנוסף, קיים צורך בספריית ילדים עשירה (או לפחות מקבילה למה שערוצי הילדים של הוט מציעים).

האם סלקום נותנים מענה ראוי?

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #2 

@elada92
·

אני לא הייתי מנוי של יס או הוט ב-4 וחצי השנים האחרונות.
החברתי לטריפל לפני חודשיים.
בנתיים, חוץ מהקטע עם הספורט HD אני מאוד מרוצה.
שירות טוב, פתרו לי בעייה של רשת ביתית עם מתאמי מוקה.
איכות תמונה טובה ותוכן מספק לצרכים שלי.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

סהרגבריאלי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 272
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #3 

@elada92
·

באיזה גילאים הילדים?

elada92 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37

שליחה #4 

@סהרגבריאלי

בת 10

סהרגבריאלי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

@elada92
·

אז ככה :

1. ספורט- השבוע עלו ערוצים 5, 5 פלוס בחינם.. בנוסף לערוץ ONE

בנוסף קיימת אפליקציה עם תוכן VOD עשיר של תכני ערוץ הספורט

2. בתחום הסדרות סלקום עדיפה על הוט - כל הסדרות המובילות של הוט זמינות בסלקום:

הדרך, תופסת, שחור זה הכתום החדש, נאשוויל, רשימה שחורה, טרנספרנט, מוצארט בג'ונגל, מיסטר רובוט,והרשימה עוד ארוכה..

ובנוסף יש את כל הסדרות המובילות ששודרו בערוץ 2 , 10 ו-1 ב 5 עד 10 שנים האחרונות

לדעתי כיום יס מספר 1 באיכות הסדרות, סלקום 2, והוט צריכה לחשב מסלול מחדש

3. לילדה בת 10 תהיה לך בעיה בערוצים הליניארים אבל יש גם פתרון (והוא אולי אפילו עדיף)

ערוצי הילדים היום בנויים כך שלכל שכבת גיל יש את הערוץ הייעודי שלו

החל מערוצי לולי ו-בייבי לתינוקות ועד דיסני וערוץ הילדים לבני הנוער

סלקום התחילו עם שכבות הגיל הנמוכות ביותר, תחילה עלה ערוץ בייבי (עד גיל שנתיים)

לאחר מכן עלה ערוץ ג'ים ג'ם (מדובב) שמיועד לשכבת הגיל של טרום בית הספר

לדעתי, בהתבסס על ההיגיון הזה, עליית הערוצים הבאה תהיה לשכבת הגיל הבאה, כלומר ערוץ דיסני ג'וניור/ג'וניור/הופ המיועדים לכיתות א-ג ..

אז מבחינת ערוץ ליניארי אתה נשאר עם חינוכית הלא כל כך אטרקטיבי..

4. אז למה בכל זאת אני אומר שאולי זה עדיף? כי הילד מתנתק מתבניות הצפייה

יש כאן מאמר מלפני שבוע מאתר NRG שאולי יסביר את זה טוב ממני
http://www.nrg.co.il/online/47/ART2/776/972.html

בגדול, הצפייה עוברת להיות מבוססת VOD , יו-טיוב ו..הורדות

היו-טיוב מובנה בממיר, ב-VOD יש תוכן עשיר, גם לילדים בני 10

ככה שהילד יושב לראות טלוויזיה בהתאם ללוח הזמנים שלו ולפנאי שלו.. (אין להכין שיעורים אחר כך כי משדרים כרגע פרק חדש)

הורדות/טורנטים זה אומר שאתה נהנה מכל העולמות, גם מה שמשודר בלעדית ביס או בהוט

אצלי באופן קבוע מחובר לממיר כונן זיכרון חיצוני עם תוכן נלווה שמחזק את התוכן בVOD
נערך לאחרונה על ידי סהרגבריאלי ב 18/05/2016 8:58, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סהרגבריאלי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

@elada92
·

תוכן המאמר מאתר NRG :

רד מעל מסך הטלוויזיה שלי
המעבר שלנו ל"סלקום TV" לא היה אידיאולוגי. העניין היה פשוט וארצי הרבה יותר: מבחינה כספית היה מדובר בחיסכון של יותר ממאה אחוזים לעומת המנוי שהיה לנו עד אז ב"הוט". מעבר לנטפליקס או "קודי" היה קצת גדול עלינו מבחינה טכנולוגית ובעיקר קצת אוונגרדי מדי, ולמרות שידענו שנשלם על כך מבחינת כמות התוכן הזמין לצפייה, החלטנו ללכת על ספק הטלוויזיה העברי הצעיר.

בהתחלה היו קשיי קליטה, תרתי משמע. אבל היום, כמעט שנה אחרי שהכול הסתדר, גילינו כי היו לצעד הנ"ל השלכות חיוביות על הרגלי צריכת הטלוויזיה 
שלנו - וגם של הדור הבא.

בכל מה שקשור בנו, הרי שבכל מקרה רוב הצפייה גם בעידן "הוט" הייתה בערוצים 2 ו־10, שכמובן כלולים בממיר הסלקומי דרך שידורי עידן פלוס. מבחינת סדרות וסרטים, נכון שההיצע קטן יותר מאשר בשתי החברות הגדולות, אבל גם כך ישנן סדרות שזמינות רק לצופי אחת מהן וההפך, כך שכמו כל עם ישראל החפץ בסדרה ספציפית, גם אנחנו מוצאים את הדרכים לצפות בה מבלי להסתמך דווקא על ספק הטלוויזיה. היצע הסרטים והסדרות בסלקום TV גדול מאוד, הרבה יותר מכזה שנוכל לצפות בו במהלך חיינו העמוסים, וכולו נתון בספריית VOD אחת ומקוטלגת היטב ללא כל תשלום נוסף.

בגזרת הילדים, מצאנו שיש יתרון עצום בכך שאין ערוץ ילדים המשדר בלופ אינסופי. יש לילדים די והותר תכנים בממיר, אבל אלה נצרכים כ־VOD, באופן שיש לו התחלה וסוף. זהו הבדל גדול, ותוכיח שעת המקלחת שהפכה מאז לפשוטה הרבה יותר. ובונוס: הם צופים לא מעט ב"חינוכית", דבר שכמעט לא קרה כשהיינו מנויים בהוט.

אז זה לא התחיל כאידיאולוגיה, אבל בהחלט מצאנו אחת כזו בדרך. שבירת ההגמוניה הטלוויזיונית בידי הדואופול של יס והוט נמצאת בקצה השלט שלכם, והיא אפילו תחסוך לכם הרבה כסף.

lidoravi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 192
נתן תודות: 6 פעמים

שליחה #7 

shraga007 כתב:@elada92
·

אני לא הייתי מנוי של יס או הוט ב-4 וחצי השנים האחרונות.
החברתי לטריפל לפני חודשיים.
בנתיים, חוץ מהקטע עם הספורט HD אני מאוד מרוצה.
שירות טוב, פתרו לי בעייה של רשת ביתית עם מתאמי מוקה.
איכות תמונה טובה ותוכן מספק לצרכים שלי.
...
התחברת לסלקום בטריפל? הם סיפקו לך מתאמי מוקה?

אני מתלבט אם לעבור אליהם בגלל שיש לי מחשב (נייח) שנמצא בממ"ד ולא יקלוט WIFI מהסלון שם יישב הראוטר.
הוט באמת סיפקו לי מתאם MOCA שפתר את הבעייה.
אבל לא ראיתי שיש לסלקום מתאם מוקה כזה, ראיתי שיש להם רק מגדיל טווח ואני לא יודע עד כמה הוא אפקטיבי.

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #8 

@lidoravi
·

כן , כן וכן.

lidoravi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 192
נתן תודות: 6 פעמים

שליחה #9 

shraga007 כתב:@lidoravi
·

כן , כן וכן.
...
·גם בסלקום זה נקרא MOCA? שאדע מה לדרוש שיביאו...

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #10 

@lidoravi
·

כן

משהו123
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #11 

אין מילים לתאר כמה סלקום tv גרועים ! לא להתחבר אליהם בשום צורה, לא משנה מה ! לא להתפתות למחיר הנמוך !
פשוט גיהינום ! אין מילה אחרת לתאר את סלקום tv, שירות הכי גרוע שראיתי עד היום מבין כל נותני השירות שראיתי עד היום בחיים שלי !
טכנאים מהתחת ! פשוט חבורה של גרועים ! שבועיים לחכות לאידיוט שלא מבין מהחיים שלו !
אנחנו כבר חודשיים בלי טלוויזיה, החלטתי פשוט להיכנס ולכתוב מה שהם עשו לי ולמשפחה שלי בכל מקום אפשרי.
הכל התחיל אחרי שעברנו בית, אחרי כמה ימים הגיע איזה טכנאי לחבר אותנו לרשת, אחרי כמה ימים הגיע טכנאי מסלקום tv לחבר אותנו לאינטרנט, אבל מסתבר שהטכנאי הקודם לא עשה בכלל את העבודה שלו, אז שוב טכנאי לרשת, ושוב סלקום tv.. אוקי טעות לא נורא..
אותו טכנאי שני שהגיע של סלקוםtv הגיע בשעה 9 בערב, אידיוט שאי אפשר לתאר, לבן אדם פשוט אין מושג מה הוא מתקין, הוא זיין לנו את המוח מפה ועד הודעה חדשה. אחרי שעתיים התעייף והלך הביתה, השאיר אותנו עם איזה 20 ערוצים עלובים בחצי מהטלוויזיות וזה הכל.. אף לא אחד מערוצי האינטרנט עבדו, ועל כל דבר ביוטיוב היה בעיות של זכויות יוצרים, והטכנאי הסביר לנו שאין דרך לסדר את זה ואין ברירה וזה ישאר ככה...
אחרי שבועיים הגיע הטכנאי הבא שהיה אמור להמשיך את העבודה של האידיוט שהגיע לשעתיים.
הטכנאי השני לפחות ידע להגיד לנו שהתקינו לנו ממירים ישנים ולא תקינים, ולכן ערוצי האינטרנט לא עבדו בכלל.
כשהוא ביקש אישור להחליף לנו את כל הממירים ביית לממירים חדשים, פשוט מאוד לא הסכימו לו !
נגמרו לי המילים כבר, מה יש לי להגיד למנהל שפשוט מאוד לא מסכים לטכנאי שלו להחליף לנו את הממירים ? הוא טען שאנחנו צריכים ליצור קשר עם השירות לקוחות, כאשר הוא המנהל, והכוח בידיים שלו ! הממירים באוטו של הטכנאי הוא בסך הכל צריך רגע לרדת ולקחת את הממירים ולהתקין לנו אותם תוך חצי שעה לא יותר מזה..
הורו על אותו טכנאי לעזוב את הבית שלנו והלמשיך הלאה, ושוב נשארנו בלי טלווזיות, ולא רק זה, האידיוט גם הרס לנו את האינטרנט במחשבים !
שירות 0
ערוצים 0
אינרנט 0
רמה של טכנאים 0
איכות מוצרים 0
המתנה בטלפון 0
לא נתקלתי עוד בבית עסק כלשהו ברמה כל כך גרועה.
לכו להוט לכו ליס, כל דבר רק לא סלקום tv .

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #12 

@משהו123
.

בסדר אדוני.
אחלה פוסט כניסה.

newu
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #13 

אנחנו עברנו מהוט לסלקום ממש בתחילת השנה הזו ואנחנו די מרוצים. אני לא משתמש כבד בטלוויזיה. אני רואה סרט אחד ביום או רואה ספורט. בשביל זה טלוויזיית סלקום מספיקה בהחלט. בספורט, יש להם במחיר הבסיס ערוץ ONE, ערוץ 5 ו-5+. תוודא שזה מה שתקבל אצלם במחיר הבסיס לפני חתימת החוזה. יש לשידורים שלהם לפעמים קריזות משלהם כאשר הממיר מודיע שאין אינטרנט כאשר האינטרנט בסדר גמור. אז צריך פשוט לכבות ולהדליק את הראוטר אליו מחוברים המחשב והטלוויזיה. אם זה לא עוזר אז לכבות ולהדליק גם את הממיר ואז הכל בסדר. אבל זה לא קורה ממש הרבה -- קורה לפעמים. רואים את השידורים בסדר גמור גם כאשר שני צרכנים מחוברים כמו למשל אחד רואה טלוויזיה והשניה גולשת במחשב -- יש לנו 30 MB בבית. היתרון הגדול שלהם זה המחיר הנמוך. אבל תשים לב שהם גובים יותר על הממיר עצמו ולכן תתמקח איתם לפני חתימת החוזה ואל תוותר. אני קיבלתי מחיר טוב כי לא וויתרתי להם והייתי מוכן לא לעשות אצלם. תתעניין בהם טלפונית אבל אם לא נותנים לך מבצע טוב אל תעשה ותחכה כמה ימים. הם חזרו אליי בעצמם אחרי כמה ימים ונתנו לי מחיר טוב ללא עלות של 2 ממירים. בינתיים לא היו לי תקלות אז אני לא יודע איך השירות שלהם. אבל בזמן ההתקשרות אכן ראיתי שאנשיהם לא יודעים הכל וקצת חסרי סבלנות ללקוח. אבל מאז לא יצא לי להיתקל איתם הרבה.

ND30
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 75
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #14 

@משהו123
·
יכול להיות שמדובר במקרה ספציפי שלך ואולי מוצדק , אבל להבדיל ממך אני דווקא בעד השירות שלהם. נכון הוא לוקה בחסר, ולעיתים זה מציק, אבל ביחס למחיר שחסכתי לחודש אני מוכן להשאר עם אותם פערים (זפזופ מעט איטי, תכני VOD לא רחבים, אין מספר לערוצים, ראוטר חלש).

אני אצלהם כבר כמעט 4 חודשים :
מרוצה מהשירות הטלפוני.
הטכנאים מגיעים בזמן ושירותיים מאוד.
תכנים לילדים מספקים בהחלט.
החלפתי לפני שבוע את הממירים לחדשים שיש בסלקום וניכר השיפור בממשק. (רק מחכה לממיר שיאפשר מעברי ערוץ לפי מספר תחנה...)

אני ממליץ בכל אופן למי שטווח הערוצים שלו מאוד מצומצם ורוצה לחסוך כ 50 אחוז בעלות החודשית.(Y)

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #15 

@ND30
·

איך החלפת לממירים החדשים?

MrHicUp
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1571
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #16 

אני נוטה להסכים אם חלק מדבריו של @משהו123

אצלי ממיר אחד התחיל להשתגע, הערוצים עברו אבל לא ראו כלום גם בעידן + כשהבדיקות מעולות ואני על אינטרנט TOP40.
אמרו להחליף כבל HDMI, החלפתי, יופי נפתרה הבעיה.
טלוויזיה מספר שתיים עכשיו סובלת, פתאום מערוצי האינטרנט שנתקעים, כמה פעמים ביום אני מקבל הודעה על תקלה באינטרנט.
כול הבית מחווט CAT6a, בזמן תקלה בדקתי את הטלוויזיה השנייה, ותקין, ביצעתי פינג בתוך הרשת לממיר ומהמחשב הביתי החוצה לגוגל ואין נפילות.
אז מה? גם שם נחליף HDMI? התופעה שם שונה מהממיר הראשון. פשוט מדווח על תקלות אינטרנט או שלא מדווח אבל הערוצים נתקעים וגם הממיר פתאום נתקע בין פעולה לפעולה.
הרבה זמן לא ראיתי ציוד כול כך גרוע!!! את האמת אני חזרתי אליהם אחרי שהייתי מחובר אליהם בבית קודם וגם שם לא ליקקתי דבש.
חשבתי שזה בגלל התלות במתאמים האלחוטיים ועכשיו כול הבית מחווט אם כי אחד הממירים דווקא כן מחובר באלחוטי ועובד כרגע יופי .
בקיצור, נראה לי חופשי נותנים שם ממירים מחודשים ליגה "ז".

kingshoko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3818
נתן תודות: 200 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #17 

היי חברים,
גם אני התחלתי לשקול מעבר מהוט לסלקום tv.
ההתלבטויות היחידות שלי:
איכות התמונה בערוצי הHD, מסך גדול יושב יחסית קרוב.
לרוב מוריד ומעלה טורנטים, האם יפגע בשידורי הטלוויזיה? (זה רץ על אותו אינטרנט)
ושוב איכות תמונה בערוצי HD ספורט

סהרגבריאלי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

@kingshok

לפי הבנתי ניתן לשכור ממיר לניסיון בעלות של 3 ש"ח ליום - (ע"פ חיוב יחסי)

כשאני התחברתי לפני מספר חודשים זה היה במסגרת מבצע של ניסיון חינם למשך חודשיים.. שווה לך לבדוק אם זה קיים היום

אם הטרחה לא מכבידה עליך, אז לפני ההתנתקות מהוט תחבר את הממיר ליומיים - שלושה ותראה איך זה עובד

זו אומנם טרחה של איסוף ממיר וכ"ו אבל זה בטח יותר פשוט מלעבור חברה ואז להתחרט ולחזור בחזרה

מצד שני, אם תתחרט ותרצה לחזור להוט (ולדעתי אתה לא תרצה) אז לפחות תקבל מהוט מבצע של "לקוח חדש"

deepspace
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 661
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #19 

דיברתי איתם עכשיו לא רצו לתת כלום.
100 ש"ח ממיר בסיס + 30 ש"ח לכל ממיר נוסף + 29 דמי משלוח.
אפשר לטענתם לבטל תוך 14 ימי עסקים ולקבל החזר למעט דמי המשלוח.
לא זולים במיוחד...
סלקום 4 ממירים זה 190 ש"ח לטלוויזיה בלבד.
מחיר יקר יותר מהוט.
אין אפשרות לעשות איסוף עצמי של הממיר לדבריהם.

שאלה: השירות שלהם יעבוד אם אני אקח ממיר אחד לבית אחר?

סהרגבריאלי
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #20 

@deepspace
·

תיכנס לתגובות בעמוד הזה, משווקים שונים מטעם סלקום מפרסמים מספרי טלפון

https://www.facebook.com/Loweringprices ... ts&fref=ts

בדרך כלל תקבל לפחות מאחד מהם הצעה טובה יותר מההצעות במוקד הטלפוני