מכשיר להתקנת קודי וקליטת ערוץ 2 ו-10 בצורה איכותית
הי,
עברתי על הרבה תכתובות כאן ואני חייב להודות שאני מבולבל. יש לי 0 ידע בתחום ולכן אצטרך את עזרתכם. מעוניין לרכוש מכשיר שיאפשר לי להתקין קודי ולראות את התכנים בצורה חלקה ונקיה. (תקציב עד 1000 ש"ח). מעוניין גם לראות בצורה איכותית ערוץ 2 ו-10. מה המכשיר שיכול להתאים לי ? האם גם צריך ממיר עידן פלוס? איזו מערכת הפעלה צריך להיות על המכשיר?
עברתי על הרבה תכתובות כאן ואני חייב להודות שאני מבולבל. יש לי 0 ידע בתחום ולכן אצטרך את עזרתכם. מעוניין לרכוש מכשיר שיאפשר לי להתקין קודי ולראות את התכנים בצורה חלקה ונקיה. (תקציב עד 1000 ש"ח). מעוניין גם לראות בצורה איכותית ערוץ 2 ו-10. מה המכשיר שיכול להתאים לי ? האם גם צריך ממיר עידן פלוס? איזו מערכת הפעלה צריך להיות על המכשיר?
- wallalon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1925
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 147 פעמים
את זה קראת?
http://www.hometheater.co.il/article06321.html
אני חושב שכדאי לקנות ממיר עידן+ לערוצים המקומיים
וקופסא שמריצה win10 עבור קודי (אני מניח שאתה משתמש בסביבת וינדוס ולכן יהיה לך הכי פשוט להשאר בה)
אני אוהב את ה pipo x7s שעולה 100$ - יכול להיות שיש קופסאות קצת יותר חדשות במחיר הזה, החבר'ה פה מעודכנים ממני
http://www.hometheater.co.il/article06321.html
אני חושב שכדאי לקנות ממיר עידן+ לערוצים המקומיים
וקופסא שמריצה win10 עבור קודי (אני מניח שאתה משתמש בסביבת וינדוס ולכן יהיה לך הכי פשוט להשאר בה)
אני אוהב את ה pipo x7s שעולה 100$ - יכול להיות שיש קופסאות קצת יותר חדשות במחיר הזה, החבר'ה פה מעודכנים ממני
אני לא מצליח להבין למה צריך קופסא שמריצה ווינדוס בשביל קודי ולמה צריך 2 קופסאות שונות אם האיש סך הכל רוצה לראות טלוויזיה. אני ממליץ על "קופסא" שמריצה openelec/libreelec שמכילה ממיר עידן פלוס מובנה או שאפשר לחבר אליה ממיר בדונגל. באופן אישי אני משתמש ב wetek openelec box ומאוד מרוצה ממנה. אבל לא חסרות אלטרנטיבות
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD
BSD
- eliran8s
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 263
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
מנסיוני איתו אני ממליץ בחום על הדגם החדש של מיניקס
MINIX NEO U1
הוא מהיר, עם מפרט חזק ומריץ בקלות קודי ואפליקציות נוספות
כאן תוכל לקרוא סקירה מקיפה שנעשתה עליו (בעברית):
http://www.myminipc.co.il/#!minixu1/utpwe
MINIX NEO U1
הוא מהיר, עם מפרט חזק ומריץ בקלות קודי ואפליקציות נוספות
כאן תוכל לקרוא סקירה מקיפה שנעשתה עליו (בעברית):
http://www.myminipc.co.il/#!minixu1/utpwe
איך זה עובד?נוקי כתב:אני לא מצליח להבין למה צריך קופסא שמריצה ווינדוס בשביל קודי ולמה צריך 2 קופסאות שונות אם האיש סך הכל רוצה לראות טלוויזיה. אני ממליץ על "קופסא" שמריצה openelec/libreelec שמכילה ממיר עידן פלוס מובנה או שאפשר לחבר אליה ממיר בדונגל. באופן אישי אני משתמש ב wetek openelec box ומאוד מרוצה ממנה. אבל לא חסרות אלטרנטיבות...
איך בפועל אתה רואה את הערוצים בקופסה הזו? איזו הגדרות נדרשת לעשות?
תודה
·
@idonoach
·במקרה של הקופסא שאני משתמש בה openelec מותקן מראש אז צריך פשוט לחבר אותה לטלווזיה ויש 2 תוספים לצפיה בעידן+ אחד נקרא tvheadend וצריך לקנפג אותו דרך מחשב אחר ברשת אז זה קצת מסובך והשני הוא VDR שיש לו ממש של קודי ופשוט מפעילים את התוסף עוקבים אחרי הוראות ותוך 2 דקות אתה יכול לראות טלוויזיה.
עם קופסאות אחרות צריך להתקין קודי על אנדרואיד (אם אתה רוצה להשתמש במקביל באפליקציות אנדרואיד כמו נטפליקס או דומיו) או קודי על ווינדווס (מיותר לחלוטין לדעתי) או להתקין openelec/libreelec/כל מערכת אחרת שמריצה רק קודי על כרטיס זיכרון והפעיל. בחלקן יש צורך בדונגל USB כדי לקלוט עידן+
·במקרה של הקופסא שאני משתמש בה openelec מותקן מראש אז צריך פשוט לחבר אותה לטלווזיה ויש 2 תוספים לצפיה בעידן+ אחד נקרא tvheadend וצריך לקנפג אותו דרך מחשב אחר ברשת אז זה קצת מסובך והשני הוא VDR שיש לו ממש של קודי ופשוט מפעילים את התוסף עוקבים אחרי הוראות ותוך 2 דקות אתה יכול לראות טלוויזיה.
עם קופסאות אחרות צריך להתקין קודי על אנדרואיד (אם אתה רוצה להשתמש במקביל באפליקציות אנדרואיד כמו נטפליקס או דומיו) או קודי על ווינדווס (מיותר לחלוטין לדעתי) או להתקין openelec/libreelec/כל מערכת אחרת שמריצה רק קודי על כרטיס זיכרון והפעיל. בחלקן יש צורך בדונגל USB כדי לקלוט עידן+
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD
BSD
@idonoach
·אם יש לך את הדרייבר מותקן אני חושב שהתוסף יעבוד גם אם תריץ קודי על ווינדוס הוא יודע לאתר את הערוצים הישראלים כי אתה אומר לו שאתה ישראל והתדרים המתאימים מוגדרים לו מראש
·אם יש לך את הדרייבר מותקן אני חושב שהתוסף יעבוד גם אם תריץ קודי על ווינדוס הוא יודע לאתר את הערוצים הישראלים כי אתה אומר לו שאתה ישראל והתדרים המתאימים מוגדרים לו מראש
BSD
BSD