המרת הנתב למודם?
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
על תשתית בזק זה אפשרי ..tbind כתב:תלוי בנתב שסופק.
הנתב שסלקום/נטויזן נתנו לי למשל לא יכול לשמש כמודם בלבד.
...
@uh99
זה על תשתית בזק.
הנתב פשוט לא תומך באפשרות זו. זה נתב עם ממשק יעודי שנבנה לסלקום עם אפשרויות מאוד מוגבלות.
אני מניח שהמטרה היא לחסוך לסלקום כאבי ראש של התקנה וקונפיגורציה ומניעת תקלות שיגרמו על ידי משתמשים שלא מתמצאים.
זה על תשתית בזק.
הנתב פשוט לא תומך באפשרות זו. זה נתב עם ממשק יעודי שנבנה לסלקום עם אפשרויות מאוד מוגבלות.
אני מניח שהמטרה היא לחסוך לסלקום כאבי ראש של התקנה וקונפיגורציה ומניעת תקלות שיגרמו על ידי משתמשים שלא מתמצאים.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
תן את הדגם אברר אם ניתן ואייך ..tbind כתב:@uh99
זה על תשתית בזק.
אני מניח שהמטרה היא לחסוך לסלקום כאבי ראש של התקנה וקונפיגורציה ומניעת תקלות שיגרמו על ידי משתמשים שלא מתמצאים....
אם תקח ממנו כבל רשת יחיד ותמשוך לכניסת WAN של ראוטר אחר, הוא יתפקד (ולא ממש משנה איך יגדירו אותו) כמודם בלבד עבורך.
תגדיר את הראוטר שלך שיעבוד עם טווח כתובות אחר כמובן, למנוע התנגשויות.
במידה ואתה רוצה שינתקו לך את ה WIFI, תצטרך לבקש מהם שיעשו זאת מרחוק.
במידה ואתה רוצה שינתקו לך את ה WIFI, תצטרך לבקש מהם שיעשו זאת מרחוק.
·בדקתי עכשיו, אין בעיה לנתק את ה wifi.keystone כתב:אם תקח ממנו כבל רשת יחיד ותמשוך לכניסת WAN של ראוטר אחר, הוא יתפקד (ולא ממש משנה איך יגדירו אותו) כמודם בלבד עבורך.
במידה ואתה רוצה שינתקו לך את ה WIFI, תצטרך לבקש מהם שיעשו זאת מרחוק....
מהעמוד הראשי של הראוטר שלהם, להיכנס ל wifi ושם לבחור בשורה של : enable wifi access point ב no.
זהו.
ככה עבדתי עד שקניתי מודמראוטר פרטי. רק צריך לזכור לבטל את החייגן בראוטר המשורשר.keystone כתב:אם תקח ממנו כבל רשת יחיד ותמשוך לכניסת WAN של ראוטר אחר, הוא יתפקד (ולא ממש משנה איך יגדירו אותו) כמודם בלבד עבורך.
במידה ואתה רוצה שינתקו לך את ה WIFI, תצטרך לבקש מהם שיעשו זאת מרחוק....
@tbind
סתם נקודה למחשבה.
אני החלטתי ללכת על ראוטר גרידא, ללא מודם.
השיקול שלי הוא פשוט - שהם יהיו אחראיים על מה שקשור לחיבור לאינטרנט, עם הציוד שלהם ושיעשו מה שהם רוצים שם.
הרשת הפנימית באחריותי. לא רוצה להיות תלוי בגחמות שלהם. יש לי לא מעט הגדרות שאני מעוניין לשמר ולא להגדיר כל פעם מחדש
על הראוטר של הספק באותו זמן.
את הממיר של סלקום חיברתי למודם\ראוטר שלהם. לא ברשת הפנימית.
לרוב הספקים יש נטייה להאשים את הציוד שלך בבעיות. חלקם אומרים את זה במפורש, וזו זכותם.
סתם נקודה למחשבה.
אני החלטתי ללכת על ראוטר גרידא, ללא מודם.
השיקול שלי הוא פשוט - שהם יהיו אחראיים על מה שקשור לחיבור לאינטרנט, עם הציוד שלהם ושיעשו מה שהם רוצים שם.
הרשת הפנימית באחריותי. לא רוצה להיות תלוי בגחמות שלהם. יש לי לא מעט הגדרות שאני מעוניין לשמר ולא להגדיר כל פעם מחדש
על הראוטר של הספק באותו זמן.
את הממיר של סלקום חיברתי למודם\ראוטר שלהם. לא ברשת הפנימית.
לרוב הספקים יש נטייה להאשים את הציוד שלך בבעיות. חלקם אומרים את זה במפורש, וזו זכותם.