בעקבות שיפוץ שיעשה בקרוב, הסלון שלנו יגדל ל-7.8 מטר אורך ו-3.5 מטר רוחב (כן, אני יודע שזה סלון מאוד גדול, הייתי יכול להקטין אותו, אבל מבחינה עיצובית זה לא מסתדר ולכן זה מה שיש).
אני מעוניין לקנות בקרוב טלוויזיה חדשה לסלון ויש לי שאלה:
איזה גודל צריך לקנות בכדי שמצד אחד מי שיישב בכורסאות במרחק צפייה של 7 מטר יוכל לצפות בצורה מהנה, אך מצד שני גם מי שיישב באחת הספות במרחק צפייה מינימלי של 2.5 מטר יוכל גם הוא ליהנות מהצפייה?
ואיזה טלוויזיה כדאי לקנות? הטלוויזיה יכולה להיות גם פשוטה, אני לא צריך סמארט או תלת מימד כי אני מתכוון לקנות מקרן בשביל לצפות בסרטים, אבל כן אני רוצה שהטלוויזיה תהיה FULL HD.
תודה מראש.
טלוויזיה לסלון באורך 7.8 מטר
זה לא סלון גדול מאוד, זה סלון ללא פרופורציה נורמלית.
האם יש אפשרות להפוך הכל ולשבת מול המסך בחלק של ה3.5 מטר?
(יעזור אם תעלה תמונה או שרטוט - כי אין שום מסך טלוויזיה המחיר שפוי שיתאים לצפייה ממרחק של 8 (!!!!!) מטר
(יעזור אם תעלה תמונה או שרטוט - כי אין שום מסך טלוויזיה המחיר שפוי שיתאים לצפייה ממרחק של 8 (!!!!!) מטר
-
zahipan2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 481
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
7.8 מטר נשמע קצת מפחיד, אבל במציאות זה מרגיש בסדר. הכל עניין של הרגל.guys כתב:זה לא סלון גדול מאוד, זה סלון ללא פרופורציה נורמלית.
(יעזור אם תעלה תמונה או שרטוט - כי אין שום מסך טלוויזיה המחיר שפוי שיתאים לצפייה ממרחק של 8 (!!!!!) מטר...
אגב, מרחק הצפייה הוא 7 מטר ולא 8.
ומה לגבי מסך 79 אינץ'? מהו מרחק הצפייה המינימלי שאפשר לצפות במסך כזה? כי נראה לי שיראו טוב ממרחק 7 מטר.
כרגע יש לנו בבית טלוויזיה בגודל 55 אינץ', ממרחק מינימלי של 2 מטר ואפילו 1.5 מטר רואים בסדר גמור, וממרחק 8 מטר (כשאני מסובב אותה לכיוון המטבח) רואים סביר. אומנם לא הייתי צופה ככה בסרטים, אבל לפעמים אני צופה כך בחדשות בזמן שאני אוכל במטבח.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2611 פעמים
- יצירת קשר:
7 מטר זה מרחק עצום.
כשאני רואה את הטלויזיה שלי ("55) מהמטבח כשהמרחק בערך 6 מטר, היא נראת קטנטנה.
תלוי בתוכן שאתה מתכוון לצפות במסך, אבל לא הייתי בונה על "חוויה קולנועית" גם עם מסך של "79.

כשאני רואה את הטלויזיה שלי ("55) מהמטבח כשהמרחק בערך 6 מטר, היא נראת קטנטנה.
תלוי בתוכן שאתה מתכוון לצפות במסך, אבל לא הייתי בונה על "חוויה קולנועית" גם עם מסך של "79.