שירות לקוחות גרוע בבאג Meizu

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
Nunatak פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #1 

לפני כשבועיים מסרתי לתיקון באחד מסניפי באג מכשיר Meizu M1 Note לתיקון עם תקלה שהוא פשוט לא נדלק, זה היה ממש אחרי פסח והטלפון היה אצלי כבר כמה ימים במצב הזה כי במהלך פסח הגעתי לסניף ואמרו לי שיש להם "מעבדת אקספרס" במקום ואם אגיע לאחר החג יכול להיות שיוכלו לתקן אותו במקום ובאותו זמן האלטרנטיבה היתה לשלוח אותו למעבדה הראשית מה שלוקח 14 ימים. אז הגעתי ביום ראשון שלאחר החג, הפקדתי את המכשיר במעבדה תוך כדי שציינתי שבמשך כמה שעות הוא היה בלופ של ריסטרט ובטעינה (וגם הראה שהוא נטען) עד שבסוף הפסיק לעבוד באופן מוחלט. בנוסף התלוננתי על בעיה במסך של פיקסלים שרופים או מה שדומה יותר ל'כתם לבן'.
אחרי כמה שעות קיבלתי טלפון שלא הצליחו לתקן אותו במקום ויש צורך לשלוח אותו למעבדה הראשית מה שלוקח שבועיים.
אחרי שבועיים שלא יצרו איתי קשר שלחתי אליהם היום בבוקר מייל כדי לראות מה קורה, חזרו אלי בטלפון עם דרישה הזויה לתשלום של 350 ש"ח עבור החלפת מסך בתואנה של נזק פיזי שגרם לפיקסלים שרופים. לא ברור לי איך פיקסלים שרופים יכולים להיגרם מנזק פיזי אבל נניח שאני אשאר איתם. מה שיותר מטריד בכל הסיפור הוא שהם מסרבים לתקן את התקלה הראשית עד שאשלם 350 ש"ח להחלפת מסך למרות שאין שום קשר בין שתי התקלות, דרשתי לראות דו"ח מעבדה שטוען שהתקלה הראשית נגרמת כתוצאה מנזק פיזי וסורבתי, הנציגה הודתה באוזניי שאין שום קשר וכל סוג של נזק פיזי מבטל את האחריות גם אם אין קשר לתקלה הנידונה - למעשה היא אומרת שבאג מחפשים תירוצים להתנער מלקוחות. בנוסף אם נזק פיזי מבטל את האחריות איך החלפת מסך מחדשת אותה?
כרגע המצב הוא שהמכשיר בדרך חזרה לסניף כשהוא לא תקין ואני ובאג כנראה נפגש בתביעות קטנות.

שומר נפשו ירחק.
נערך לאחרונה על ידי Nunatak ב 16/05/2016 17:51, נערך פעם 1 בסך הכל.

zaxxon82
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 302
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #2 

תודה על האזהרה, התכוונתי להיכנס לסניף הקרוב אלי כדי לקנות IPAD PRO. אני שומע יותר מדי תלונות על באג לאחרונה. אחפש במקום אחר.

noam3039
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3441
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 487 פעמים

שליחה #3 

תודה על המידע אני בכלל לא קונה מהם אבל טוב לדעת
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html

spacedude
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3505
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 160 פעמים

שליחה #4 

מלחיץ
קניתי שני מכשירי meize m2note (אחד לאישתי ואחד לאמא שלי), העדפתי לקנות דווקא מבאג ולא מ KSP שנכון לזמן הרכישה KSP מכרו את המכשיר במחיר זול מבאג.
העדפתי לרכוש מבאג דווקא בגלל האחריות של באג.

מקווה שלא אצטרך את השירות אבל בהחלט אלמד לרכישות הבאות שלי.
שחר

Nunatak פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #5 

עדכון:
טוב, אז לאחר השיחה שלי עם הנציגה 'הנחמדה' של באג המכשיר הגיע אתמול לסניף והלכתי לקחת אותו. בדו"ח מעבדה לא מופיע מה בוצע במכשיר מעבר לזה שהוא יצא מהמעבדה ב08/05 עם הצעת מחיר להחלפת מסך ב350 ש"ח, בפועל המסך נשאר תקול והמכשיר עצמו עובד. לא ברור לי אם המכשיר תוקן מלכתחילה והנציגה סתם ניסתה להפחיד אותי שלא יתקנו אותו כדי שאסכים לשלם סכום 350 ש"ח להחלפת מסך שאמורה להתבצע באחריות או שזה היה בגלל שאיימתי לתבוע אותם. כך או כך זה לא תקין. בנוסף מה שלא פחות מעצבן זה שהמכשיר יצא מהמעבדה ועבר לשירות כדי שיצרו איתי קשר ב08/05 ואף אחד לא עשה את זה עד ששלחתי להם מייל קצת יותר משבוע לאחר מכן - כמה זמן הם היו נותנים למכשיר להישאר זרוק אצלם אם לא הייתי שולח להם מייל?
אז זה קצת פחות נורא מהפוסט הקודם, אבל עדיין לא מספיק בעיניי ובוודאי שלא מתקרב להגדרה של שירות טוב. שכל אחד ישפוט כראות עיניו, אני אמנע בעתיד לרכוש מוצרים בבאג, בטח ובטח כאלו שהם בייבוא שלהם.

satih
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #6 

לא יודע למה כולם חושבים שקיימת אחריות בבאג, תמיד קיבלתי חוסר עניין מוחלט מנציגים שלהם ופייסבוק שלהם גם מלא תלונות קבוע. לדעתי באג ו-ksp נותנים אותה אחריות בדיוק - אם קל לפנות ליבואן אז פונים, אחרת לא זזים יותר מדי. מה שמוזר שבאג די יקר ועדיין שורד, אין קניון בלעדיו

shoki222
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 547
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #7 

Nunatak כתב:לפני כשבועיים מסרתי לתיקון באחד מסניפי באג מכשיר Meizu M1 Note לתיקון עם תקלה שהוא פשוט לא נדלק, זה היה ממש אחרי פסח והטלפון היה אצלי כבר כמה ימים במצב הזה כי במהלך פסח הגעתי לסניף ואמרו לי שיש להם "מעבדת אקספרס" במקום ואם אגיע לאחר החג יכול להיות שיוכלו לתקן אותו במקום ובאותו זמן האלטרנטיבה היתה לשלוח אותו למעבדה הראשית מה שלוקח 14 ימים. אז הגעתי ביום ראשון שלאחר החג, הפקדתי את המכשיר במעבדה תוך כדי שציינתי שבמשך כמה שעות הוא היה בלופ של ריסטרט ובטעינה (וגם הראה שהוא נטען) עד שבסוף הפסיק לעבוד באופן מוחלט. בנוסף התלוננתי על בעיה במסך של פיקסלים שרופים או מה שדומה יותר ל'כתם לבן'.
אחרי כמה שעות קיבלתי טלפון שלא הצליחו לתקן אותו במקום ויש צורך לשלוח אותו למעבדה הראשית מה שלוקח שבועיים.
אחרי שבועיים שלא יצרו איתי קשר שלחתי אליהם היום בבוקר מייל כדי לראות מה קורה, חזרו אלי בטלפון עם דרישה הזויה לתשלום של 350 ש"ח עבור החלפת מסך בתואנה של נזק פיזי שגרם לפיקסלים שרופים. לא ברור לי איך פיקסלים שרופים יכולים להיגרם מנזק פיזי אבל נניח שאני אשאר איתם. מה שיותר מטריד בכל הסיפור הוא שהם מסרבים לתקן את התקלה הראשית עד שאשלם 350 ש"ח להחלפת מסך למרות שאין שום קשר בין שתי התקלות, דרשתי לראות דו"ח מעבדה שטוען שהתקלה הראשית נגרמת כתוצאה מנזק פיזי וסורבתי, הנציגה הודתה באוזניי שאין שום קשר וכל סוג של נזק פיזי מבטל את האחריות גם אם אין קשר לתקלה הנידונה - למעשה היא אומרת שבאג מחפשים תירוצים להתנער מלקוחות. בנוסף אם נזק פיזי מבטל את האחריות איך החלפת מסך מחדשת אותה?
כרגע המצב הוא שהמכשיר בדרך חזרה לסניף כשהוא לא תקין ואני ובאג כנראה נפגש בתביעות קטנות.

שומר נפשו ירחק.
...
אתה לא מכחיש את הנזק הפיזי. הסיפור שלך מצוץ מהאצבע. נפל לך הטלפון מהיד. ואתה מנסה לבלף. חבל...בגלל שכמותך השירות של באג הוא כזה.

Nunatak פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #8 

@shoki222
·
לא יודע מה האינטרס שלך אבל אתה תוקף סתם בלי לדעת וחבל. המכשיר אצלי כמעט שנה, זה יהיה שקר להגיד שהוא לא נפל פעם או פעמיים בזמן הזה. כן, יש מכה קטנטנה בפינה התחתונה של המכשיר, מכה שאין לה שום קשר לאף אחת מהתקלות המדוברות, מכה שאפילו באג לא מקשרים אותה אל התקלות.
בנוגע לתקלה שהמכשיר לא נדלק הנציגה טענה בפניי ללא היסוס שאין שום קשר בין ההיווצרות שלה לנזק פיזי אבל מכיוון ויש לטענתם נזק פיזי שגרם לתקלה במסך אז הם לא מוכנים לתקן אותה, זאת חרפה בעיניי מכיוון שהמכשיר באחריות ואם הם מודים שלפחות את התקלה הזאת לא אני גרמתי אז שיתקנו אותה ולא יחפשו תירוצים.
בנוגע למסך אני מוכן לצלם ולהראות את דו"ח הטכנאי שיצא מהמעבדה, הוא טוען שיש מעיכה במסך שרואים אותה בבירור גם בחלק האחורי שלו. מכיוון והמכשיר עם מגן זכוכית מהיום שבו הוא נרכש והמגן לא שבור או סדוק ההסבר היחיד שיכול היה להיות לכך הוא שפירקתי את המכשיר ומעכתי את המסך מהצד האחורי שלו, מה שכמובן לא קרה.
וזה עוד בלי להיכנס לעניין הבסיסי שהמכשיר שכב אצלהם יותר משבוע אחרי שהוא יצא מהמעבדה בלי שיצרו איתי קשר, אולי אני אשם גם בזה?!

shoki222
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 547
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #9 

@Nunatak
·

די נו...בחייך

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש