מתלבט בין שלושה דגמי מסכים "65 - חייב עזרה.
- shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
ממה שבדקתי וראיתי הדגמים בסדרות הגבוהות של סמסונג ברמה מאוד גבוהה ומסכים פשוט מטורפים הבעיה עם הדגמים של היבוא המקביל היא חוסר תאימות לארץ צריך לקחת את זה בחשבון ולבדוק טוב. למרות שאני מכיר טכנאי שתמורת סכום סמלי מתכנת לך את הטלוויזיה לעברית מלאה עדיין אני חושב שיש הבדלים מסויימים בין היבואנים, בהצלחה....
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...
- shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
בעשרים אלף אפשר לקנות את הjs9000 בביג אלקטריק ובחשמל לצרכן , אז נראה לי שה js8000 תהיה זולה יותר באלפיים שח לפחות. לגבי מבצעים ועאלה אל תבנה על זה נראה לי שהם מעדיפים לתת מתנות יותר מאשר הנחות....בהצלחה.
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2611 פעמים
- יצירת קשר:
אישית הייתי ממתין לדגמי 2016, הסדרות 8000 ו9000 טובות בצורה משמעותית מדגמי ה2015.
בקישור שצרפתי ישנם מספר לא קטן של דגמים סוני שמתחילים ב850 :
http://www.isfar.co.il/?CategoryID=627
ולפי אתר זאפ:
http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=e ... 458,914310
מהו הדגם שלך?
http://www.isfar.co.il/?CategoryID=627
ולפי אתר זאפ:
http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=e ... 458,914310
מהו הדגם שלך?
נכון מאוד, לכן מאוד הופתעתי כאשר נכתב שהדגמים של סוני 4K עלותה קטנה מאוד.
באשר לדגמים החדשים של 2016 של סמסונג הסדרות 8000 ו9000 טרם נכנסו לארץ, נאמר לי שהדגמים החדשים עלותם יקרה יותר מהדגמים js.
כמובן שעלות של 17,000 פשוט עלות לא קטנה כלל.
באשר לדגמים החדשים של 2016 של סמסונג הסדרות 8000 ו9000 טרם נכנסו לארץ, נאמר לי שהדגמים החדשים עלותם יקרה יותר מהדגמים js.
כמובן שעלות של 17,000 פשוט עלות לא קטנה כלל.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לא ניתן לדבר על מסכים של סוני (ולהבין אחד את השני) אם לא מציינים את האות הכי חשובה בשם הדגם - B, C, D וכן הלאה..
זו בעצם שנת הדגם של המסך בנוסף לסדרה עצמה, שהיא שתי הספרות הראשונות, היינו 85 או 93 וכו'. שתי הספרות לאחר מכן הן נגזרת של צבע מסגרת ואיזור מכירה בעולם, לכן הן פחות חשובות.
עריכה - ומה שמבדל בין סדרת FHD לסדרת 4K הן בכלל אותיות הסדרה - X זה 4K ו- W זה ה- FHD. אין קשר למספרים.
זו בעצם שנת הדגם של המסך בנוסף לסדרה עצמה, שהיא שתי הספרות הראשונות, היינו 85 או 93 וכו'. שתי הספרות לאחר מכן הן נגזרת של צבע מסגרת ואיזור מכירה בעולם, לכן הן פחות חשובות.
עריכה - ומה שמבדל בין סדרת FHD לסדרת 4K הן בכלל אותיות הסדרה - X זה 4K ו- W זה ה- FHD. אין קשר למספרים.
·TheCoolest כתב:אישית הייתי ממתין לדגמי 2016, הסדרות 8000 ו9000 טובות בצורה משמעותית מדגמי ה2015....
הייתי מציע שתבדוק את עצמך לפני שאתה רושם דברים מטעים.
ההבדלים הבודדים בין דגמי JS וה-KS הם - עוצמת הארה מעט גבוהה יותר בדגמים החדשים (שיגיעו רק בעוד כמה חודשים במקרה הטוב)
ומעט דקורציה. אה .. ומדבקת PREMIUM ששמו שם.
אני יכול לומר מניסיום שעוצמת ההארה של ה-JS9000 שלי (גודל 65') מאוד חזקה - גם עם תריס פתוח מהצד .
והמחיר של הדגם החדש יהיה גבוה בהרבה מהדגם היוצא .
אני רכשתי את ה- TV הזו לאחר בדיקת הנושא (CES2016) ולאחר שנוכחתי לדעת שאין שום שינוי מהותי בינם.
בין סדרת H ל-J כן קיימת קפיצה מהותית (QD , 10BIT , HDR , HIGH NITS RATE וכו'..)
כמו שאמרו כאן - ניתן להשיג את ה- JS8000 , ב65' במחיר של כ- 18K ואף פחות.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@movieman
בדקתי את עצמי הרגע. יש הבדל עצום בניגודיות הסטטית של המסכים החדשים.
בזמן שסדרות הJS מגיעות לניגודיות עלובה של 3000-3500:1, המסכים החדשים מגיעים לניגודיות מרשימה מאד של 6800-6900:1.
וגם גאמוט צבעים מעט יותר גבוה (כ-5%, זה באמת די זניח)
נפתרו בעיות האינטרפולציה של 24P באותות 60P ו-60i.
אינפוט לאג נמוך יותר.
כמובן שנושא הניגודיות הוא החשוב ביותר כאן ומשפיע מאד על איכות התמונה ועומק השחורים.
בדקתי את עצמי הרגע. יש הבדל עצום בניגודיות הסטטית של המסכים החדשים.
בזמן שסדרות הJS מגיעות לניגודיות עלובה של 3000-3500:1, המסכים החדשים מגיעים לניגודיות מרשימה מאד של 6800-6900:1.
וגם גאמוט צבעים מעט יותר גבוה (כ-5%, זה באמת די זניח)
נפתרו בעיות האינטרפולציה של 24P באותות 60P ו-60i.
אינפוט לאג נמוך יותר.
כמובן שנושא הניגודיות הוא החשוב ביותר כאן ומשפיע מאד על איכות התמונה ועומק השחורים.
הניגודיות מושפעת מעוצמת הNITS שהמסך מסוגל לתת.
תקרא ב-AVS ותראה מה הם רושמים על ההבדלים בין הסדרות - בפועל - ההבדלים לא גדולים כ"כ.
אבל מה שהתייחסתי אליו יותר הוא המחיר שפותח השרשור יצטרך לשלם עבור המסך הזה - שיגיע רק בעוד כמה חודשים במקרה הטוב (אפילו השקה בארץ עוד לא הייתה).
עכשיו זו תקופה שהיא מעבר של דגמים ולכן המחיר יחסית נמוך (עד כמה שניתן לומר שמחיר כזה נמוך) .
בשביל השינויים הללו בדגם החדש פותח השרשור יצטרך לשלם לפחות עוד 8-10 אלפי שקלים מעבר למחיר של ה JS9000 .
אם מישהו מוכן להמתין חצי שנה לדגמים החדשים - כדאי לו כבר לחכות לסדרה החדשה של LG (OLED) יכול להיות שהמחיר שם כבר יהיה קרוב מאוד
לסמסונג ואז שווה כבר לחשוב על ה- OLED בהנחה והיא תגיע כבר עם HDR , 10BIT וכו'...
תקרא ב-AVS ותראה מה הם רושמים על ההבדלים בין הסדרות - בפועל - ההבדלים לא גדולים כ"כ.
אבל מה שהתייחסתי אליו יותר הוא המחיר שפותח השרשור יצטרך לשלם עבור המסך הזה - שיגיע רק בעוד כמה חודשים במקרה הטוב (אפילו השקה בארץ עוד לא הייתה).
עכשיו זו תקופה שהיא מעבר של דגמים ולכן המחיר יחסית נמוך (עד כמה שניתן לומר שמחיר כזה נמוך) .
בשביל השינויים הללו בדגם החדש פותח השרשור יצטרך לשלם לפחות עוד 8-10 אלפי שקלים מעבר למחיר של ה JS9000 .
אם מישהו מוכן להמתין חצי שנה לדגמים החדשים - כדאי לו כבר לחכות לסדרה החדשה של LG (OLED) יכול להיות שהמחיר שם כבר יהיה קרוב מאוד
לסמסונג ואז שווה כבר לחשוב על ה- OLED בהנחה והיא תגיע כבר עם HDR , 10BIT וכו'...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
כשמדובר במסך LCD, לבהירות שלו אין קשר ישיר לניגודיות הסטטית של הפאנל.
לאחר שמסיימים לכייל את המסך, הניגודיות נשארת פחות או יותר קבועה, בין אם הבהירות של המסך תהיה 1000 ניטים לבין אם היא 120 ניטים.
יהיה הבדל מאד משמעותי ברמת השחורים על הבהירות הגבוהה.
ראיתי לפני כמה ימים JS9500 (לדעתי) שהפעיל דמו SUHD (אני מניח שזה דמו HDR של סמסונג) ואפילו שהטלויזיה היתה תלויה מול החלון בחנות והיה בהיר מאד בחוץ וגם בחנות מהתאורה יכולתי לראות את תופעת ה-blooming. זה נראה לא טוב על מסך כל כך יקר בסביבה כל כך בהירה.
אני לא אתווכח על המחיר, כי לא בדקתי את העניין הזה לעומק ואתה כנראה צודק.
אם ההבדל יהיה 17K מול 25K או יותר אז אולי באמת אין טעם לקחת את הסדרה החדשה.
לגבי OLED, זה יכול להיות נחמד, אבל לא הייתי בונה על זה. מה שכן יש ל-LG יתרון בכך שהם תומכים בHDR10 ו-DV (אם אני לא טועה) בזמן שסמסונג עדיין תוכים רק ב-HDR10.
לאחר שמסיימים לכייל את המסך, הניגודיות נשארת פחות או יותר קבועה, בין אם הבהירות של המסך תהיה 1000 ניטים לבין אם היא 120 ניטים.
יהיה הבדל מאד משמעותי ברמת השחורים על הבהירות הגבוהה.
ראיתי לפני כמה ימים JS9500 (לדעתי) שהפעיל דמו SUHD (אני מניח שזה דמו HDR של סמסונג) ואפילו שהטלויזיה היתה תלויה מול החלון בחנות והיה בהיר מאד בחוץ וגם בחנות מהתאורה יכולתי לראות את תופעת ה-blooming. זה נראה לא טוב על מסך כל כך יקר בסביבה כל כך בהירה.
אני לא אתווכח על המחיר, כי לא בדקתי את העניין הזה לעומק ואתה כנראה צודק.
אם ההבדל יהיה 17K מול 25K או יותר אז אולי באמת אין טעם לקחת את הסדרה החדשה.
לגבי OLED, זה יכול להיות נחמד, אבל לא הייתי בונה על זה. מה שכן יש ל-LG יתרון בכך שהם תומכים בHDR10 ו-DV (אם אני לא טועה) בזמן שסמסונג עדיין תוכים רק ב-HDR10.