המסע שלי לחיפוש רמקולים
בעבר פתחתי כאו אשכול על חיפוש רמקולים מדיפים
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... mc&start=0
לאחר שמיעת מספר רמקולים ועזרה שלכם כולל ביקור של LiorC בבתי
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
ביקור שלי אצל מרטין
וביקור אצל נמר (שעדיין חייב לי ביקור חזרה – נמר ההזמנה עדיין פתוחה)
אני כעת בהמשך התהליך כאשר הפעם הדגש כל רמקולים ריצפתים - הרשמים שלי עד כו'
פיוז גבעתיים:
הגברה ונגן CD של Musicals Fidelity
התחלתי בשמיעת רמקולים של OPERA Seconda 13900 ש"ח צליל עוטף אותך כמו שמיכה מסביב חם וכייף, כמו שאתה לא רוצה לצאת מהשמיכה ביום חורף קר כך אני נשאר אם המוזיקה ברמקול הזה. אבל הפרוט הצלילים היה חסר לי בו ובטוח שהוא לא גרם לי לריגוש מהמוזיקה.
לאחר מכן עברתי לשמוע את JAMO D450 14500 ש"ח צליל מפורט ונקי, אבל חסר לו משהוא הוא קר מידי לטעמי ובטוח שהוא לא ריגש אותי.
עברתי ל DALI SUITE 2.8 למרות ששם שלו נשמע כמו חדר במלון ולמרות שהיה זול בחבורה 8000 ש"ח הרמקול נותן גם פרוט לא רע עם שילוב של חום – קל לשמוע את הרמקול הזה הרבה זמן. בגלל שהוא היה קרוב מידי אחד לשני קשה היה לשמוע אותו באמת כמו שצריך וסימנתי לעצמי לשמוע אותו שוב בצורה מסודרת. טוב היה לי עוד רמקול נוסף לשמוע באותה הזדמנות
לסיום שמעתי את B&W 704 15000 ש"ח ופתאום התחלתי לשמוע צלילים שאף אחד מהרמקולים הקודמים לא נתן לי ואני כבר לא הייתי בטוח שאני חוזר לשמוע את ה DALI. בהחלט חוויה של שמיעת מוזיקה. כמו שסכין של מנתח מפרק את המוזיקה לצלילים ומגיש לך אותם ישר מולך. יש בזה חוויה וקסם מיוחד השאלה האם זה באמת מה שאני רוצה לשמוע לאורך זמן? אני לא חושש שלא.
אלגזי הוד השרון:
היבואן של ProAc לשמוע את 140 12700 ש"ח רמקול עם הגברה של 3010 series from Exposure
http://www.audio1.co.il/products/16455
הצליל של הרמקול נקי עם פרוט צלילים מדויק מאוד. הרמקול מספק במה רחבה עם מיקום צלילים נהדר. הצלילים הגבוהים ממש לא צורמים כאשר לא חסר באס הדוק וברור. רמקול שאפשר לשמוע זמן רב, אבל מה שחסר לי ברמקול הזה זה צליל המייד שנעלם בין הצלילים הגבוהים לנמוכים.
מאסטרו אודיו גבעתיים:
שמעתי את ה VR-2 של Von Schweikert Audio עם הגברה של Kora. הצלילים מילאו את חדר ההשמעה בקלות ונתנו פרוט לא רע עם במה רחבה. באס עם הרבה עוצמה אך לא פנצי שזה לא רע, אבל גוון הצליל היה בהיר מידי לטעמי כאשר הצלילים הגבוהים יתר מידי דומיננטיים.
חזרה לפיוז גבעתיים:
לאחר ששמתי את ה 140 של ProAc הייתי צריך גם לשמוע את הסדרה היותר בחירה את ה D15.
שמעתי אותם עם הגברה של QUAD מאוד אהבתי את גוון הצליל והפרוט של הרמקולים האלו שמספקים יופי של במה אחורית וניתן לשמוע אותם לאורך זמן ללא מאמץ. אבל במה אחורית נתנה לי את ההרגשה שיש יופי של מסיבה לידי ואני לא מוזמן למסיבה (אני יושב מחוץ לכל מה שקורה).
ניסן החליט שאני חייב לשמוע את הרמקולים המדפים של W&B את ה 805s, כאמור שמעתי בעבר אצלו את ה 704 ורשמים שלי כבר רשומים כאן.
את הרמקולים האלו שמעתי עם הגברה של ונגן CD של Musicals Fidelity, אני חייב לציין שבעבר חשבתי על רמקולים מדפים והם ירדו מהפרק בגלל חוסר יכולת לספק לי באס כמו שאני רוצה –(ראו קישור).
כמו ה 704 גם ה 805 נותנים פרוט צלילים מדהים, אבל בניגוד ל 705 כאן הצלילים נשמעו לי יותר מעודנים וקל לשמוע את הרמקולים האלו זמן רב ולא דרשו ממני מאמץ. כאמור מדובר ברמקול מדפי עם יופי של באס (עבור רמקול מדפי), אך עדיין קצת יותר באס נמוך היה עושה לי את החוויה יותר טובה. נכון שיש את האח הריצפתי ה 804, אבל הוא כבר לא בתקציב שלי. כך שה 805 עדיין אופציה כעת כלומר לא פסלתי אותו.
חזרה למאסטרו אודיו גבעתיים:
עופר שחורי הבטיח בביקור הקודם שלי שה HPS-938 של Hyperion Sound יהיה זמין לשמיעה בקרוב.
צילצול טלפון ממנו שהודיע לי שהרמקולים כבר ניתנים לשמיעה הביא אותי לביקור נוסף. הרמקול הזה זכה בכל כך הרבה תשבחות ופרסים שלא יכולתי לא לשמוע אותו (נכון הוא מעל התקציב שלי – אבל אם הוא ישמע לי טוב, אולי אחד מהאחים הקטנים שלו יתאימו לי)
שמעתי אותו הגברה של Kora ועוד שתי מונו בלוקים של Channel Islands Audio, אני לא יודע אם זו ההגברה או שהרמקול עדיין לא נפתח מספיק אבל לחלוטין לא אהבתי את מה ששמעתי. נכון פרוט צלילים מדויק מאוד עם במה מאוד רחבה עם הרבה מאוד עוצמה, אבל ההרגשה של העוצמה בבטן מאוד מעייפת ומאוד לא כייפית לשמיעה כך שאחרי פרק זמן מסוים של שמיעת הרמקולים האלו הייתי חייב לצאת החוצה לנשום אוויר. שיחה עם עופר קבענו לשמוע את הרמקולים בעוד תקופת זמן כדי שהם יפתחו קצת יותר וכמובן עם הגברה אחרת.
המשך יבוא
תגובותכם ...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... mc&start=0
לאחר שמיעת מספר רמקולים ועזרה שלכם כולל ביקור של LiorC בבתי
ביקור שלי אצל מרטין
וביקור אצל נמר (שעדיין חייב לי ביקור חזרה – נמר ההזמנה עדיין פתוחה)
אני כעת בהמשך התהליך כאשר הפעם הדגש כל רמקולים ריצפתים - הרשמים שלי עד כו'
פיוז גבעתיים:
הגברה ונגן CD של Musicals Fidelity
התחלתי בשמיעת רמקולים של OPERA Seconda 13900 ש"ח צליל עוטף אותך כמו שמיכה מסביב חם וכייף, כמו שאתה לא רוצה לצאת מהשמיכה ביום חורף קר כך אני נשאר אם המוזיקה ברמקול הזה. אבל הפרוט הצלילים היה חסר לי בו ובטוח שהוא לא גרם לי לריגוש מהמוזיקה.
לאחר מכן עברתי לשמוע את JAMO D450 14500 ש"ח צליל מפורט ונקי, אבל חסר לו משהוא הוא קר מידי לטעמי ובטוח שהוא לא ריגש אותי.
עברתי ל DALI SUITE 2.8 למרות ששם שלו נשמע כמו חדר במלון ולמרות שהיה זול בחבורה 8000 ש"ח הרמקול נותן גם פרוט לא רע עם שילוב של חום – קל לשמוע את הרמקול הזה הרבה זמן. בגלל שהוא היה קרוב מידי אחד לשני קשה היה לשמוע אותו באמת כמו שצריך וסימנתי לעצמי לשמוע אותו שוב בצורה מסודרת. טוב היה לי עוד רמקול נוסף לשמוע באותה הזדמנות
לסיום שמעתי את B&W 704 15000 ש"ח ופתאום התחלתי לשמוע צלילים שאף אחד מהרמקולים הקודמים לא נתן לי ואני כבר לא הייתי בטוח שאני חוזר לשמוע את ה DALI. בהחלט חוויה של שמיעת מוזיקה. כמו שסכין של מנתח מפרק את המוזיקה לצלילים ומגיש לך אותם ישר מולך. יש בזה חוויה וקסם מיוחד השאלה האם זה באמת מה שאני רוצה לשמוע לאורך זמן? אני לא חושש שלא.
אלגזי הוד השרון:
היבואן של ProAc לשמוע את 140 12700 ש"ח רמקול עם הגברה של 3010 series from Exposure
http://www.audio1.co.il/products/16455
הצליל של הרמקול נקי עם פרוט צלילים מדויק מאוד. הרמקול מספק במה רחבה עם מיקום צלילים נהדר. הצלילים הגבוהים ממש לא צורמים כאשר לא חסר באס הדוק וברור. רמקול שאפשר לשמוע זמן רב, אבל מה שחסר לי ברמקול הזה זה צליל המייד שנעלם בין הצלילים הגבוהים לנמוכים.
מאסטרו אודיו גבעתיים:
שמעתי את ה VR-2 של Von Schweikert Audio עם הגברה של Kora. הצלילים מילאו את חדר ההשמעה בקלות ונתנו פרוט לא רע עם במה רחבה. באס עם הרבה עוצמה אך לא פנצי שזה לא רע, אבל גוון הצליל היה בהיר מידי לטעמי כאשר הצלילים הגבוהים יתר מידי דומיננטיים.
חזרה לפיוז גבעתיים:
לאחר ששמתי את ה 140 של ProAc הייתי צריך גם לשמוע את הסדרה היותר בחירה את ה D15.
שמעתי אותם עם הגברה של QUAD מאוד אהבתי את גוון הצליל והפרוט של הרמקולים האלו שמספקים יופי של במה אחורית וניתן לשמוע אותם לאורך זמן ללא מאמץ. אבל במה אחורית נתנה לי את ההרגשה שיש יופי של מסיבה לידי ואני לא מוזמן למסיבה (אני יושב מחוץ לכל מה שקורה).
ניסן החליט שאני חייב לשמוע את הרמקולים המדפים של W&B את ה 805s, כאמור שמעתי בעבר אצלו את ה 704 ורשמים שלי כבר רשומים כאן.
את הרמקולים האלו שמעתי עם הגברה של ונגן CD של Musicals Fidelity, אני חייב לציין שבעבר חשבתי על רמקולים מדפים והם ירדו מהפרק בגלל חוסר יכולת לספק לי באס כמו שאני רוצה –(ראו קישור).
כמו ה 704 גם ה 805 נותנים פרוט צלילים מדהים, אבל בניגוד ל 705 כאן הצלילים נשמעו לי יותר מעודנים וקל לשמוע את הרמקולים האלו זמן רב ולא דרשו ממני מאמץ. כאמור מדובר ברמקול מדפי עם יופי של באס (עבור רמקול מדפי), אך עדיין קצת יותר באס נמוך היה עושה לי את החוויה יותר טובה. נכון שיש את האח הריצפתי ה 804, אבל הוא כבר לא בתקציב שלי. כך שה 805 עדיין אופציה כעת כלומר לא פסלתי אותו.
חזרה למאסטרו אודיו גבעתיים:
עופר שחורי הבטיח בביקור הקודם שלי שה HPS-938 של Hyperion Sound יהיה זמין לשמיעה בקרוב.
צילצול טלפון ממנו שהודיע לי שהרמקולים כבר ניתנים לשמיעה הביא אותי לביקור נוסף. הרמקול הזה זכה בכל כך הרבה תשבחות ופרסים שלא יכולתי לא לשמוע אותו (נכון הוא מעל התקציב שלי – אבל אם הוא ישמע לי טוב, אולי אחד מהאחים הקטנים שלו יתאימו לי)
שמעתי אותו הגברה של Kora ועוד שתי מונו בלוקים של Channel Islands Audio, אני לא יודע אם זו ההגברה או שהרמקול עדיין לא נפתח מספיק אבל לחלוטין לא אהבתי את מה ששמעתי. נכון פרוט צלילים מדויק מאוד עם במה מאוד רחבה עם הרבה מאוד עוצמה, אבל ההרגשה של העוצמה בבטן מאוד מעייפת ומאוד לא כייפית לשמיעה כך שאחרי פרק זמן מסוים של שמיעת הרמקולים האלו הייתי חייב לצאת החוצה לנשום אוויר. שיחה עם עופר קבענו לשמוע את הרמקולים בעוד תקופת זמן כדי שהם יפתחו קצת יותר וכמובן עם הגברה אחרת.
המשך יבוא
תגובותכם ...
החיים זה מה שקורה לנו,
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
- alicenir
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 570
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
אחלה כתבה - כמה עולים ה-VR2???
לי יש רסיבר YAMAHA RX-V2600 ואני מאד מעוניין להחליף רמקולים(כמובן אחרי אישור ההנהלה ורצוי שה-WAF יהיה טוב) אני מחפש רמקולים פתוחים והרבה המליצו לי על ה-VR2, איפה מאסרו אודיו יושבים בגבעתיים?? זה בטח יהיה בעייה לשמוע אותם עם רסיבר שם.
לי יש רסיבר YAMAHA RX-V2600 ואני מאד מעוניין להחליף רמקולים(כמובן אחרי אישור ההנהלה ורצוי שה-WAF יהיה טוב) אני מחפש רמקולים פתוחים והרבה המליצו לי על ה-VR2, איפה מאסרו אודיו יושבים בגבעתיים?? זה בטח יהיה בעייה לשמוע אותם עם רסיבר שם.
"Assumption Is The Mother Of All Fuckups"
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- קיבל תודות: 0
יופי של מסע, יסודי, פקוח עיניים ומעמיק.
נהניתי לקרוא.
אגב- ה VR-2 בהירים ?? מידי?? צלילים גבוהים דומיננטיים??
לא יאמן כמה שחוויית השמיעה היא סובייקטיבית.. מעניין מה היה קורה אם היית שומע טריאנגל..
נהניתי לקרוא.
אגב- ה VR-2 בהירים ?? מידי?? צלילים גבוהים דומיננטיים??
לא יאמן כמה שחוויית השמיעה היא סובייקטיבית.. מעניין מה היה קורה אם היית שומע טריאנגל..
נערך לאחרונה על ידי logankungfu ב 12/02/2007 17:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
לדעתי יש טעות (אולי מחוסר ברירה) בניסיון להשוות רמקולים שונים עם הגברות ומקורות שונים.
נעזוב רגע את הויכוחים על עד כמה ההגברה והמקור משפיעים על הצליל - לעניות דעתי (ולדעת רבים אחרים) להגברה ולמקור בהחלט יש השפעה (לטעמי לא מבוטלת) על הצליל.
לכן לדעתי השוואה כזו (עם הגברות ומקורות שונים) טובה להתרשמות ראשונית אבל לא להחלטה הסופית.
אל תשכח שההתאמה (הסינרגיה בלשון פלצנית) בין הרמקולים למגבר ולנגן חשובה לא פחות מבחירת הרמקולים כשלעצמם.
לדעתי קל יותר לנייד את ההגברה והמקור שיש לך בבית. לכן, אל תתעצל קח איתך את המגבר ואת הנגן שיש לך בבית ותשמע את הרמקולים המיועדים עם מה שיש לך..
לדעתי זו ההשוואה הנכונה בין הרמקולים השונים.
תוסיף לרשימה את הDALI IKON6 , ייתכן והצליל היותר מפורט שלו ימצא חן בעינייך ביחס ל-SUITE .
אני הייתי בודק אצל פיוז גם את הרצפתיים של טריאנגל. אלתיאה או האליאד.
שלמה
נעזוב רגע את הויכוחים על עד כמה ההגברה והמקור משפיעים על הצליל - לעניות דעתי (ולדעת רבים אחרים) להגברה ולמקור בהחלט יש השפעה (לטעמי לא מבוטלת) על הצליל.
לכן לדעתי השוואה כזו (עם הגברות ומקורות שונים) טובה להתרשמות ראשונית אבל לא להחלטה הסופית.
אל תשכח שההתאמה (הסינרגיה בלשון פלצנית) בין הרמקולים למגבר ולנגן חשובה לא פחות מבחירת הרמקולים כשלעצמם.
לדעתי קל יותר לנייד את ההגברה והמקור שיש לך בבית. לכן, אל תתעצל קח איתך את המגבר ואת הנגן שיש לך בבית ותשמע את הרמקולים המיועדים עם מה שיש לך..
לדעתי זו ההשוואה הנכונה בין הרמקולים השונים.
תוסיף לרשימה את הDALI IKON6 , ייתכן והצליל היותר מפורט שלו ימצא חן בעינייך ביחס ל-SUITE .
אני הייתי בודק אצל פיוז גם את הרצפתיים של טריאנגל. אלתיאה או האליאד.
שלמה
- logankungfu
- חבר ותיק

שלמה, אם ה VR-2 היו לו בהירים, אז מהטריאנגל הוא הולך לקבל זעזוע מוח..
- logankungfu
- חבר ותיק

alicenir, ה VR-2 מתומחרים באזור ה- 14K למיטב זכרוני.
לוגן
לא שמעתי את הVR2 ולכן איני יכול לחוות דיעה בהשוואה לטריאנגל.
גם לרמקולים שלי הדאלי איקון 6 יש נטיה לבהירות - שמעתי אותם עם מגבר (ולא רסיבר קולנוע ביתי) והבהירות נעלמה..!!!!!
לכן כתבתי, יש חשיבות להגברה ולמקור במיוחד ככל שמדובר במושגים כמו "בהירות" או "פירוט" או "במה" או "בס הדוק"..על כל אלו ההגברה משפיעה במידה לא מבוטלת שאפילו הפתיעה אותי.
שלמה
לא שמעתי את הVR2 ולכן איני יכול לחוות דיעה בהשוואה לטריאנגל.
גם לרמקולים שלי הדאלי איקון 6 יש נטיה לבהירות - שמעתי אותם עם מגבר (ולא רסיבר קולנוע ביתי) והבהירות נעלמה..!!!!!
לכן כתבתי, יש חשיבות להגברה ולמקור במיוחד ככל שמדובר במושגים כמו "בהירות" או "פירוט" או "במה" או "בס הדוק"..על כל אלו ההגברה משפיעה במידה לא מבוטלת שאפילו הפתיעה אותי.
שלמה
בקשר להגברה - יש לי כעת ריסיבר של אונקיו את ה 703 אבל בעתיד אני הולך לרכוש גם מגבר סטריאו. כך שנושא ההגברה כעת פחות חושב. אני רוצה למצוא רמקולים שיתאימו לאוזן שלי ואז נמצא הגברה שתתאים להם או שבסופו של דבר הרכישה תיהיה של רמקולים עם מגבר יחד
ברור שבשלב שיהיו לי מועמדים סופיים - יהיה צורך לעשות תהליך שמיעה נוסף (כולל בדיקה אצלי בסלון).
כעת אני עדיין לא במצב הזה למרות שאני כבר בתהליך כבר כמה חודשים
ברור שבשלב שיהיו לי מועמדים סופיים - יהיה צורך לעשות תהליך שמיעה נוסף (כולל בדיקה אצלי בסלון).
כעת אני עדיין לא במצב הזה למרות שאני כבר בתהליך כבר כמה חודשים
החיים זה מה שקורה לנו,
תודה, כאשר אני יהיה באזור חיפה, אשמח לבקר (כמובן עם הודעה מראש - אני פולני טוב)web כתב:כרמי
אם אתה רוצה לשמוע VR2 לא בהירים בכלל, אתה מוזמן לשמוע אותם אצלי....
החיים זה מה שקורה לנו,
תודה על ההזמנה - אני שומר את הזכות לנצל אותה (כאשר אני יהיה יותר בקו הבריאות)
אני מבין שיש כאן הרבה שאוהבים את הרמקול הזה - איתכם הסליחה אם הוא לא מצא חן בעניי
אני מבין שיש כאן הרבה שאוהבים את הרמקול הזה - איתכם הסליחה אם הוא לא מצא חן בעניי
החיים זה מה שקורה לנו,
אהבתי את מטאפורה על DALI 2.8
אני אישית אהבתי אותו מאוד אם כי היה לי חסר מעט נמוכים (בס)
את ה-IKON 6 שמעתי גם( עם כאב ראש) אצל פרדיסו אז קשה לי לשפוט אותו וגם ניראה לי שהאקוסטיקה בולעת את הצליל שם
כמובן שהכל לטעמי האישי
נ.ב חשוב
כרמי אני שמעתי את הDALI 2.8 אצלי בבית עם אונקיו 603
יופי של רמקול מפנק לדעתי
בהצלחה במסע
אני אישית אהבתי אותו מאוד אם כי היה לי חסר מעט נמוכים (בס)
את ה-IKON 6 שמעתי גם( עם כאב ראש) אצל פרדיסו אז קשה לי לשפוט אותו וגם ניראה לי שהאקוסטיקה בולעת את הצליל שם
כמובן שהכל לטעמי האישי
נ.ב חשוב
כרמי אני שמעתי את הDALI 2.8 אצלי בבית עם אונקיו 603
יופי של רמקול מפנק לדעתי
בהצלחה במסע
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
אלי.
כיף לקרוא על המסע שלך והייתי אפילו שמח להיצטרף אלייך לבחינת הרמקול הבא שלך. {למרות שאת הרמקול שלי כבר הזמנתי ... אבל זה ישמר בסוד עד שהוא יגיע ארצה}.
לגבי הביקור , בקרוב אני אבוא ... תתכונן.
כיף לקרוא על המסע שלך והייתי אפילו שמח להיצטרף אלייך לבחינת הרמקול הבא שלך. {למרות שאת הרמקול שלי כבר הזמנתי ... אבל זה ישמר בסוד עד שהוא יגיע ארצה}.
לגבי הביקור , בקרוב אני אבוא ... תתכונן.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
למה לחכות עד שיגיע ארצה מה אייל לא מחזיק את כל הליין בארץ?נמר כתב:אלי.
לגבי הביקור , בקרוב אני אבוא ... תתכונן....
נמר - אני מוכן תמיד וכמו כן באמת זכור לי שדיברנו גם לשמוע רמקולים יחדנמר כתב:אלי.
לגבי הביקור , בקרוב אני אבוא ... תתכונן....
ליאור - אתה יודע שאני שומע כבר הרבה זמן את אותם שירים כל הזמן (בבדיקת הרמקולים), אני יותר גרוע מגלגלצ בכך
החיים זה מה שקורה לנו,
- Booboo
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
כרמי, הדרך הנכונה ביותר לדעתי היא לבחור סוג ציוד אחד (רמקול תהיה בחירה טובה) ולנסות להתאים לו הגברה, מקור וכבלים.
כשאתה שומע סטאפ והרמקול מוצא חן בעיניך מבחינה טונאלית אבל חסר לו משהו, או יש לו עודף ממשהו, לא הייתי פוסל אותו מיידית אלא תולה את האשם בסינרגיה לא מושלמת (לטעמך) של הרכיבים.
הייתי מציע לך לקחת את אותו רמקול להאזנה בביתך אם אפשר, ולנסות לשדך אליו שתי הגברות שונות (מבחינת גוון צליל) לפחות.
כשאתה שומע סטאפ והרמקול מוצא חן בעיניך מבחינה טונאלית אבל חסר לו משהו, או יש לו עודף ממשהו, לא הייתי פוסל אותו מיידית אלא תולה את האשם בסינרגיה לא מושלמת (לטעמך) של הרכיבים.
הייתי מציע לך לקחת את אותו רמקול להאזנה בביתך אם אפשר, ולנסות לשדך אליו שתי הגברות שונות (מבחינת גוון צליל) לפחות.
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"
Booboo
איזה יופי
כל מילה בסלע !!!!!

איזה יופי
כל מילה בסלע !!!!!
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
זה קצת מוזגם - בצורה זו התהליך ימשך כמה שניםBooboo כתב:כרמי, הדרך הנכונה ביותר לדעתי היא לבחור סוג ציוד אחד (רמקול תהיה בחירה טובה) ולנסות להתאים לו הגברה, מקור וכבלים.
הייתי מציע לך לקחת את אותו רמקול להאזנה בביתך אם אפשר, ולנסות לשדך אליו שתי הגברות שונות (מבחינת גוון צליל) לפחות....
כמו שאמרתי כאשר יהיו לי מספר רמקולים סופיים לבחירה זו הדרך להמשיך - זה לא המצב כעת.
כעת רוב הרמקולים ששמעתי לא הגיעו לשלב שיש לי רצון להמשיך לבדוק אותם - סליחה מראש לכל בעלי הרמקולים שפסלתי.
יכול להיות שיש רמקולים שהמשיך לשמוע אותם בעתיד - זה תהליך של לימוד עם הזמן, כל הזמן אני לומד דברים חדשים בדרך.
החיים זה מה שקורה לנו,