רסיברים חדשים של הרמן קרדון
האם משהו כבר שמע את הסדרה החדשה של הרמן קרדון?
אני מתכנן לקנות רסיבר avr 445 שלהם עם DVD שלהם.
בצרוף רמקולים E80 של JBL. הסלון הנוכחי לא מספיק גדול כדי להצדיק סראונד.
אני שומע בעיקר מוסיקה (רוק). האם ההחלטה נכונה במסגרת תקציב של 10000 ש"ח?
אני מתכנן לקנות רסיבר avr 445 שלהם עם DVD שלהם.
בצרוף רמקולים E80 של JBL. הסלון הנוכחי לא מספיק גדול כדי להצדיק סראונד.
אני שומע בעיקר מוסיקה (רוק). האם ההחלטה נכונה במסגרת תקציב של 10000 ש"ח?
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אם הסלון קטן מכדי להצדיק סראונד, מדוע לקנות רסיבר ק"ב?
כמו כן, בתקציב של 10K, הייתי קונה משהו הרבה, הרבה יותר טוב מJBL. בעצם, הייתי קונה משהו אחר לחלוטין מסט של הרמן קרדון + JBL..
הייתי שם אחוז גדול יותר של התקציב, משהו כמו 6.5-7K על הרמקולים ואת השאר (3.5K בערך) על הגברה (סטריאו או ק"ב, לפי הצורך) + מקור, שבשלב זה יכול להיות אפילו פיוניר 393 ב- 600 ש"ח.
כמו כן, בתקציב של 10K, הייתי קונה משהו הרבה, הרבה יותר טוב מJBL. בעצם, הייתי קונה משהו אחר לחלוטין מסט של הרמן קרדון + JBL..
הייתי שם אחוז גדול יותר של התקציב, משהו כמו 6.5-7K על הרמקולים ואת השאר (3.5K בערך) על הגברה (סטריאו או ק"ב, לפי הצורך) + מקור, שבשלב זה יכול להיות אפילו פיוניר 393 ב- 600 ש"ח.
הייתי שם אחוז גדול יותר של התקציב, משהו כמו 6.5-7K על הרמקולים ואת השאר (3.5K בערך) על הגברה (סטריאו או ק"ב, לפי הצורך) + מקור, שבשלב זה יכול להיות אפילו פיוניר 393 ב- 600 ש"ח.[/quote]
יעזור מאוד אם יש לך דוגמאות לתת...
חשוב לי לשמור את האפשרות לראות סרטים, אבל מבלי לפגוע בשמיעת מוסיקה, האם לשם כך לא צריך להשקיע (באופן יחסי כמובן) גם בDVD?
הייתי שם אחוז גדול יותר של התקציב, משהו כמו 6.5-7K על הרמקולים ואת השאר (3.5K בערך) על הגברה (סטריאו או ק"ב, לפי הצורך) + מקור, שבשלב זה יכול להיות אפילו פיוניר 393 ב- 600 ש"ח.[/quote]
יעזור מאוד אם יש לך דוגמאות לתת...
חשוב לי לשמור את האפשרות לראות סרטים, אבל מבלי לפגוע בשמיעת מוסיקה, האם לשם כך לא צריך להשקיע (באופן יחסי כמובן) גם בDVD?