מכונות כביסה של סמסונג ופאנסוניק - מי מכיר?

פורום המתעסק בכל מוצר אלקטרוני אחר שלא בהכרח קשור לאודיו וקולנוע ביתי.
מקררים, שואבי אבק, תנורים וכו'
שלח תגובה
נמלי פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 400
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

אנחנו מחפשים מכונת כביסה עם פתח קדמי, 7-8 ק"ג ועםתכנית קצרה, מהירות סחיטה 1000 סל"ד.
ביקרנו ב - 3 חנויות, ועל אף שהיו בהן גם מכונות של בוש, סימנס וכו', המליצו לנו דווקא על המכונות של פנסוניק או סמסונג.
מישהו מכיר מכנות כביסה מהםחרמות האלה ויכול לתת חוות דעת עליהן.
נשמח לשמוע.

נמלי

satih
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 960
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #2 

בלי קשר לאיזו חברה מכונות טובות יותר, מוכר טיפוסי בחנויות חשמל לא מבין כלום במה שהוא מוכר וממליץ על חברה אחת על פני שניה רק כי העמלה שלו גבוהה יותר או הנחו אותו.

ואם כבר דיברנו על BSH אולי עדיין לא נגמר מבצע של אחריות מלאה ל 5 שנים למכונות שלהם.

dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1916
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 191 פעמים

שליחה #3 

אני מרוצה מאלקטרולוקס שלי. גם תוצרת מערב אירופה, גם 3 שנים אחריות מלאה של יבואן נורמלי וגם הרבה יותר זול מבוש\סימנס.
מציע לקחת בחשבון את החברה הזאת. גם זנוסי, כי זה אותה חברה בעצם.

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5006
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #4 

ממליץ בחום על המכונות של LG מהסדרות הגבוהות - סופר אמינות (עברו אצלי כמה מכונות שלהם מ-2001)
ממליץ גם על הסמסונג - מהסדרה הגבוהה .

לא מכיר את הפנסוניק .

קומפוזיט
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 874
נתן תודות: 185 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #5 

אני אישית לא אגע במוצר ״לבן״ של סאמסונג אחרי שחוויתי שירות גרוע מסמליין עקב תקלה מובניית במקרר שלהם. הם פשוט סירבו להכיר בבעייה ודרשו עוד כסף עבור תיקונה, כאשר היה ברור מאוד שהם יודעים על מה מדובר. יש אתר בפייסבוק על נפגעי מקררי סאמסונג.

DuDuS
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 61
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

היי , מה התקציב שלך בערך ?
כי אם אין מגבלת תקציב לך על מילה (MIELE) והבעיה נפתרה ל 15 שנה הקרובות .

נמלי פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 400
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #7 

תודה לכל המגיבים.
הוחלט בסוף (בניגוד להמלצות המוכרנים) לרכוש מכונה של בוש. הקונים מבסוטים.

קומפוזיט
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

@נמלי
גם לי יש בוש כבר 8 שנים ולפי דעתי עשית בחירה טובה.
אני ממליץ לא להתקרב לסמסונג במוצרים הלבנים ובעיקר לא למקרר שלהם (מחובתי לציין שאחרי שבמקרר תוקנה בתשלום לא מוצדק הבעיה האינהרנטית שידועה ליבואן הוא עובד מצויין)

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #9 

קומפוזיט כתב:אני אישית לא אגע במוצר ״לבן״ של סאמסונג אחרי שחוויתי שירות גרוע מסמליין עקב תקלה מובניית במקרר שלהם. הם פשוט סירבו להכיר בבעייה ודרשו עוד כסף עבור תיקונה, כאשר היה ברור מאוד שהם יודעים על מה מדובר. יש אתר בפייסבוק על נפגעי מקררי סאמסונג.
...
·

נשמח לדעת מה היתה הבעייה במקרר של סמסונג וממה החברה התנערה , כמו כן מה היתה עלות התיקון??

זה ישפוך אור ויעזור לחבר'ה שחושבים על קניית מקרר .

קומפוזיט
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

movieman כתב:

...
...
·

נשמח לדעת מה היתה הבעייה במקרר של סמסונג וממה החברה התנערה , כמו כן מה היתה עלות התיקון??

זה ישפוך אור ויעזור לחבר'ה שחושבים על קניית מקרר .
...
הבעיה במקרר של סמסונג היא שהוא אחרי כשנה-שנתיים הוא מתחיל לפתח בריכת מים בתחתית המקרר בתוך מגירת הירקות ומחוצה לה. באופן לא מפתיע מסתבר שהרשת מוצפת באנשים שסובלים מזה ולא רק המקרר מוצף במים :lol:.
הבעייה היא במנגנון ההפשרה, המקרר צובר קרח באופן מוגזם על גופי הקירור בגלל שבתהליך ההפשרה שקורה באופן מחזורי, המים אשר צריכים להתנקז לצינור שמזרים אותם החוצה, לא זורמים החוצה עקב פתח צינור ניקוז שקופא בעצמו, המים פשוט זורמים פנימה לתוך המקרר.
הפתרון הוא הארכת חלק מתכתי בגוף החימום שמקרב אותו יותר לפתח הניקוז ובמקביל החלפת חלק במקרר עם פתחי האיוורור והקלקר שמכיל את המאוורר והטרמוסטט של ה-airflow (בטענה של הטכנאי שהוא ספוג מים ולא יעיל יותר).
עלות התיקון נלקחת במרמה ובעקיפין באמצעות 1400 שקל של רכישת ביטוח נוסף לשלוש שנים, אם אתה לא מעוניין בקנס הזה ומתווכח איתם עוד אז הם מסכימים להחלפת החלק בעלות 700 שקלים תוך כדי הפחדות של הטכנאי שברגע שהוא יוצא מהדלת והמקרר לא עובד אין אחריות ואין עם מי לדבר, אני הגעתי איתם לפשרה אחרי ויכוח בטלפון עם המנהל ה״גדול״ של הטכנאים בזמן שהטכנאי עוד בבית ואחרי שהבהרתי לו שאני אתבע אותו אישית ואת החברה שלו בנושא הזה, הוא הסכים שאקבל את החלק בחינם ואשלם רק על שנה אחת אחריות בעלות של 400 שקלים, בכדי לחזור לחיי השלווים ולא להשתעבד למוצר חשמלי שמהנדס קוריאני תכנן לא טוב שילמתי את דמי הכופר.
אחד מאלפי סרטונים שמתארים אנשים נואשים לפתור את הבעייה לבד לפני שהם צריכים לזרוק את המקרר:

דפי פיייסבוק של הנפגעים:
https://www.facebook.com/groups/169962566371994/

אגב לי יש מקרר RL67 והנה כתבה בדה-מרקר בנושא:
http://www.themarker.com/consumer/1.2062719

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #11 

קראתי את כל ה-70 ומשהו תגובות של אנשים וזה נראה כי הדגם הזה של סמסונג RL67 הינו בעייתי ויש פגם בתכנון המקרר.

אני לא חושב שזה בכל מקרר סמסונג כי לאמא שלי ולחמתי יש את הדגם 260 (מקרר הפוך) כבר שנתיים ויותר והם לא התלוננו על שום בעיה דומה .
חבל שהם (סמליין) לא מרימים את הכפפה ויוצרים באופן יזום - קשר עם כל הלקוחות שרכשו את זה (לא בעיה בשבילם למצוא רשימה) ונותנים פתרון
לנושא.

קומפוזיט
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #12 

movieman כתב:קראתי את כל ה-70 ומשהו תגובות של אנשים וזה נראה כי הדגם הזה של סמסונג RL67 הינו בעייתי ויש פגם בתכנון המקרר.

אני לא חושב שזה בכל מקרר סמסונג כי לאמא שלי ולחמתי יש את הדגם 260 (מקרר הפוך) כבר שנתיים ויותר והם לא התלוננו על שום בעיה דומה .
חבל שהם (סמליין) לא מרימים את הכפפה ויוצרים באופן יזום - קשר עם כל הלקוחות שרכשו את זה (לא בעיה בשבילם למצוא רשימה) ונותנים פתרון
לנושא.
...
אם מחפשים ברשת אז יש עוד הרבה דגמים דפוקים עם בעייה דומה של נזילות בכל העולם, זה לא רק ה-RL67 המושמץ בישראל.
יבואן נורמלי לא היה נותן לאנשים שקנו מוצר שלו שהוא יודע בבירור שדפוק ברמה התכנונית לשקוע בעוגמת נפש כזו ולעשות כסף נוסף על גבם.
מקרר זה מוצר שאם הוא עושה לך בעיות זה ממש מפריע לך בחיים, אתה לא יכול פשוט לחיות עם הבעיות ולקחת את הזמן ולנסות לפתור אותם בזמנך החופשי.

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #13 

קומפוזיט כתב:
...
...
אם מחפשים ברשת אז יש עוד הרבה דגמים דפוקים עם בעייה דומה של נזילות בכל העולם, זה לא רק ה-RL67 המושמץ בישראל.
יבואן נורמלי לא היה נותן לאנשים שקנו מוצר שלו שהוא יודע בבירור שדפוק ברמה התכנונית לשקוע בעוגמת נפש כזו ולעשות כסף נוסף על גבם.
מקרר זה מוצר שאם הוא עושה לך בעיות זה ממש מפריע לך בחיים, אתה לא יכול פשוט לחיות עם הבעיות ולקחת את הזמן ולנסות לפתור אותם בזמנך החופשי.
...
·

מסכים איתך ,
אני חושב שכל מוצר בין אם הוא עולה 100 ש"ח או 10K ש"ח צריך לעבוד כפי שהוא תוכנן.
ובמידה וישנה בעייה סדרתית אז היבואן צריך לתת פתרון והיצרן צריך כמובן לגבות אותו.
אני חושב שאם סמסונג היו מציעים החלפת דגם / פתרון טוב לפחות לאלה שהמקרר עדיין באחריות , זה היה מקפיץ להם את המכירות
וגם אם הם היו מעלים את המחיר הצרכן היה רוכש כיוון שהוא יודע שיהיה לו גב ושקט נפשי.

קומפוזיט
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #14 

@movieman
·
עכשיו שיחפשו חוות דעת בגוגל על המקררים של סמסונג אולי יקפוץ להם השרשור הזה ואנשים שאכפת להם שקט ממוצר כל כך חשוב בבית יחשבו פעמיים אם להכניס את עצמם למיטה החולה הזאת.

שלח תגובה

חזור אל “מוצרי חשמל לבית”