torrentleech - פתוח להרשמה עם הקוד IDONTWAIT
נסו את מזלכם עכשיו.
מהרו המלאי מוגבל.
היו 10000 הרשמות.. נשארו...?
בהזמנה שימו את הקוד
IDONTWAIT
כל הקודם זוכה.
https://torrentleech.org/user/account/signup
לא מכיר את החוקים באתרי הטורנט הפרטיים? לא רוצה לעוף משם אחרי כמה ימים?\
קרא את המאמר שיסביר לך הכל :
http://www.hometheater.co.il/vp2446293
מהרו המלאי מוגבל.
היו 10000 הרשמות.. נשארו...?
בהזמנה שימו את הקוד
IDONTWAIT
כל הקודם זוכה.
https://torrentleech.org/user/account/signup
לא מכיר את החוקים באתרי הטורנט הפרטיים? לא רוצה לעוף משם אחרי כמה ימים?\
קרא את המאמר שיסביר לך הכל :
http://www.hometheater.co.il/vp2446293
נערך לאחרונה על ידי b2k ב 16/05/2016 13:34, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
תקראו את החוקים ואת המדריכים לפני שאתם מתחילים מורידים אחרת לא תשרדו הרבה!
שימו-לב בבקשה ש-TL הוא לא אתר למתחילים ואין בו שום הנחות - לא פריליץ, לא נקודות בונוס. אם אתם לא מוצאים עם מי לשתף בעיה שלכם. יש מדריכים שמסבירים איך מתחילים יכולים לשרוד שם - תעקבו במדוייק ובזהירות.
נצלו את ההרשמה הפתוחה כי זה לא קורה הרבה, אבל אם אין לכם נסיון בטראקרים פרטיים הייתי שם את היוזר שם בצד ומתנסה קודם כל בטראקרים קלים יותר וחוזר ל-TL ברגע שאבין יותר. כל מה שאתם צריכים לעשות כדי שהיוזר שלכם יישמר זה לא להוריד ולהיכנס לאתר פעם ב-90 יום.
שימו-לב בבקשה ש-TL הוא לא אתר למתחילים ואין בו שום הנחות - לא פריליץ, לא נקודות בונוס. אם אתם לא מוצאים עם מי לשתף בעיה שלכם. יש מדריכים שמסבירים איך מתחילים יכולים לשרוד שם - תעקבו במדוייק ובזהירות.
נצלו את ההרשמה הפתוחה כי זה לא קורה הרבה, אבל אם אין לכם נסיון בטראקרים פרטיים הייתי שם את היוזר שם בצד ומתנסה קודם כל בטראקרים קלים יותר וחוזר ל-TL ברגע שאבין יותר. כל מה שאתם צריכים לעשות כדי שהיוזר שלכם יישמר זה לא להוריד ולהיכנס לאתר פעם ב-90 יום.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
סתם טורנט
"יש מדריכים שמסבירים איך מתחילים יכולים לשרוד שם - תעקבו במדוייק ובזהירות. "
מה כדאי לרשום בחופש של גוגל כדי להגיע אל המדריכים האלה?
מה כדאי לרשום בחופש של גוגל כדי להגיע אל המדריכים האלה?
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

תקרא את ההודעה הראשונה לי ואל תוריד שום דבר לפני שקראת את החוקים והמדריכים.Ymac כתב:יצאתי טונה בטירוף.
אם זה לא עושה לי seed מה אני עושה?
אין בעיה עם האינטרנט אבל אף peer לא מחובר אליי...
תלחץ על הכפתור Help אחרי שאתה באתר. תקרא הכל.avier כתב:"יש מדריכים שמסבירים איך מתחילים יכולים לשרוד שם - תעקבו במדוייק ובזהירות. "
מה כדאי לרשום בחופש של גוגל כדי להגיע אל המדריכים האלה?...
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
טורנטליץ' הוא אתר הטורנטים הכי טוב שיש לדעתי.
למה? בגלל שהוא אתר סגור ובגלל השיטה "המעצבנת" שלהם בה חייבים לשמור על יחס הורדה להעלאה גבוה יחסית - מה שמחייב משתמשים שסיימו להוריד להמשיך לשתף הלאה את מה שהם הם הורידו. עד כדי כך פשוט. זה גם אתר שמבוסס על "פז"מ" ומשתמשים חדשים בדרך כלל נתקלים בזמני המתנה מסויימים על טורנטים חדשים. שוב, זה כדי למנוע מכולם לחנוק את הטורנט עם יותר מידי ליצ'רים. קודם כל נותנים לוותיקים להנות מההורדה המיידית ולאחר מכן היא נפתחת לאט לאט לשאר המשתמשים, לפי "הפז"מ". מהנסיון שלי מהעבר הרחוק הייתי מקבל שם הורדות במהירות המירבית של האינטרנט וזה פשוט תענוג. מהיר ואיכותי. אין כמעט שחרור של הסצינה שאין שם. לפעמים גם מעלים לשם מחדש כל מיני תכנים ישנים שקשה עד בלתי אפשרי להשיג במקומות אחרים. אבל, היתרון הכי גדול של האתר הוא גם החסרון שלו וזה מה שהרג אותי שם בסופו של דבר. אחרי שנים בהם שמרתי על יחס מעולה (קרוב ל- 2), גודל התכנים עלה ועלה משנה לשנה (לך תשתף עכשיו בחזרה 30 גיגה.. בהצלחה). הגעתי למצב בו פחדתי להוריד משם דברים שיכלתי להשיג במקומות אחרים. ביום בהיר אחד באתי להיכנס לשם כדי לחפש איזה משהו וגיליתי שהחשבון שלי נמחק. בלי התראה וללא זכר. היחס היה מעולה, פשוט הסתבר שלא התחברתי לאתר איזה חודשיים או משהו כזה וככה הידידות המופלאה שלנו הגיעה אל קיצה.
למה? בגלל שהוא אתר סגור ובגלל השיטה "המעצבנת" שלהם בה חייבים לשמור על יחס הורדה להעלאה גבוה יחסית - מה שמחייב משתמשים שסיימו להוריד להמשיך לשתף הלאה את מה שהם הם הורידו. עד כדי כך פשוט. זה גם אתר שמבוסס על "פז"מ" ומשתמשים חדשים בדרך כלל נתקלים בזמני המתנה מסויימים על טורנטים חדשים. שוב, זה כדי למנוע מכולם לחנוק את הטורנט עם יותר מידי ליצ'רים. קודם כל נותנים לוותיקים להנות מההורדה המיידית ולאחר מכן היא נפתחת לאט לאט לשאר המשתמשים, לפי "הפז"מ". מהנסיון שלי מהעבר הרחוק הייתי מקבל שם הורדות במהירות המירבית של האינטרנט וזה פשוט תענוג. מהיר ואיכותי. אין כמעט שחרור של הסצינה שאין שם. לפעמים גם מעלים לשם מחדש כל מיני תכנים ישנים שקשה עד בלתי אפשרי להשיג במקומות אחרים. אבל, היתרון הכי גדול של האתר הוא גם החסרון שלו וזה מה שהרג אותי שם בסופו של דבר. אחרי שנים בהם שמרתי על יחס מעולה (קרוב ל- 2), גודל התכנים עלה ועלה משנה לשנה (לך תשתף עכשיו בחזרה 30 גיגה.. בהצלחה). הגעתי למצב בו פחדתי להוריד משם דברים שיכלתי להשיג במקומות אחרים. ביום בהיר אחד באתי להיכנס לשם כדי לחפש איזה משהו וגיליתי שהחשבון שלי נמחק. בלי התראה וללא זכר. היחס היה מעולה, פשוט הסתבר שלא התחברתי לאתר איזה חודשיים או משהו כזה וככה הידידות המופלאה שלנו הגיעה אל קיצה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- miCkEy6772
- חבר ותיק

- תגובות: 1015
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
·big27 כתב:לא מצליח להרשם
הוא רושם ב reCAPTCHA שיש 2 צירופים ובפועל יש אחד
מישהו יכול לעזור ?...
הכוונה שלהם שתמלא את כל ה-reCAPTCHA כי יש שם רווח אז הם מחשיבים את זה כשתי reCAPTCHA.