ממיר לא מקליט - ניתן להחליף?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
Vaitz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום!

הזמנתי ממיר HD ולא ידעתי שאין אפשרות להקליט איתו, אז אם אני לוקח את הממיר מהבית של ההורים (גר לבד) ומחליף עם הממיר שלי, זה מותר לעשות וזה יעבוד בכלל? פשוט אין לי כוח לחכות לטכנאי, וצריך גם להוסיף עוד כסף בשביל ממיר HD מקליט.

תודה לעונים.

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי
נתן תודות: 342 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #2 

כל עוד אתה עם הכרטיס שעל המנוי שלך, אני לא רואה איפה זה צריך להפריע להם.
...

Vaitz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

Gili_Regev כתב:כל עוד אתה עם הכרטיס שעל המנוי שלך, אני לא רואה איפה זה צריך להפריע להם.
...
תודה על התשובה. והתכוונת שאני מחליף את הממיר, להחליף גם בין הכרטיסים? אני גם ככה יעשה את זה, כי בכרטיס זה בעצם קשור לחבילה, לא? בחבילה שלי יש ערוצי ספורט בתשלום.

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי
נתן תודות: 342 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #4 

כן, התכוונתי שתישאר עם הכרטיס המקורי שלך, כי אחרת זה כבר סיפור אחר.
אני מכיר חבר׳ה שאחד פתח את כל הערוצים, והעביר לעוד שני חברים עם מנוי מינימלי את הכרטיס, בשביל ערוצי הספורט, והם הסתדרו ביניהם.
נגמר לא נעים
...

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #5 

לא ידעתי שלהחליף כרטיסים בין ממירים בכלל עובד בארץ.

nati-va
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2077
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #6 

לא עובד מה אתם מבלבלים תמוח
א. אם תחליף כרטיס אז הוט יעלו עליך מהר
ב. אתה יכול להביא את הממיר מההורים אליך- אך גם פה יש סיכוי שיעלו עליך.
ג. מה אתה שובר תראש- תוסיף 10 ש״ח וסגור עניין.

כעקרון אסור להוציא ממיר מהבית לו הוא שייך.
אני מכיר מישהו שהעביר ממיר והוט עלו עליו רק אחרי חצי שנה. ככה שאין פה חוקיות מתי הם יכולים לגלות.

Vaitz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

nati-va כתב:לא עובד מה אתם מבלבלים תמוח
א. אם תחליף כרטיס אז הוט יעלו עליך מהר
ב. אתה יכול להביא את הממיר מההורים אליך- אך גם פה יש סיכוי שיעלו עליך.
ג. מה אתה שובר תראש- תוסיף 10 ש״ח וסגור עניין.

כעקרון אסור להוציא ממיר מהבית לו הוא שייך.
אני מכיר מישהו שהעביר ממיר והוט עלו עליו רק אחרי חצי שנה. ככה שאין פה חוקיות מתי הם יכולים לגלות.
...
אין לי הוט, ובאמת זה לא עובד. צריך שגם הכרטיס יהיה משוייך לממיר, אולי פעם זה עבד. החזרתי את ההמיר הקודם ונזמין ממיר מקליט פעם אחרת. אגב, יש איזה משהו חיצוני שניתן להקליט איתו סדרות, אפילו רק בערוצים 10 ו - 22?

** והבהרה קטנה**
לא התכוונתי להחליף בין הכרטיסים, המטרה שלי הייתה רק להחליף ממירים ולהשתמש בכרטיס המקורי שלי על הממיר המקליט רק בשביל לנצל את פונקציית ההקלטה. לא רציתי חלילה לצפות בערוצים בתשלם על גבי אף אחד (במקרה הזה זה לא הגיוני, כי זה ממיר של ההורים).

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2890
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 293 פעמים

שליחה #8 

בשביל להקליט ערוצים 10 ו-22 קנה ממיר עידן פלוס ב-150 שקל ודיסק-און-קי ותקליט בחינם כמה שאתה רוצה.

Vaitz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

יש איזה משהו פשוט, זול וקומפקטי? מצידי שיהיה ערוצים בודדים ושיקליט לי רק ערוץ 10 ו - 22.

miCkEy6772
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1015
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #10 

אם לא מדובר בהוט אז אני מבין שמדובר ביס. אין שום בעיה להעביר ממיר של יס לאיפה שאתה רוצה מכוון שהם לא יכולים לעלות עליך בגלל שהטכנולוגיה שלהם פועלת כך שהממיר רק מקבל נתונים ולא שולח אותם בחזרה אך של הוט כן שולח נתונים בחזרה לכן הוא יכולים לעלות עליך בתוך שניות.
הממיר של יס לא שולח נתונים כל עוד הוא לא מחובר לאינטרנט עם הממיר מחובר לרשת אז זה סיפור אחר וכדאי מאוד להיזהר אז אם אתה מתכוון לעשות זאת אל תחברו לרשת.
העברת כרטיסים בין ממירים לא עובדת וגם בחיים לא עבדה אין לי מושג איך Gili_Regev אומר שזה אפשרי כי זה לא.

miCkEy6772
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

NegativeIQ כתב:לא ידעתי שלהחליף כרטיסים בין ממירים בכלל עובד בארץ.
...
·
דן מה פתאום זה אף פעם לא עבד בארץ. מאז ומתמיד הממיר היה מחותן לכרטיס ואף פעם זה היה יותר מאובטח שאם היית מעביר כרטיסים בין ממירים אז הממירים היו ננעלים פעם זה לא קורה בכלל.

Vaitz פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

miCkEy6772 כתב:אם לא מדובר בהוט אז אני מבין שמדובר ביס. אין שום בעיה להעביר ממיר של יס לאיפה שאתה רוצה מכוון שהם לא יכולים לעלות עליך בגלל שהטכנולוגיה שלהם פועלת כך שהממיר רק מקבל נתונים ולא שולח אותם בחזרה אך של הוט כן שולח נתונים בחזרה לכן הוא יכולים לעלות עליך בתוך שניות.
הממיר של יס לא שולח נתונים כל עוד הוא לא מחובר לאינטרנט עם הממיר מחובר לרשת אז זה סיפור אחר וכדאי מאוד להיזהר אז אם אתה מתכוון לעשות זאת אל תחברו לרשת.
העברת כרטיסים בין ממירים לא עובדת וגם בחיים לא עבדה אין לי מושג איך Gili_Regev אומר שזה אפשרי כי זה לא.
...
מוזר, כי זה לא עבד לי. שמתי את הכרטיס שלי בממיר השני וזה כתב לי "כרטיס זה אינו משוייך לממיר". יכול להיות שאם לא הייתי מחבר את הכבל רשת, זה היה עובד לי? מצד שני, אז לא הייתי יכול לראות VOD והיו יכולים "לעלות עלי" כדבריך.

בכל מקרה, יש לכם הצעה לממיר מקליט מהפשוטים ביותר בלי יותר מדי ערוצים וכל מיני דברים? ודבר אחרון, יש לי בעיה של קליטה בדירה, אז יש איזה אלטרנטיבה או שזה סוגר את כל האפשריות לחלוטין?

miCkEy6772
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

Vaitz כתב:
...
...
מוזר, כי זה לא עבד לי. שמתי את הכרטיס שלי בממיר השני וזה כתב לי "כרטיס זה אינו משוייך לממיר". יכול להיות שאם לא הייתי מחבר את הכבל רשת, זה היה עובד לי? מצד שני, אז לא הייתי יכול לראות VOD והיו יכולים "לעלות עלי" כדבריך.

בכל מקרה, יש לכם הצעה לממיר מקליט מהפשוטים ביותר בלי יותר מדי ערוצים וכל מיני דברים? ודבר אחרון, יש לי בעיה של קליטה בדירה, אז יש איזה אלטרנטיבה או שזה סוגר את כל האפשריות לחלוטין?
...
·
כמו שרשמתי. העברת כרטיסים לא עבדה ובחיים לא תעבוד כי הכרטיס משודך לממיר.
תחבר את הממיר שלך עם הכרטיס שלך לנקודה של יס ולא תיהיה שום בעיה. אל תדאג הם לא יכולים לעלות עליך.
תזהר אל תחבר כבל רשת לממיר!!

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”