פלאפון חושפת היום את המותג הזול שלה בתחום הסלולר שיושק ברשת באג ומציעה חבילות גדולות במחיר החל מ 29 ש"ח לחבילה ללא הגבלה ו-6GB גלישה. פירוט המסלולים והתעריפים החדשים בכתבה.
נכנסתי היום לאחד מסניפי באג כדי לבדוק את החבילה של 99 ש"ח (לקראת נסיעה לחו"ל). ביקשתי פרטים, המוכר לא ידע לענות על שאלות בסיסיות. ביקשתי לקבל לקרוא את התקנון (תנאי החבילה), הם לא ידעו למצוא אותו...
בקיצור, בדיחה אחת גדולה. העיקר רצים להשיק מוצר.
בעקבות השירשור נזכרתי לבדוק מה קורה עם החבילות שלי בגולן וראיתי שלא זכרתי לעדכן מחדש את החבילות ושילמתי הרבה ממה שבדרך כלל.
בקיצור עדכנתי 2 חבילות בעלות חד פעמית של 50 שח כל אחת ואז מישהו אמר לי שיש מבצעים דומים גם בסלקום. עד כמה שאני בעד החברות הקטנות אני גם מאלו שמעדיפים יציבות וסניפים פיזים שאפשר לדבר עם מישהו (יש לי סניף סלקום צמוד לעבודה) אז בדקתי באתר של סלקום ואכן המחירים די דומים אבל יש עלות סים של 100 שח - אמרתי לא תודה כי יש לי 3 קווים להעביר אבל מישהו יעץ לי לבדוק בכל מקרה.
בקיצור שיחה עם המוקד והפלא ופלא - ויתרו לי על עלות הסים... אמרתי לעצמי - בוא נמשיך לנסות.. אמרתי לה שגם שילמתי עכשיו 100 שח החלפת חבילות בגולן אז לא משתלם לי לעבור עכשיו... אמרה תן לי לבדוק וחזרה אלי אחרי 5 דקות "ניתן לך זיכוי של 100 שח"..
בקיצור הכל פתוח למשא ומתן. עברתי לסלקום ונבדוק שוב בעוד שנה
oris74 כתב:בעקבות השירשור נזכרתי לבדוק מה קורה עם החבילות שלי בגולן וראיתי שלא זכרתי לעדכן מחדש את החבילות ושילמתי הרבה ממה שבדרך כלל.
בקיצור עדכנתי 2 חבילות בעלות חד פעמית של 50 שח כל אחת ואז מישהו אמר לי שיש מבצעים דומים גם בסלקום. עד כמה שאני בעד החברות הקטנות אני גם מאלו שמעדיפים יציבות וסניפים פיזים שאפשר לדבר עם מישהו (יש לי סניף סלקום צמוד לעבודה) אז בדקתי באתר של סלקום ואכן המחירים די דומים אבל יש עלות סים של 100 שח - אמרתי לא תודה כי יש לי 3 קווים להעביר אבל מישהו יעץ לי לבדוק בכל מקרה.
בקיצור שיחה עם המוקד והפלא ופלא - ויתרו לי על עלות הסים... אמרתי לעצמי - בוא נמשיך לנסות.. אמרתי לה שגם שילמתי עכשיו 100 שח החלפת חבילות בגולן אז לא משתלם לי לעבור עכשיו... אמרה תן לי לבדוק וחזרה אלי אחרי 5 דקות "ניתן לך זיכוי של 100 שח"..
בקיצור הכל פתוח למשא ומתן. עברתי לסלקום ונבדוק שוב בעוד שנה
...
כנראה שלא בדיוק ויתרו לך על הסים, בסלקום כיום הפטנט וגם בהוט מוביל הוא סים בהשאלה, ובאם לא מחזירים אותו בעזיבה תוך שבועיים, אז מחייבים ב-99 ש"ח (לי זה מופיע בחוזה ושום חיוב במועד ההצטרפות)
ניידתי ביום חמישי קו מגולן לסלקום לחבילה זולה של מקום העבודה
כנראה שלא בדיוק ויתרו לך על הסים, בסלקום כיום הפטנט וגם בהוט מוביל הוא סים בהשאלה, ובאם לא מחזירים אותו בעזיבה תוך שבועיים, אז מחייבים ב-99 ש"ח (לי זה מופיע בחוזה ושום חיוב במועד ההצטרפות)
ניידתי ביום חמישי קו מגולן לסלקום לחבילה זולה של מקום העבודה
ערן
...
·
כן אתה צודק - בכל מקרה לא רואה סיבה שארצה לשמור לעצמי את הסים אם אעזוב..
הערב ניידתי אליהם 4 קווים: 3*רמי לוי + 1*הוט מובייל. זה יוצא 86 ש"ח לחודש לארבעתם ביחד ז"א 21.5 ש"ח למספר, מחיר טוב מאוד בשביל 6 ג'יגה גלישה.
הדבר היחיד שהטריד אותי לפני המעבר היה הפסד ההטבה של הוט-מובייל: ספק אינטרנט בחינם. אז התקשרתי לבזק (שנותנים לי תשתית 40 מגה) וחלקתי איתם את טרדותיי. אחרי דיון קצר בשיתוף עם שימור-לקוחות הם הציעו לי ספק בתוספת של 11 ש"ח לחודש.
מבחינתי זה אם כך: 97 ש"ח לחודש עבור 4 קווים, גלישה 6 ג'יגה וספק אינטרנט. כל כרטיסי הסים בחינם. חבל שהמחיר רק לשנה, אני מוכן לחתום על 3 שנים מראש.
אגב, רשת באג העיפו את גולן טלקום מהחנויות שלהם לטובת נציג פלאפון שיהיה נוכח שם קבוע עד להודעה חדשה.
את הסים מקבלים בחינם רק למבצעים את הניוד ברשת באג, לא למזמינים באינטרנט. מבחינתי זו לא בעיה, יש לי סניף שלהם במרחק הליכה מהבית.