עזרה... ממי שיודע ומבין
שלום לכולם ושבוע טוב
אז ככה... יש לי פלייסטיישן כבר שנתיים וחצי בערך פתחתי לנקות אותו מאבק הוא ממש התחיל להרעיש המאוורר בזמן המשחק
בקיצור עקבתי אחרי מדריך לפתיחה של המכשיר כשחיברתי בחזרה כנראה שנפגע איזה רכיב שקשור לקליטה של השלט (dualshock 4) רק עם אני בזווית מסויימת וממש קרוב למכשיר הוא מזהה את השלט מקצת בירור וקריאה באינטרנט הבנתי שזה רכיב שנקרא אנטנה של בלוטות ו wifi שזה מזהה את השלט הרכיב ממש עקום ונראה כאילו הלחמה שהייתה עליו לא יושבת טוב ורופפת רציתי לדעת עם יש מישהו שמבין ויודע עם זה הגיוני שזה הבעיה שיש לי ועם כן מאיפה אפשר להשיג את החלק במחיר שפוי תודה לכם מראש
אז ככה... יש לי פלייסטיישן כבר שנתיים וחצי בערך פתחתי לנקות אותו מאבק הוא ממש התחיל להרעיש המאוורר בזמן המשחק
בקיצור עקבתי אחרי מדריך לפתיחה של המכשיר כשחיברתי בחזרה כנראה שנפגע איזה רכיב שקשור לקליטה של השלט (dualshock 4) רק עם אני בזווית מסויימת וממש קרוב למכשיר הוא מזהה את השלט מקצת בירור וקריאה באינטרנט הבנתי שזה רכיב שנקרא אנטנה של בלוטות ו wifi שזה מזהה את השלט הרכיב ממש עקום ונראה כאילו הלחמה שהייתה עליו לא יושבת טוב ורופפת רציתי לדעת עם יש מישהו שמבין ויודע עם זה הגיוני שזה הבעיה שיש לי ועם כן מאיפה אפשר להשיג את החלק במחיר שפוי תודה לכם מראש
נערך לאחרונה על ידי Snirrrr ב 15/05/2016 0:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
דבר ראשון, תשנה את הכותרת למשהו קצר וענייני, כדי שכאשר מישהו יעבור על השירשורים החדשים הוא ידע להכנס ולעזור. כותרות מהסוג הזה לא עוזרות לאף אחד.
דבר שני, תמונות (עדיף איכותיות שבאמת אפשר להבין מה הולך שם) יעזרו בהחלט.
בנוגע לבעיה שלך, בלי לדעת על מה מדובר נשמע שזה בערך מה שאתה מחפש
http://www.ebay.com/itm/SONY-PLAYSTATIO ... Sw2GlXIBfc
?
בכל מקרה, הדבר החכם לעשות זה להביא את הקונסולה למישהו שמבין באלקטרוניקה, אולי לא צריך להחליף כלום, והוא כנראה ידע להזמין את החלק המתאים לקונסולה שלך, יש הרבה גרסאות שונות וכל פעם יוצא דגם עם שינוים קטנים לכן לא כדאי סתם להזמין חלקים ואחר כך להצטער על הכסף שנזרק.
דבר שני, תמונות (עדיף איכותיות שבאמת אפשר להבין מה הולך שם) יעזרו בהחלט.
בנוגע לבעיה שלך, בלי לדעת על מה מדובר נשמע שזה בערך מה שאתה מחפש
http://www.ebay.com/itm/SONY-PLAYSTATIO ... Sw2GlXIBfc
?
בכל מקרה, הדבר החכם לעשות זה להביא את הקונסולה למישהו שמבין באלקטרוניקה, אולי לא צריך להחליף כלום, והוא כנראה ידע להזמין את החלק המתאים לקונסולה שלך, יש הרבה גרסאות שונות וכל פעם יוצא דגם עם שינוים קטנים לכן לא כדאי סתם להזמין חלקים ואחר כך להצטער על הכסף שנזרק.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

זה פשוט אלמנט של האנטנה. ניחוש שלי שהחיבור בצד האנטנה או בצד הבקר רופף. יכול להיות שאפשר לסדר את זה גם בלי החלפה, אלה סך הכל דרושה הלחמה מחדש (אם זה המקרה).
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

בקר כ-בקר הBT/WIFI שהאנטנה מחוברת אליו, לא בקר כ-Gamepad. סביר להניח שלא כי הבקר הזה מולחם ללוח האם של המכשיר, אנטנות לעומת זאת לפעמים מולחמות ולפעמים עם חיבור זכר ונקבה שפשוט נתפסים (ובמקרים כאלו לפעמים מכסים עם דבק כלשהו כדי שהחיבור לא יצא).