קניית מוצרי חשמל לדירה חדש

פורום המתעסק בכל מוצר אלקטרוני אחר שלא בהכרח קשור לאודיו וקולנוע ביתי.
מקררים, שואבי אבק, תנורים וכו'
שלח תגובה
ms_bin פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום. אנחנו עתידים לעבור בקרוב לדירה חדשה ונשמח להמלצות וחוות דעת על המוצרים הבאים:
  • מכונת כביסה- לאחר חיפוש בזאפ חשבנו על Bosch WAE20362 או על Siemens WM10E463. יש מישהו שיש לו המלצה על אחת מהן או על מכונה אחרת?
  • תנור אפייה- בשל ענייני כשרות אנו רוצים לקנות תנור פירוליטי. חשבנו על הדגמים האלו: Siemens HB65AB522F או על היקרים יותר Bosch HBG63B420F, או על זה De Dietrich DOP1140. נשמח אם יש למישהו המלצה על אחד מהם.
  • כיריים אינדוקציה- עשינו הכנה עם תלת פאזי והרף העליון שלנו הוא 4500 ש"ח. המליצו לנו על סימנס אבל אני לא בטוח שבמחירים האלו זו קנייה כדאית.
  • מדיח חצי אינטגרלי- חשבנו על זה סימנס או בוש וטווח המחירים שלנו הוא 3000-3500 ש"ח.
תודה מראש למסייעים

אודידידי
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

כל השמות שכתבת טובים ונכונים אז אם בא לכם כעליהם לכו על זה. נסו לרכז את הקניה במקום אחד בשביל למקסם את ההנחות. תזכרו שבכל מקום ינסו להעביר אתכם למותגים שאותה קשת מוכרת.

ms_bin פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה על הטיפ. האם יש המלצה על כיריים אינדוקציה ספציפיות?

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5005
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #4 

המחירים שרשומים בזאפ - אינם באמת המחירים הזולים ביותר.

תמיד מומלץ להתקשר לחנות ולהסביר שאתה רוצה לרכוש כמה מוצרים - ואתה תרכוש את כולם מאותה החנות שתהיה האמינה והזולה ביותר .

קומפוזיט
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 874
נתן תודות: 185 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #5 

לגבי תנור בילט אין מתוצרת De Dietrich, לא ממש אותו דגם שאתה מציין, אבל לי יש אחד ויש לו בעייה שהוא אופה/מחמם לא אחיד, הבעייה נהיית חמורה ביותר עם אפיית עוגות שממש רואים חצי כהה יותר וחצי בהיר. אישתי מאיימת כבר שנה שהיא רוצה להחליף אותו בתנור אחר בגלל הבעייה הזאת, כלומר נזק של 3000 שקל. היום בדיבעד הייתי קונה bosch.

ms_bin פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

איזה דגם יש לך?

קומפוזיט
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

ms_bin כתב:איזה דגם יש לך?
...
·נקנה מזמן מלפני 6 שנים, ‏DOC410XJ, מהתחלה הוא היה חשוד באפייה לא אחידה. הבעייה עם בעיות מהסוג הזה היא שאם אני אשלח לתיקון הוא יחזור אותו דבר, זה לא בעייה שחור ולבן.
אני אישית ממליץ לך להתרחק מהדה-דיטריש, שפניתי אליהם הוצע לי להחליף לוח אלקטרוני ב-1000 שקלים עלידי נציג בחנות היבואן של קריסטל.
אגב קניתי אותו בגלל שהתאים לעיצוב, זו היתה טעות חמורה, עדיף מכוער ועובד על יפה ודפוק.

קומפוזיט
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

עוד דבר מאוד מעצבן בתנור דה דיטריש הזה שאני לא יודע אם הוא קיים גם בתנורים אחרים, אין לו סוללת גיבוי לזיכרון, כל הפסקת חשמל הוא שוכח את השעון וגם שוכח את הטמפרטורה שהוא עבד בה פעם אחרונה כלומר הוא מדלג לטמפרטורה אחרת שיכולה לשרוף את המזון.

alchemy
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 757
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 71 פעמים

שליחה #9 

ms_bin כתב:שלום. אנחנו עתידים לעבור בקרוב לדירה חדשה ונשמח להמלצות וחוות דעת על המוצרים הבאים:
  • מכונת כביסה- לאחר חיפוש בזאפ חשבנו על Bosch WAE20362 או על Siemens WM10E463. יש מישהו שיש לו המלצה על אחת מהן או על מכונה אחרת?
  • תנור אפייה- בשל ענייני כשרות אנו רוצים לקנות תנור פירוליטי. חשבנו על הדגמים האלו: Siemens HB65AB522F או על היקרים יותר Bosch HBG63B420F, או על זה De Dietrich DOP1140. נשמח אם יש למישהו המלצה על אחד מהם.
  • כיריים אינדוקציה- עשינו הכנה עם תלת פאזי והרף העליון שלנו הוא 4500 ש"ח. המליצו לנו על סימנס אבל אני לא בטוח שבמחירים האלו זו קנייה כדאית.
  • מדיח חצי אינטגרלי- חשבנו על זה סימנס או בוש וטווח המחירים שלנו הוא 3000-3500 ש"ח.

תודה מראש למסייעים
...
מכונת כביסה - בוש/סימנס 8 קילו ומעלה אך ורק תוצרת גרמניה, מומלץ 1200/1400 סל"ד לפחות
תנור אפייה - Electrolux תוצרת גרמניה, יותר טוב מבוש וסימנס בוודאות
אינדוקציה - Zanussi תוצרת גרמניה (ראה לינק), בוש/סימנס מייצרים את האינדוקציה שלהם בספרד
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=838238
מדיח - בוש/סימנס אך ורק תוצרת גרמניה

liorteler
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 98
נתן תודות: 0

שליחה #10 

בארץ יש תמיד סכנה של שירות גרוע שהורג מוצר גם אם הוא טוב.

ממליץ לך לתת לזה משקל לא פחות משמעותי משיקולים אחרים.

BSH נותנים שירות טוב. במותגים שקריסטל או סמליין מייבאים לא הייתי נוגע עם מקל.

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5005
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #11 

קומפוזיט כתב:עוד דבר מאוד מעצבן בתנור דה דיטריש הזה שאני לא יודע אם הוא קיים גם בתנורים אחרים, אין לו סוללת גיבוי לזיכרון, כל הפסקת חשמל הוא שוכח את השעון וגם שוכח את הטמפרטורה שהוא עבד בה פעם אחרונה כלומר הוא מדלג לטמפרטורה אחרת שיכולה לשרוף את המזון.
...
·

איך הוא יכול לשרוף את המזון ?? כשהחשמל חוזר התנוי כבוי

אני ועוד מישהו מהמשפחה קנינו את ה - DE DITRICH מדגם 770 ושניהם עובדים פיקס.
ובן דוד שלי - אשתו מבינה בזה והיא מאלה שבודקות כל דבר .

לגבי השעון - אתה צודק - בהפסקת חשמל הוא מתאפס.
האמת שאני אפילו לא זוכר איך מכוונים אותו .

אבל אני מאוד מרוצה מהתנור - אני (כן אני) מכין עוגות ופיצות וכמובן אוכל רגיל) ולא ראיתי שום בעייה של איזורים שחמים יותר או פחות.
כנראה שזו בעיה ספציפית אצלך בתנור . גם לא מצאתי ברשת אנשים שהתלוננו על בעייה כזו סדרתית.

סה"כ קניתי תנור לא זול אבל איכותי .
נערך לאחרונה על ידי movieman ב 19/05/2016 14:07, נערך פעם 1 בסך הכל.

צפיד
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2856
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

שליחה #12 

נמצא גם בתהליך של קניית מוצרים לדירה,
מה השיקולים בקניית כיריים אינדוקציה ולא כריים גז?

ms_bin פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

נקיון, יעילות אנרגטית, הימנעות משימוש בגז בשל סכנות דליפה למיניהן, מראה מודרני.
לעיתים קשה להתרגל לבשל בלי לראות את גובה הלהבה, אך לאחר קשיי הסתגלות פוטנציאל ההנאה גבוה יותר.

קומפוזיט
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #14 

movieman כתב:
...
...
·

איך הוא יכול לשרוף את המזון ??

אני ועוד מישהו מהמשפחה קנינו את ה - DE DITRICH מדגם 770 ושניהם עובדים פיקס.
ובן דוד שלי - אשתו מבינה בזה והיא מאלה שבודקות כל דבר .

לגבי השעון - אתה צודק - בהפסקת חשמל הוא מתאפס.
האמת שאני אפילו לא זוכר איך מכוונים אותו .

אבל אני מאוד מרוצה מהתנור - אני (כן אני) מכין עוגות ופיצות וכמובן אוכל רגיל) ולא ראיתי שום בעייה של איזורים שחמים יותר או פחות.
כנראה שזו בעיה ספציפית אצלך בתנור . גם לא מצאתי ברשת אנשים שהתלוננו על בעייה כזו סדרתית.

סה"כ קניתי תנור לא זול אבל איכותי .
...
· יתכן מאוד שנפלתי על תנור פגום, עם המזל שלי, ראה מקרה המקרר של סמסונג, זה לא מפתיע. לא חקרתי את הרשת יותר מדי בנושא הזה.
הטיפול של היבואן קריסטל בבעייה לא היה מספק.

צפיד
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2856
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

שליחה #15 

ms_bin כתב:נקיון, יעילות אנרגטית, הימנעות משימוש בגז בשל סכנות דליפה למיניהן, מראה מודרני.
לעיתים קשה להתרגל לבשל בלי לראות את גובה הלהבה, אך לאחר קשיי הסתגלות פוטנציאל ההנאה גבוה יותר.
...
·תודה ,
מה לגבי עלות שימוש (חשמל מול גז)?
האם זה מחייב קניית סירים/מחבתות/פינג'ן שתומכים בכיריים כאלה ?

שלח תגובה

חזור אל “מוצרי חשמל לבית”