גלובוס מקס באר שבע 2016 - הקרנת סרט במונו!!!
לא יאומן. אתמול לקחתי את הקטנה לספר הג'ונגל בגרסה המדובבת לבקשתה. ההיתי בשוק שפס הקול מונו. לא ציפיתי לאטמוס מבאר שבע, אבל מונו? ניסיתי להתלונן שם, ולא הבינו מה אני רוצה מהם. אחד מהעובדים אמר שזה כנראה רק בגרסה המדובבת...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זה בכוונה. העברת פסי קול למונו היא חלק מהתוכנית "כולנו מדברים בקול אחד".
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
מה הקשר לבאר שבע?Sexter כתב:. לא ציפיתי לאטמוס מבאר שבע,...
בקרוב מאוד נפתחים בב"ש גם סינמה סיטי וגם יס פלאנט, אני דיי בטוח שבאחד מהם גם יהיה אטמוס.
דרך אגב, גלובוס מקס לא כל כך מיושן , בדרך כלל איכות הסאונד לא רעה, ויש מסך IMAX גדול.
·yakirzana כתב:מה הקשר לבאר שבע?......
בקרוב מאוד נפתחים בב"ש גם סינמה סיטי וגם יס פלאנט, אני דיי בטוח שבאחד מהם גם יהיה אטמוס.
דרך אגב, גלובוס מקס לא כל כך מיושן , בדרך כלל איכות הסאונד לא רעה, ויש מסך IMAX גדול....
לא הייתי בונה על אטמוס שם. יש להם את הקניון הגדול ביותר בארץ עם פוטנציאל אדיר כמוקד תירותי והם סוגרים אותו בשבת... אין מה לעשות, הדרום בארץ כמו בכל מקום בעולם, מפגר בשני עשורים...
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
זה כל כך אידיוטי להגיד שהדרום מפגר בשני עשורים במקום להגיד שהמדינה מפגרת בשני עשורים, הרעיון של חנויות סגורות בשבת זה לא משהו "אקסקלוסיבי לדרום, אנשים לא יסעו לבאר שבע ביום שבת במקום לנסוע למליון ואחד מרכזי קניות שמרשים לעצמם להפתח כי הם רווחיים מספיק, זה פשוט המצב. מצד אחד כן "כפיה דתית" וקנסות למי שפותח מצד שני גם לעובדים מגיע יום מנוחה, אבל זה לא משהו מיוחד לדרום, זאת פשוט המדינה שבא אנחנו חיים. אם היה לך בתל אביב תחבורה ציבורית אולי הטיעון שלך היה מחזיק ביסוס כלשהו, אבל כפי שזה נראה הרשויות במרכז לא רוצות להתקדם בעצמן למאה ה21.Sexter כתב:·......
לא הייתי בונה על אטמוס שם. יש להם את הקניון הגדול ביותר בארץ עם פוטנציאל אדיר כמוקד תירותי והם סוגרים אותו בשבת... אין מה לעשות, הדרום בארץ כמו בכל מקום בעולם, מפגר בשני עשורים......
אני אגלה לך גם משהו, הקניון הזה נורא. בחורף הגג נוזל, הקירות של החניה ב-1/2- מרזימים מים כמו מפלי הניאגרה (והכל מגיע לריצפה כמובן), הקניון לא "אורגונומי" והמעליות שעושות מה שהן רוצות ללא כל הגיון. מבחר החנויות לא באמת כזה "גדול" (בסופו של דבר חצי מהחנויות מוכרות את אותה הסחורה). בכנות שהסיבה היחידה שאני הולך לשם כשאני צריך משהו זה כי זה חמש דקות מהבית בהליכה, ועכשיו צמוד לקניון יש אתר בניה גדול שבונים בו ארבעה מגדלי ענק אז לעבור שם בכלל הפך לסיוט. בקיצור עוד מרכז קניות למליון ואחד שיש בבאר שבע, ממש לא אתר "תירותי" שאנשים היו באים אליו מערים גדולות אחרות.
בנוגע לגלובוס מקס, המקום לא מזהיר עם זה אני מסכים.. המקרן אף פעם לא יהיה במאה אחוז בפוקוס, הקונטרסט כנראה יותר גרוע מאשר פאנל IPS אצלי במסך המחשב, התמונה אף פעם לא ממורכזת למסך אלה תמיד יש איזה 50 פיקסלים מתחת ומעל של שחור ואת העדשה כנראה שמנקים פעם באף פעם. הסאונד לרוב *יחסית* בסדר למרות שהסאב תמיד עושה רעשים כאילו הוא מכוון לרדת יותר ממה שהוא מסוגל ובשלב מסוים פשוט עושה רעש (והתיבה שלו גם שכנראה לא עשויה טוב כל כך). במונו לא ניתקלתי עדיין. זה בהחלט טוב שעכשיו יהיה מינימום תחרות כלשהי למה שעד עכשיו היה אולם הקולנוע היחיד בעיר ללא תחרות כלל.
·יש הרבה חנויות בביג שכן פתוחות בשבת.Sexter כתב:·......
לא הייתי בונה על אטמוס שם. יש להם את הקניון הגדול ביותר בארץ עם פוטנציאל אדיר כמוקד תירותי והם סוגרים אותו בשבת... אין מה לעשות, הדרום בארץ כמו בכל מקום בעולם, מפגר בשני עשורים......
די בטוח שהמרכזים החדשים בחלקם יפתחו בשבת.
בדרך כלל לא פותחים מקומות הסמוכים לשכונת מגורים.
ולהגיד מפגר ב2 עשורים? אולי פעם.