צריך את עזרתכם בקניית טלויזיה 55
יש לי 2 אפשרויות קניה. אחת היא samsung UE55 H6400AK במחיר של 3500, יד 2 כמובן
והשניה קצת החלטתי להשתגע אבל ממש התלהבתי ממנה.. Philips 55 PFL8008s במחיר של 6 אלף, גם יד 2
מבנאדם שעשה ייבוא מחול. דגם ה S לא נמכר בארץ ויש לו 1400 הרץ
מה אתם אומרים? אשמח לעצות ביקורות וכל השאר.
והשניה קצת החלטתי להשתגע אבל ממש התלהבתי ממנה.. Philips 55 PFL8008s במחיר של 6 אלף, גם יד 2
מבנאדם שעשה ייבוא מחול. דגם ה S לא נמכר בארץ ויש לו 1400 הרץ
מה אתם אומרים? אשמח לעצות ביקורות וכל השאר.
- shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
האם שווה לך לקנות טלוויזיה יד 2? אפשר למצוא היום דברים מאוד טובים במחירים לא יקרים, גם ככה מוצרי אלקטרוניקה יש להם זמן חיים מוגבל ובפרט טלוויזיות. כמה נראה לך שתחסוך?
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...
@shaharfs
·
הייתי היום בשקם אלקטריק וכל שאר החנויות. הטלויזיה הכי זולה לגודל 55 אינץ זו ה ju5500 של סמסונג שעולה 5+ ואין בה כלום!
אז לגבי יד 2 אני דיי מעדיף לקנות מאשר שיאכלו אותי החזירים של היבואנים.
הטלויזיות של השנה גם ככה קמצניות בחומר ועשירות במחיר. כל דגמי ה j של סמסונג לא שווים תמחיר ! דיגמי ה h מעולים ! ושווים כל שקל
לגבי הפיליפס פה ההתלבטות הגדולה שלי אם להשקיע 6 אלף במוצר יד 2, רק שאין אותה בארץ יש את הדגם הרגיל של ה 800 הרץ
וגם היא עולה 13 אלף
·
הייתי היום בשקם אלקטריק וכל שאר החנויות. הטלויזיה הכי זולה לגודל 55 אינץ זו ה ju5500 של סמסונג שעולה 5+ ואין בה כלום!
אז לגבי יד 2 אני דיי מעדיף לקנות מאשר שיאכלו אותי החזירים של היבואנים.
הטלויזיות של השנה גם ככה קמצניות בחומר ועשירות במחיר. כל דגמי ה j של סמסונג לא שווים תמחיר ! דיגמי ה h מעולים ! ושווים כל שקל
לגבי הפיליפס פה ההתלבטות הגדולה שלי אם להשקיע 6 אלף במוצר יד 2, רק שאין אותה בארץ יש את הדגם הרגיל של ה 800 הרץ
וגם היא עולה 13 אלף
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אני בהחלט מסכים עם מה שאתה אומר, ובכל זאת קניה מיד2 זה הימור.
הבעיה העיקרית עם זה היא האחריות ש(לא) תקבל על המוצר + שעות עבודה רבות של הטלויזיה לפני שהגיעה לידך.
בנוסף האפשרות לנזק למסך בזמן ההעברה שלו מהבית של המוכר אליך הביתה. סביר להניח שהמוכרים לא שמרו על הקופסה המקורית של המסך.
אם אין לך בעיה לקחת את הסיכון אז לך על זה.
הבעיה העיקרית עם זה היא האחריות ש(לא) תקבל על המוצר + שעות עבודה רבות של הטלויזיה לפני שהגיעה לידך.
בנוסף האפשרות לנזק למסך בזמן ההעברה שלו מהבית של המוכר אליך הביתה. סביר להניח שהמוכרים לא שמרו על הקופסה המקורית של המסך.
אם אין לך בעיה לקחת את הסיכון אז לך על זה.
נערך לאחרונה על ידי TheCoolest ב 14/05/2016 3:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
- shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
לגבי הפיליפס מחול אני לא יודע מה החסרונות צריך לבדוק את זה לעומק אבל עד 6 אלף אפשר להביא מסך לא רע בכלל. תנסה בביג אלקטריק אני קניתי שם עכשיו סדרה h של סמסונג במחיר ממש טוב. לגבי סדרה j של סמסונג היא באמת מאכזבת לגבי היבואנים זה גם נכון אבל העיניין הוא אורך חיים של המוצר שאתה קונה. זה לא רהיט, ברגע שזה התקלקל רוב הסיכויים שאפשר לזרוק את זה לים. תנסה שוב אולי תחכה קצת לאיזה מבצע טוב או לחסוך עוד כמה שקלים , תראה הייסנס יש פה המון ביקורות טובות ביחס למחיר גם lg יש כמה דגמים נחמדים, הצלחה.....
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...
@shaharfs
·
טוב שניכם צודקים אין ספק.
אני אבדוק בביג אלקטריק, לא הייתי שם תאמת.
בכל המקומות שהייתי ביג בוקס והשאר אין את דגמי ה h
החלטתי לוותר על יד 2. עם כל ההתלהבות מהאמבילייט של הפיליפס וה 1400 הרץ
מפחיד לקנות מסך ב 6 אלף ועוד כמה שנים יידפק לי משהו
תודה
·
טוב שניכם צודקים אין ספק.
אני אבדוק בביג אלקטריק, לא הייתי שם תאמת.
בכל המקומות שהייתי ביג בוקס והשאר אין את דגמי ה h
החלטתי לוותר על יד 2. עם כל ההתלהבות מהאמבילייט של הפיליפס וה 1400 הרץ
מפחיד לקנות מסך ב 6 אלף ועוד כמה שנים יידפק לי משהו
תודה