Gaggia Pure למכירה
הסלסלאות המקוריות : כפולה ובודדת , הן עם מגביר קרמה. נוסף אליהן ניתנת סלסלת LM כפולה רגילה.
המכונה לא טופלה כי אין אבנית , השתמשתי במי אוסמוזה הפוכה. פעם אחת פתחתי את הדוד מתוך סקרנות , אין זכר לאבנית.
יש נזילה קלה ככל הנראה צריך להחליף את הגומי - להערכתי עלות של כמה עשרות שקלים, לא החלפתי כי הספקתי לשדרג את המכונה עד אז.
בעלת ידית אחת כמו שהיה.
אני מרחובות, עובד בחולון.
המכונה לא טופלה כי אין אבנית , השתמשתי במי אוסמוזה הפוכה. פעם אחת פתחתי את הדוד מתוך סקרנות , אין זכר לאבנית.
יש נזילה קלה ככל הנראה צריך להחליף את הגומי - להערכתי עלות של כמה עשרות שקלים, לא החלפתי כי הספקתי לשדרג את המכונה עד אז.
בעלת ידית אחת כמו שהיה.
אני מרחובות, עובד בחולון.
- LaDjA
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 155
- שם מלא: Tal Orbach
- נתן תודות: 56 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
·מת על אנשים שנכנסים לי לכיס. אין דבר מכבד ויפה מזה.אורניקו כתב:סליחה, זה היה ניסיון (לא מוצלח מסתבר) ולומר לLadja,
בפרפראזה על הסרט 'מבצע סבתא', כי אלו הרבה שאלות
למכירה "פשוטה" של מכונה "פשוטה" ב500 שקל סבירים למדי....
בעיקר כשהם נכנסים לשיחה רק בשביל לעשות את זה.
תודה לך 3>
- LaDjA
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 155
- שם מלא: Tal Orbach
- נתן תודות: 56 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
·MAlexM כתב:הסלסלאות המקוריות : כפולה ובודדת , הן עם מגביר קרמה. נוסף אליהן ניתנת סלסלת LM כפולה רגילה.
בעלת ידית אחת כמו שהיה.
אני מרחובות, עובד בחולון....
תודה לך על המידע.
מה זה סלסלת LM?
בכל מקרה - כרגע אני לא רואה מתי אני מגיע לאזורך עם אוטו. אם אני אגיע וזה עוד יהיה רלוונטי - אצור קשר.
לא נכנס לאף אחד לכיס, כל כוונתי היתה רק לרמוז כי כשמכונה נמכרת ב 500,LaDjA כתב:·מת על אנשים שנכנסים לי לכיס. אין דבר מכבד ויפה מזה.
בעיקר כשהם נכנסים לשיחה רק בשביל לעשות את זה.
תודה לך 3>...
קח בחשבון עוד 30 שקלים על אטמים וחסל.