מתלבט ביו שני מגברים- yamaha cr220 לבין nad 7020i
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
בהנחה ששניהם במצב דומה ותקינים לגמרי, הייתי בוחר ב-7020i, שהוא למעשה 3020i + טיונר (3020i הוא המגבר המשולב של NAD המקביל לו מאותה תקופה) כך שבבסיסו מגבר משובח ועתיר מוניטין.
את ה-CR220 אינני מכיר אך אני לא משתגע על מגברים / רסיברים של ימאהה, לא ותיקים ולא עכשוויים. חוץ מזה הוא גם ותיק יותר בכמה שנים מה-NAD הנ"ל. חוץ מזה, הטיונר שלו אנלוגי, שזה עוד חיסרון למי שהתרגל לנוחות של טיונר דיגיטלי...
את ה-CR220 אינני מכיר אך אני לא משתגע על מגברים / רסיברים של ימאהה, לא ותיקים ולא עכשוויים. חוץ מזה הוא גם ותיק יותר בכמה שנים מה-NAD הנ"ל. חוץ מזה, הטיונר שלו אנלוגי, שזה עוד חיסרון למי שהתרגל לנוחות של טיונר דיגיטלי...
.Anything can be done, but it's only done if it's done
ציוד וינטאג' אתה חייב לבדוק. מי תקין ומי פחות . זה יכול להיות בפני עצמו המניע הראשי להחלטה.
אישית התנסיתי בשני הדגמים. גם מהיבט הביצועים וגם מהיבט תחזוקה ושיקומים.
אני חושב ששני הדגמים המדוברים משתייכים לאסכולות שונות, אז בבחירה אתה גם בוחר "דרך"
.
ה-YAMAHA משתייך לאסכולת ה"אסטטיים", עם חזות מתאימה לתקופה, סקלה מוארת, פנל אלומינים וכפתורים מבריקים.
ה-NAD משתייך לאסכולת ה"המכשירים", עם חזות "מכשירית", תצוגה סופר מודרנית (לתקופה...) דיגיטלית ודגשים על מינימליזם וביצועים.
מתוך הנחה ששניהם נשמרו תוחזקו כראוי לאורך השנים הייתי בוחר ב- NAD.
אז בחר לך דרך ו- Welcome to the club.
אישית התנסיתי בשני הדגמים. גם מהיבט הביצועים וגם מהיבט תחזוקה ושיקומים.
אני חושב ששני הדגמים המדוברים משתייכים לאסכולות שונות, אז בבחירה אתה גם בוחר "דרך"
ה-YAMAHA משתייך לאסכולת ה"אסטטיים", עם חזות מתאימה לתקופה, סקלה מוארת, פנל אלומינים וכפתורים מבריקים.
ה-NAD משתייך לאסכולת ה"המכשירים", עם חזות "מכשירית", תצוגה סופר מודרנית (לתקופה...) דיגיטלית ודגשים על מינימליזם וביצועים.
מתוך הנחה ששניהם נשמרו תוחזקו כראוי לאורך השנים הייתי בוחר ב- NAD.
אז בחר לך דרך ו- Welcome to the club.
וינטאג'מניה !!!
מקבל וקונה ציוד לשיפוץ.
מקבל וקונה ציוד לשיפוץ.