האם יש סרטים שמיועדים לטלוויזיות בעלות תלת מימד פאסיבי בלבד?
-
nadavkugman
-
- חבר פעיל

- תגובות: 90
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
יש לי טלויזיה panasonic 50vt30 בעלת תלת מימד אקטיבי, לאחרונה התחלתי להוריד סרטי תלת מימד, כאשר הסרט הוא תלת מימד של שני מסכים נפרדים הטלויזיה קולטת ואני לוחץ על לחצן התלת מימד בשלט והכל מעולה,
אך יש גם סרטי תלת מימד שהורדתי שהם לא שתי תמונות נפרדות אלא שני תמונות כמעט חופפות האחת בעלת גוון אדום מעט, ואת סוג הסרטים האלה הטלויזיה שלי לא מצליחה לקלוט כסרטי תלת מימד, משמע אני לוחץ על כפתור התלת מימד (למרות שלא קפצה לי שום הודעה מהטלויזיה) ולא מתקבל לי סרט בתלת מימד.
השאלה שלי אם יש סרטים שמיועדים רק לטלוויזיות שמשדרות תלת מימד פאסיבי, ואם כן איך אני יודע להבחין שמדובר בקובץ כזה?ונמנע מהורדה שלו בטורנטים (האם יש להם שם מיוחד או משהו בסגנון)
ואם אין דבר כזה, וכל סרט תלת מימד ניתן לצפיה בטוויזיה, איך אני עושה את זה?
תודה מראש
אך יש גם סרטי תלת מימד שהורדתי שהם לא שתי תמונות נפרדות אלא שני תמונות כמעט חופפות האחת בעלת גוון אדום מעט, ואת סוג הסרטים האלה הטלויזיה שלי לא מצליחה לקלוט כסרטי תלת מימד, משמע אני לוחץ על כפתור התלת מימד (למרות שלא קפצה לי שום הודעה מהטלויזיה) ולא מתקבל לי סרט בתלת מימד.
השאלה שלי אם יש סרטים שמיועדים רק לטלוויזיות שמשדרות תלת מימד פאסיבי, ואם כן איך אני יודע להבחין שמדובר בקובץ כזה?ונמנע מהורדה שלו בטורנטים (האם יש להם שם מיוחד או משהו בסגנון)
ואם אין דבר כזה, וכל סרט תלת מימד ניתן לצפיה בטוויזיה, איך אני עושה את זה?
תודה מראש
-
nadavkugman
-
- חבר פעיל

קודם כל תודה על התגובה המהירה.
רק כדי להבהיר לעצמי שהבנתי אותך נכון, יש סרטים שמיועדים לתלת מימד פאסיבי ויש כאלו שמיועדים לאקטיבי, והאקטיבי הוא sbs?
רק כדי להבהיר לעצמי שהבנתי אותך נכון, יש סרטים שמיועדים לתלת מימד פאסיבי ויש כאלו שמיועדים לאקטיבי, והאקטיבי הוא sbs?
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
לא לא, אין סרטים שמתאימים לטכנולוגיה ספציפית.
ומה שצפית תמונה ליד תמונה נראה sbs
והסרט השני, אם אני מבין נכון זה תלת מימד מלא, שדורש תוכנה ספציפית להריץ אותו.
כמו pdvd למשל.
ומה שצפית תמונה ליד תמונה נראה sbs
והסרט השני, אם אני מבין נכון זה תלת מימד מלא, שדורש תוכנה ספציפית להריץ אותו.
כמו pdvd למשל.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
אין קשר בין הסרטים ובין השיטה בה הטלוויזיה והמשקפיים יוצרים יחד את אפקט ה- 3D.
אם מעניין אותך ההבדלים בין השיטות אקטיבי ופסיבי, חיפוש קצר בגוגל יציג לך הבדלים בין השיטות.
כל הסרטים ניתנים לצפייה בשתי השיטות.
תן דוגמה לסרטים משני הסוגים, ונוכל לראות מה ההבדל ביניהם.
אם מעניין אותך ההבדלים בין השיטות אקטיבי ופסיבי, חיפוש קצר בגוגל יציג לך הבדלים בין השיטות.
כל הסרטים ניתנים לצפייה בשתי השיטות.
תן דוגמה לסרטים משני הסוגים, ונוכל לראות מה ההבדל ביניהם.
נראה לי שפשוט נתקלת בסרט תלת מימד מהסוג הישן ביותר שמבוסס על הפרדת צבעים אדום/כחול או אדום/ירוק.
בסרטים כאלה אפשר לצפות בכל טלוויזיה גם ללא תלת מימד, הם מצריכים משקפיים אשר עדשה אחת אדומה ואחת כחולה או ירוקה תלוי בסרט.
בסרטים כאלה אפשר לצפות בכל טלוויזיה גם ללא תלת מימד, הם מצריכים משקפיים אשר עדשה אחת אדומה ואחת כחולה או ירוקה תלוי בסרט.
-
nadavkugman
-
- חבר פעיל

Mp3 הבין את הכוונה שלי,
הורדתי את התוכנה pdvd וגם איתה לא הצלחתי לפתוח את הסרט כתלת מימד, יכול להיות כי הורדתי את הגרסה החינמית?
אני מצרף תמונה של קובץ 3D לדוגמא (paranormal activity)אגב זה 3D מלא אני חושב שוקל 42G, ותמונה נוספת עם התוכנות שאיתן אני מריץ סרטים.
הורדתי את התוכנה pdvd וגם איתה לא הצלחתי לפתוח את הסרט כתלת מימד, יכול להיות כי הורדתי את הגרסה החינמית?
אני מצרף תמונה של קובץ 3D לדוגמא (paranormal activity)אגב זה 3D מלא אני חושב שוקל 42G, ותמונה נוספת עם התוכנות שאיתן אני מריץ סרטים.