למכירה popcorn a-200 - עדכון מחיר
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
-
OBIONE1
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 551
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
למכירה popcorn a-200
כולל דיסק קשיח 320gb
מנגן כל סוגי הקבצים כולל bd.iso כולל תפריטים
עובד תקין אבל משום מה יש mkv שבאמצע הסרט המכשיר עושה ריסטארט - לא הצלחתי להתחקות על מקור הבעיה
מבקש 150 שח
050-9101689
כולל דיסק קשיח 320gb
מנגן כל סוגי הקבצים כולל bd.iso כולל תפריטים
עובד תקין אבל משום מה יש mkv שבאמצע הסרט המכשיר עושה ריסטארט - לא הצלחתי להתחקות על מקור הבעיה
מבקש 150 שח
050-9101689
מה הסיכוי שהוא עובד נורמלי?
כי אם זה בקבצי MKV התקלה אי אפשר לצפות בשום דבר רק בבלוריי מלאים שאני בספק אם הוא יפעיל אותם אם הוא לא עומד בלחץ של קבצי MKV
זה לא משנה איזה קובץ MKV כי כולם אותו הדבר רק תלוי בגודל הקובץ
מאיפה אתה?
אקפוץ אליך במידה והוא מפעיל רגיל כל מיני סרטים שאביא איתי בכונן הקשיח
אקנה ממך אותו.
כי אם זה בקבצי MKV התקלה אי אפשר לצפות בשום דבר רק בבלוריי מלאים שאני בספק אם הוא יפעיל אותם אם הוא לא עומד בלחץ של קבצי MKV
מאיפה אתה?
אקנה ממך אותו.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·נו באמת?????BgirlPica כתב:מה הסיכוי שהוא עובד נורמלי?
מאיפה אתה?
אקנה ממך אותו....
אין קשר בין היכולת שלו לנגן בלוריי מלא לבין אי היכולת החלקית לנגן קבצי MKV . איזה לחץ? מה לחץ?
לי יש גם C200 וגם A210 ולעיתים יש פאלטות עם MKV אבל תמיד תמיד רץ חלק ,כשאני מזרים בלוריי מלא.