עזרה | בחירת טלויזיה 50'
שלום רב,
אני מבקש המלצה למסך טלויזיה לסלון ,
אני חושב על הכיוון של 50' , עברתי על הפורום ויצאתי מבולבל מכל הדגמים למישהו יש המלצה ספציפית ?
שימוש עקרי זה לצפות בשידורים של הוט , ובספורט HD (ראוי לציין שיש לי סטרימר אז הסמארט כמעט ולא רלוונטי).
התקציב : בסביבות ה4000 אלף שקל .
תודה רבה .
אני מבקש המלצה למסך טלויזיה לסלון ,
אני חושב על הכיוון של 50' , עברתי על הפורום ויצאתי מבולבל מכל הדגמים למישהו יש המלצה ספציפית ?
שימוש עקרי זה לצפות בשידורים של הוט , ובספורט HD (ראוי לציין שיש לי סטרימר אז הסמארט כמעט ולא רלוונטי).
התקציב : בסביבות ה4000 אלף שקל .
תודה רבה .
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
J6200/6300
- טלHD
- גורו

מה המרחק צפייה?
אם יותר מ 3 מטר אז ממש לא.
אם יותר מ 3 מטר אז ממש לא.
- טלHD
- גורו

מ 2 מטר ומטה יש מצב שתוכל להבחין בעדיפות לתכני 4k.
אם אתה רוצה לבדוק את זה ברצינות, תוריד על dok כמה סרטוני הדגמות של 4k ותבדוק בחנות ממרחק הצפייה שלך.
אם אתה רוצה לבדוק את זה ברצינות, תוריד על dok כמה סרטוני הדגמות של 4k ותבדוק בחנות ממרחק הצפייה שלך.
J6300
היי
האם ידוע לכם אם j6300 קיים בארץ גם במסך שטוח
עד כמה שראיתי בארץ קיים דגם קעור
באתר Rting הביקורת היא על דגם שטוח
עד שהגעתי להחלטה ללכת על הדגם הזה גיליתי פתאום שמדובר במסך קעור וזה הוריד לי ... נראה סתם גימיק ומשתמשים מתלוננים על יותר השתקפויות
·
האם ידוע לכם אם j6300 קיים בארץ גם במסך שטוח
עד כמה שראיתי בארץ קיים דגם קעור
באתר Rting הביקורת היא על דגם שטוח
עד שהגעתי להחלטה ללכת על הדגם הזה גיליתי פתאום שמדובר במסך קעור וזה הוריד לי ... נראה סתם גימיק ומשתמשים מתלוננים על יותר השתקפויות
·
- shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
rting זה אתר אמריקאי שלא תמתיד הדגמים מקבילים אם תבדוק לפי נתונים תראה שיכול להיות שזה מסך משונה לגמרי. j6400 הוא דגם לא רע בכלל עם 4k,!לא בטוח שתזדקק לזה אבל זה קיים סדרות ה-5 כבר הרבה יותר פשוטות נראה לי מתאימות יותר לחדרי ילדים, בהצלחה....
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...