מה אתם אומרים על הדגם של סמסונג UE50J5100 ?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
taln1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי חברים,
אין לי צורך ב-SMART ולא ב-3D. מספיק לי FULL HD ושהמסך יהיה LED באיכות טובה בגודל 50'

אני אשמח לקבל חוות דעת על הטלווזיה של סמסונג UE50J5100

shaharfs
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 402
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #2 

אני ממליץ ללכת על דגמים של יבואן רשמי עם אחריות מלאה, יש כאלה שיחלקו עלי לכן זו דעתי בלבד. יש מספר דגמים של סמסונג טובים ולא יקרים בגודל שאתה רוצה וגם ה55 אינץ לא יקרים 6000,5500 שווה לך לנסות באיזה חנות את הסמארט הוא מאוד נוח ויעיל, בהצלחה
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...

taln1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

@shaharfs
·
אז זהו שהקציב שלי לא גדול (עד 3400 ש"ח), בחנות "אייל פרץ" (מופיע בזאפ) עשו לי מחיר של 3000 ש"ח על הטלווזיה הזאת.
חשבתי על 55' אבל בתקציב שלי מצאתי רק Hisense אבל עד כמה שאני יודע סמסונג כמה רמות מעל..

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #4 

shaharfs כתב:אני ממליץ ללכת על דגמים של יבואן רשמי עם אחריות מלאה, יש כאלה שיחלקו עלי לכן זו דעתי בלבד.
...
·
מכבד כמובן את דעתך, אך חשוב גם להבין שאחריות יבואן רשמי א' לא שווה לאחריות יבואן רשמי ב'. או בכלל, אחריות יבואן אחד לא שווה לאחריות של יבואן אחר ולכן הייתי נמנע ממשפטים כלליים כאלה כפי שרשמת.
מה גם, שבמקרה של סמסונג (היינו סמליין) קצת קשה (לי לפחות) עוד יותר לקבוע את ההכללה הזו, מפני ש
א) סמליין הם רק היבואנים הרשמיים אך את השירות לאחר המכירה (כמו שירות לקוחות ושירותי המעבדה) הם העבירו לקבלן משנה. (כיום זה אלקטרוניקס-פרו). מה שגורם לך כלקוח לקנות מסמליין אך להתנהל בהמשך מול גורם נוסף שבכלל לא הכרת במהלך הרכישה. לדעתי האישית (דגש על דעה), זו שיטה גרועה שמזלזלת בלקוח. אין שום דבר פסול בלהוזיל עלויות תפעול ו/או להעביר תחום מסויים לקבלן משנה, אך הדבר צריך להיעשות מאחורי הקלעים ושקוף מבחינת הלקוח. היינו, הייתי מצפה מנציג רשמי של סמסונג בישראל שגם יפעיל קו לשירות לקוחות ויעבוד ישירות מול הלקוחות שלו. ושהוא ישבור את הראש מול הקבלן המשני מבחינת שירותי המעבדה, אספקה ואישור להחלפת רכיבים ולא הלקוח מול הקבלן.
ב) סמליין כבר לא מעניקים (כבר תקופה די ארוכה) אחריות מלאה ל- 3 שנים. האחריות שלהם היא של 1 מלאה + שנתיים מוגבלות לפי הסייגים המופיעים בתעודת האחריות.

shaharfs
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

ההיכרות שלי עם סמליין היא באמת דרך אלקטרוניקס פרו, וממה שנזקקתי הייתי מאוד מרוצה. אני לא יודע אם זה זלזול בלקוח לקחת קבלן משנה כי היום כולם עובדים על הוזלת עלויות ויעול השרות מה גם שהתמחות של אחד היא לא התמחות של אחר לכן יכול להיות שאלקטרוניקס יהיה להם אפילו יותר חשוב שתצא מרוצה שלא תופנה ה"אש" לסמליין. נכון שכל יבואן נותן רמת שרות אחרת אבל תסכים איתי שחברות גדולות כגון ח.י סמליין וכיוצא בזה יש להם את היכולת הכלכלית והתשתית הראוייה לתת לך את מלוא הפתרונות מאשר חברה קטנה שמיבאת מספר בודד של מוצרים כך גם לגבי החלקי חילוף, אני יכול להעיד שחברה מאוד גדולה ויבואנית של עשרות מוצרים עשתה לי את המוות ונתנה לי שרות גרוע מאוד לא במסך טלוויזיה אלה במתקן מים הדבר היחיד שהבדיל אותה מחברה קטנה שלבסוף אחרי אין ספור מלחמות קיבלתי את מלוא הכסף בחזרה מה שלא בטוח שחברה קטנה הייתה עושה. לסיכום אין ביטחון בשום דבר ולא כל אחד יקבל את אותו השרות בכל מקום זאת דעתי האישית אני משתדל למזער סיכונים יכול להיות שבעתיד אני יפגע מחברה כזו או אחרת ודעתי תשתנה היום זאת דעתי ולפי כך אני ממליץ באהבה גמורה ובתמימות, בהצלחה....

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #6 

לא יודע אם אני מסכים, לפעמים דווקא היבואנים הקטנים הם אלו שלוקחים את הלקוחות שלהם ביותר איכפתיות ודואגים יותר שייצאו מרוצה כשיש בעיות ואילו יבואן גדול יכול בקלות לחטוא ביוהרה (מה שנקרא "השתן עולה לראש") ולזלזל בלקוחות תוך חשיבה של "לא נורא, לא ביג דיל, מחר יגיע לקוח חדש." אבל גם כאן, לא יכול להכליל כלום - יש כאלה ויש כאלה. אני אוהב לדבר נקודתית לגבי מישהו ספציפי ולא באופן כללי, מאחר ולדעתי לא ניתן לקבוע כלום באופן גורף.
ורשמתי שאכן לגיטימי לגמרי להעביר שירות וכו' לקבלן משנה, אבל לפחות צריך לנהל קו שירות מול הלקוחות שלך. לא נראה לי מכובד לעסוק רק ביבוא וכשיש בעיות לשלוח את הלקוח שלך לשבור את הראש מול קבלן המשנה שלו.
ועובדתית, לא כל היבואנים זרקו את מערך השירות והמעבדה שלהם לקבלן משנה. ועובדתית סמליין הוא (ותקנו אותי אם אני טועה) היבואן הרשמי היחיד שאני מכיר שנותן אחריות של שנה מלאה + שנתיים מוגבלות.
אציין רק שאין לי שום מלחמה מול סמליין, אבל כן יש לי ביקורת שלדעתי חשוב שתאמר. (מתוך שאיפה שדברים ישתנו וישתפרו כאן בארץ, לא מעבר).

shaharfs
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

אני מסכים איתך בהחלט שאין משהו גורף, כל אחד וחוויותיו וניסיונותיו אני באמת אבדוק לעומק את נושא האחריות לי ידוע על שלוש שנים, טרם נתקלתי בשנה פלוס. הביקורת היא עיניינית וטובה אני רק מקוה שהיא מגיעה לאוזניים קשובות.....

shaharfs
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

taln1 כתב:@shaharfs
·
אז זהו שהקציב שלי לא גדול (עד 3400 ש"ח), בחנות "אייל פרץ" (מופיע בזאפ) עשו לי מחיר של 3000 ש"ח על הטלווזיה הזאת.
חשבתי על 55' אבל בתקציב שלי מצאתי רק Hisense אבל עד כמה שאני יודע סמסונג כמה רמות מעל..
...
·
נכון שאני מעריץ את המסכים של סמסונג ובמיוחד בסדרות הגבוהות שנם משהימות בעיני גם מבחינת צפייה וגם מבחינת תוספות, אבל כמו שראית גם אני לא הלכתי על זה אלה על דגם ישן צריך לעשות עלות מול תועלת ולנסות למקסם את מה שניתן לקנות. אני באופן אישי קצת נרתע ממוצרים סינים אבל זה לא נכון כי גם מסין יש מוצרים באיכויות גבוהות זה מאוד תלוי ביצרן וביבואן. המלצה שלי אליך בגלל שהתקציב נמוך תבדוק הייסנס תצפה בהם בחנות קצת תבקש לשחק עם הצבעים עם הסמארט ואז תחליט יש פה המון חברה שממש משבחים את המסך הזה נראה לי שזה מקסימום שניתן לקבל במינימום כסף, בהצלחה....

taln1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

תודה רבה

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”