DENON X1200W או SONY STR-DN860

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
bsphere פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 162
שם מלא: Gal Ben-Haim
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #1 

אני מחפש רסיבר חדש,
הקדמיים שלי הם מוניטורים אולפניים DYNAUDIO BM15,
סנטר וסראונדים פשוטים BEHRINGER 2030P
אין סאב כרגע (אולי אוסיף מתישהו).

שימוש למוסיקה, סרטים וסדרות ממחשב סלון, מחובר YES ו- CHROMECAST.

הכי מעניין אותי איכות סאונד ואמינות (אם יש שיקול כזה).
7.1, ATMOS, DTS-X ובכלל חיבור לאינטרנט הם דברים שלא כל כך מעניינים אותי אבל כבר הבנתי שהרוב בא כסטנדרט היום גם ברמות כניסה.

ראיתי ששני הדגמים שבכותרת עולים בערך אותו דבר באמזון, אשמח להמלצה בנושא (אני מודע לעובדה שהדנון יותר משכולל ותומך ב- ATMOS ו-DTS-X שכאמור לא מעניינים אותי, אני לא מתכוון להוסיף עוד רמקולים בעתיד הקרוב, מלבד אולי סאב).

crusader
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1952
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #2 

שלום,
במידה ויוצא לך לשמוע אותם, אז הייתי ממליץ בטרם הרכישה, אולם, שניהם מצויינים.
לדעתי הדנון ייתן לך את התמורה הטובה ביותר לכסף, בייחוד לאור העובדה שהוא תומך בפורמטים החדשים (ע"י עדכון קושחה).
תתחדש.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2641
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 303 פעמים

שליחה #3 

רק שלא יהיו אי הבנות, אני יוצא מנקודת הנחה שהBM15 שלך הם פסיביים, כן?

לשמוע מגברים בחנות זה די בזבוז זמן, אתה לא תוכל להסיק מהשמיעה הזאת משהו שימושי כי אף אחד לא יעשה לך מבחן A/B נורמלי, עם תיאום ווליום וכו'.
אבל לדנון יש מערכת כיול טובה ואת DTS-X ניתן לנצל גם במערכת 5.1 רגילה (לדעתי זה יתפוס עם הזמן). כמו כן הם מכריזים רשמית שהמגבר שלהם תומך ברמקולים 4 אום (כמו זוג הקדמיים שלך)

bsphere פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

evgenetic כתב:רק שלא יהיה אי הבנות אני יוצר מנקודת הנחה שהBM15 שלך הם פסיביים, כן?
...
אכן פסיביים.

הסוני לא אוהב 4 אום? לא הצלחתי למצוא מידע על זה.

אני אוסיף ואגיד שהמחשב שיש לי בסלון (קופסת OPENELEC מבוססת ARM) תומך ב-PASSTHROUGH של AC3 ו-DTS בלבד. אין לי תכניות להחליף את המחשב הנ"ל (כרגע) רק בשביל לתמוך בפורמטים חדשים.

בנתיים הדיעה הרווחת פה היא הדנון, בגלל פיצ'רים שאין לי שימוש בהם כרגע...

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

בווליום סביר לא צריכות להיות בעיות אני חושב, רק שהקדמיים שלך גם לא הכי נצילים ממה שאני רואה. הייתרון הרציני יותר של דנון הוא דווקא במערכת כיול טובה ולא בתמיכה בפורמטים החדשים.
מה שמטריף אותי הוא שבאתר של סוני אפילו לא מפרסמים מידע אודות העוצמה של DN860 בעומסים שונים וTHD.

הנה מצאתי בMANUAL
6ohms, 20-20kHz, 2ch driven 95 W + 95 W (0.09%)

או

6Ohms, 1kHz, 2ch driven 110 W + 110 W

דנון טיפה יותר חזק כשמשווים את אותו הדבר (אם כי סוני לא מציינים את אחוז העייוות אז גם זו השוואה לא כל כך טובה): Power Output (6 ohm, 1 kHz, 0.7% 2ch Drive) 120 W

shay820
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2116
נתן תודות: 217 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

שליחה #6 

אם הרמקולים שלך הם 4 אום הסוני לא ממש יזיז אותם מנסיון .
בבעולתי SONY STR 1050 ששידכתי אותם לרמקול מדפי 4 אום (LSI 9) הרמקולים נשמעו רע:lol:
חוץ מעניין ה 4 אום, הרסיברים של סוני מהסדרה הזו מעולים,בכל מה שקשור לסואנד,פשטות תפעול,ומערכת כיול !
בהצלחה

bsphere פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

shay820 כתב:אם הרמקולים שלך הם 4 אום הסוני לא ממש יזיז אותם מנסיון .
בבעולתי SONY STR 1050 ששידכתי אותם לרמקול מדפי 4 אום (LSI 9) הרמקולים נשמעו רע:lol:
חוץ מעניין ה 4 אום, הרסיברים של סוני מהסדרה הזו מעולים,בכל מה שקשור לסואנד,פשטות תפעול,ומערכת כיול !
בהצלחה
...
לאיזה רסיבר החלפת?

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7407
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #8 

למה שהוא יחליף יש לו את ה1050 ונשאר איתו זה אחלה של מגבר . בתור אחד שיש לו את ה1040 וזכה במגבר השנה ב2013 או 14 לא זוכר לרמת המחיר שלהם הוא טוב מאוד
Sony 1040
Monitor mass

bsphere פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

הזמנתי את ה- X1200W :-)

אני מסתכל במדריך שלו, הם אומרים לכוון את העכבה של הרמקולים - http://manuals.denon.com/AVRX1200W/NA/E ... baybmw.php

הקדמיים 4 אום, הסנטר והסראונדים שלי הם 8 אום. קראתי שבאופן כללי לא מומלץ להעביר ל- 4 אום כי הכוח של המגבר מוגבל, האם זה נכון גם ברסיבר הנ"ל מבחינת חום וכו.. ?

shay820
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2116
נתן תודות: 217 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

שליחה #10 

bsphere כתב:
...
...
לאיזה רסיבר החלפת?
...
·

לא החלפתי ,הרסיבר פשוט מעולה !

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

bsphere כתב:הזמנתי את ה- X1200W :-)

אני מסתכל במדריך שלו, הם אומרים לכוון את העכבה של הרמקולים - http://manuals.denon.com/AVRX1200W/NA/E ... baybmw.php

הקדמיים 4 אום, הסנטר והסראונדים שלי הם 8 אום. קראתי שבאופן כללי לא מומלץ להעביר ל- 4 אום כי הכוח של המגבר מוגבל, האם זה נכון גם ברסיבר הנ"ל מבחינת חום וכו.. ?
...
·

כן, זה נכון לכל הרסיברים, ובמיוחד לדנונים. בaudioholics יש הסבר מפורט עם הדגמות וניסויים:
http://www.audioholics.com/audio-amplif ... r-switch-1

הגרסא המפושטת:

לגבי חום, יש לי 2200w והוא די חם באופן קבוע בכלל בלי קשר לעוצמה או ניגון סטריאו או רב ערוצי. גם לי יש רמקולים 4 אום (רצפתיים בינוניים) ועד כה לא שמעתי איזושהי רמיזה לclipping והרסיבר אף פעם לא נכנס למצב protected.

היו פה לא מעט אנשים שקנו רסיברים מהסדרה הזאת בסתיו ובblack friday, נראה איך הם ישרדו את הקיץ הישראלי :lol:

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”