שירות סמליין-עצות להמשך טיפול
לפני כשנתיים וחודש ( אפריל 14) אחותי התחתנה וכחלק מהפינוקים והמתנות שקיבלה ממני רכשתי לה גם טלווזיה 40 אינץ דגם f5300 של חברת סמסונג עם אחריות של חברת סמליין (בטוח ב-100 אחוז שקניתי מהיבואן הרשמי).
הטלווזיה עצמה התקלקלה ( יש סאונד אבל אין תמונה), נציג של סמליין הגיע לבדיקה וקבע כי הלך הכרטיס הראשי, אגב אין לי מושג באיזה קטע הטכנאי האשים את הוט בתקלה וטען שאחותי תוכל לתבוע את הוט על עלות התיקון, מה הקשר של הוט לנושא כניראה שרק הטכנאי עצמו יודע.
לאחותי לא הייתה קבלה כיוון והיא קיבלה את הטלווזיה ממני במתנה ובאמת שאין לי מושג איפה הקבלה או מאיזה חנות קניתי את הטלווזיה.
הטכנאי יצר קשר ליד אחותי עם נציגה של סמליין שטענה כי אם אין קבלה אי אפשר לדעת אם האחריות שלהם בכלל וגם אם כן לטענתה יש 2 סוגי אחריות: 1. אחריות חלקית של שנה ועוד שנתיים לא מלאות ויש לשלם 1500 שקל השתתפות עצמית .
2.אחריות מלאה ללא תשלום
אך בלי קבלה אין אפשרות לדעת ״ולהעניק״ שירות.
קודם כל אני לא מכיר דבר כזה בחברת סמליין שנה אחריות מלאה ושנתיים עם השתתפות עצמית האם קיים דבר כזה?
דבר נוסף הטלווזיה הותקנה בביתה של אחותי על ידי נציג רשמי של סמליין, הם לא יכולים לבדוק את הנושא ללא קבלה ?
עד כה אחותי טיפלה לבד והיום סיפרה לי את כל שאירע, הבטחתי לנסות לעזור לה ולכן אשמח לעצות כיצד לפעול.
תודה מראש....
הטלווזיה עצמה התקלקלה ( יש סאונד אבל אין תמונה), נציג של סמליין הגיע לבדיקה וקבע כי הלך הכרטיס הראשי, אגב אין לי מושג באיזה קטע הטכנאי האשים את הוט בתקלה וטען שאחותי תוכל לתבוע את הוט על עלות התיקון, מה הקשר של הוט לנושא כניראה שרק הטכנאי עצמו יודע.
לאחותי לא הייתה קבלה כיוון והיא קיבלה את הטלווזיה ממני במתנה ובאמת שאין לי מושג איפה הקבלה או מאיזה חנות קניתי את הטלווזיה.
הטכנאי יצר קשר ליד אחותי עם נציגה של סמליין שטענה כי אם אין קבלה אי אפשר לדעת אם האחריות שלהם בכלל וגם אם כן לטענתה יש 2 סוגי אחריות: 1. אחריות חלקית של שנה ועוד שנתיים לא מלאות ויש לשלם 1500 שקל השתתפות עצמית .
2.אחריות מלאה ללא תשלום
אך בלי קבלה אין אפשרות לדעת ״ולהעניק״ שירות.
קודם כל אני לא מכיר דבר כזה בחברת סמליין שנה אחריות מלאה ושנתיים עם השתתפות עצמית האם קיים דבר כזה?
דבר נוסף הטלווזיה הותקנה בביתה של אחותי על ידי נציג רשמי של סמליין, הם לא יכולים לבדוק את הנושא ללא קבלה ?
עד כה אחותי טיפלה לבד והיום סיפרה לי את כל שאירע, הבטחתי לנסות לעזור לה ולכן אשמח לעצות כיצד לפעול.
תודה מראש....
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
האחריות של סמליין כבר מזמן לא 3 שנים מלאות, אלא שנה מלאה + שנתיים מוגבלות לפי הסייגים המצויינים בתעודת האחריות. דובר על זה רבות בפורום בשרשורים רבים, תרגיש חופשי לחפש.
שנית, אכן צריך לשמור קבלה או לפחות תעודת אחריות מלאה וחתומה על מוצר כדי שיהיו חייבים להעניק לך שירות. רוב הלקוחות מזלזלים בזה וזורקים את הקבלות ו/או התעודות תוך כדי שהם נשענים על זה שיהיה בסדר. בעיה.
הם יכולים בתכל'ס לבדוק אצלהם במערכת לפי מס' סיריאל של המכשיר. בקלות. הם פשוט בוחרים את הדרך הקלה כנראה.
נסה להיזכר מאיפה רכשת ובאיזו חודש. אפשר גם להשיג פירוט אשראי במידה וזה שולם עם כרטיס. ותתעקש. תתעקש שיבדקו במערכת לפי מס' סידורי על המסך.
שנית, אכן צריך לשמור קבלה או לפחות תעודת אחריות מלאה וחתומה על מוצר כדי שיהיו חייבים להעניק לך שירות. רוב הלקוחות מזלזלים בזה וזורקים את הקבלות ו/או התעודות תוך כדי שהם נשענים על זה שיהיה בסדר. בעיה.
הם יכולים בתכל'ס לבדוק אצלהם במערכת לפי מס' סיריאל של המכשיר. בקלות. הם פשוט בוחרים את הדרך הקלה כנראה.
נסה להיזכר מאיפה רכשת ובאיזו חודש. אפשר גם להשיג פירוט אשראי במידה וזה שולם עם כרטיס. ותתעקש. תתעקש שיבדקו במערכת לפי מס' סידורי על המסך.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
היה לי מקרה דומה אחרי כמעט שלוש שנים התקלקל לי המסך, דרשו ממני תשלום לטענתם המסך נקנה לפני עשור (לא הגיוני כי לא היו אז מסכים כאלה) בכל מקרה דרשו תשלום או הצגת חשבונית, נברתי בניירת כי אני תמיד שומר תיקנו ונתנו אחריות נוספת לחלק שהוחלף. ההצעה שלי אליך, תנבור תהפוך עולמות תמצא ויתקנו לך. עכשיו איך תעשה את זה, קודם כל תבדוק בפרטי האשראי שלך בתאריך שרכשת פחות או יותר מאיפה קנית לאחר שמצאת את החנות שרכשת דרוש מהם העתק נאמן למקור לפי השם שלך או השם שעליו בוצעה ההזמנה תתקשר אחר כבוד לסמליין וברכה והצלחה.....
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...
·jacko-il כתב:האחריות של סמליין כבר מזמן לא 3 שנים מלאות, אלא שנה מלאה + שנתיים מוגבלות לפי הסייגים המצויינים בתעודת האחריות. דובר על זה רבות בפורום בשרשורים רבים, תרגיש חופשי לחפש.
נסה להיזכר מאיפה רכשת ובאיזו חודש. אפשר גם להשיג פירוט אשראי במידה וזה שולם עם כרטיס. ותתעקש. תתעקש שיבדקו במערכת לפי מס' סידורי על המסך....
תודה על התגובה אכן אריץ חיפוש בפורום לגבי נושא האחריות.
את החודש שקניתי אני זוכר אפריל 14 זה היה מספר ימים בודדים לפי שאחותי התחתנה.
החנות שבפועל נקנתה אני באמת לא זוכר כיוון והלכתי למספר חנויות (5-6 שהיו באותו איזור) באותו היום ובזאת שקיבלתי את המחיר הטוב ביותר עם אחריות של סמליין רכשתי את הטלווזיה.
את הקבלה חיפשתי ולצערי לא מצאתי, כיוון והטלווזיה הותקנה אצל אחותי תעודת האחריות הייתה אמורה להינתן לה אך היא טוענת (וגם בעלה) שהם לא קיבלו שום תעודה שכזאת.
אכן אתקשר מחר לסמליין ואתעקש שיבדקו לפי מספר סידורי.
מישהו מבעלי הסמסונג מהפורום פה יודע מה אומרת האחריות של סמליין לגבי כרטיס ראשי ?
נערך לאחרונה על ידי liorper ב 10/05/2016 20:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

נסה גם מול חברת הכרטיס אשראי לברר אם אפשרי להוציא לך פירוט עסקאות לכרטיס רטרו לחודש הזה. אולי משם תגיע לשם החנות.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- shaharfs
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
אני לא מכיר כזה דבר אצל סמסונג שנה פלוס שנתיים מינוס שלוש, אני מכיר שלוש שנים אחריות מלאות ולא משנה מה הלך כרטיס ראשי כרטיס משני כל הטלוויזיה הזאת יש לה שתי לוחות אחד של הטלוויזיה ואחד של האינטרנט אם יש. אל תשבור תראש בלהתווכח עם סמליין עם המספר הסידורי תבדוק איך שילמת גם אם שילמת בשק אתה יכול להוציא את זה מהבנק יש צילום של כל שק ששולם אם באשראי יש היסטוריה שמורה תבדוק מאיזה חנות קנית ואז תדרוש העתק חשבונית לפי השם שלך או של מי שעשה את ההזמנה זה שמור בחנות ואפילו אם היא לא קיימת וזאת רשת זה קיים ברשת.מבטיח לך שאם תעשה כך סמליין יתקנו לך
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...
בהמלצתכם (תודה!) פניתי אל חברת האשראי ואכן קיבלתי תשובה באיזה חנות ( שקם אלקטריק) נרכשה הטלווזיה ומה התאריך המדוייק (22.3.14).
בהמשך היום אפנה אליהם על מנת לקבל עותק של החשבונית ואז אפנה לסמליין.
אעדכן בהמשך.
בהמשך היום אפנה אליהם על מנת לקבל עותק של החשבונית ואז אפנה לסמליין.
אעדכן בהמשך.
נערך לאחרונה על ידי liorper ב 16/05/2016 14:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

·מחסניחשמל כתב:...
מה המשמעות של תגובה כזו בכלל?
ואיך זה שמשתמש עם כינו כמו מחסני חשמל לא מוגדר כעוסק בתחום? ואם המשתמש לא מייצג פה רשמית את מחסני חשמל, אז הכינוי הזה מטעה ולא תקין.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6305
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
הוא ערך את התגובה המקורית.jacko-il כתב:·......
מה המשמעות של תגובה כזו בכלל?![]()
ואיך זה שמשתמש עם כינו כמו מחסני חשמל לא מוגדר כעוסק בתחום? ואם המשתמש לא מייצג פה רשמית את מחסני חשמל, אז הכינוי הזה מטעה ולא תקין....
התגובה המקורית היתה:
אנא צור קשר איתנו בדף הפייסבוק של מחסני חשמל, בהודעה פרטית יחד עם מספר ת"ז, אנחנו נאתר את הרכישה ונסייע וכו וכו...
מיותר לציין שהתגובה הזו... מבולבלת..
עדכון מצב :
שקם אלטריק פיקססו לי את הקבלה, פניתי אל סמליין לפני כשבוע הנציגה הבטיחה לבדוק ולחזור אלי.
לאחר כשבוע שלא קיבלתי שום שיחה פניתי אליהם בשנית והפעם ענתה לי בחורה מאוד נחמדה ושירותית, היא טענה כי כל השיחה הקודמת תועדה במחשב וניסו ליצור איתי קשר אך לא עניתי להם ( ניתן להם להנות מהספק למרות שלא זכור לי שום שיחה שלא נענתה ).
בכל מקרה האחריות היא מלאה ל-3 שנים וביום שישי הקרוב אמור להגיע לאחותי טכנאי לתקן את התקלה ללא תשלום ( בהצגת קבלה בלבד).
אעדכן ביום שישי לאחר ביקור הטכנאי האם הכל עבר חלק.
תודה לכולם ומקווה שאנשים למדו מהמקרה שלי וישמרו לעצמם את החשבונית !
שקם אלטריק פיקססו לי את הקבלה, פניתי אל סמליין לפני כשבוע הנציגה הבטיחה לבדוק ולחזור אלי.
לאחר כשבוע שלא קיבלתי שום שיחה פניתי אליהם בשנית והפעם ענתה לי בחורה מאוד נחמדה ושירותית, היא טענה כי כל השיחה הקודמת תועדה במחשב וניסו ליצור איתי קשר אך לא עניתי להם ( ניתן להם להנות מהספק למרות שלא זכור לי שום שיחה שלא נענתה ).
בכל מקרה האחריות היא מלאה ל-3 שנים וביום שישי הקרוב אמור להגיע לאחותי טכנאי לתקן את התקלה ללא תשלום ( בהצגת קבלה בלבד).
אעדכן ביום שישי לאחר ביקור הטכנאי האם הכל עבר חלק.
תודה לכולם ומקווה שאנשים למדו מהמקרה שלי וישמרו לעצמם את החשבונית !
טוב אז עדכון סופי.
אכן ביום שישי ה-3.6 הגיע הטכנאי אסף את הטלווזיה ולאחר כשבוע פלוס מינוס היא הוחזרה תקינה, כמובן ללא עלות.
האמת שחווית השירות מהרגע שאני נכנסתי לתמונה הייתה בסדר גמור (בסדר גמור ולא מצויין רק בגלל הנציגה הראשונה שהבטיחה לחזור ולא חזרה, למרות שטענו שניסו ).
שמגיע מילה טובה על שירות אז מגיע!
אכן ביום שישי ה-3.6 הגיע הטכנאי אסף את הטלווזיה ולאחר כשבוע פלוס מינוס היא הוחזרה תקינה, כמובן ללא עלות.
האמת שחווית השירות מהרגע שאני נכנסתי לתמונה הייתה בסדר גמור (בסדר גמור ולא מצויין רק בגלל הנציגה הראשונה שהבטיחה לחזור ולא חזרה, למרות שטענו שניסו ).
שמגיע מילה טובה על שירות אז מגיע!