חווית שירות KSP - נחשו בעצמכם..
חשבתי שלי זה לא יקרה.
טעיתי.
לפני שנה וחצי רכשתי ב-KSP מקלדת מיכנית Logitech G710+.
אחלה מקלדת, יפה, נוחה, מוארת. הכל סבבה.
לאחרונה שמתי לב ש-2 מקשים יוצאים מהמקום. בדקתי וגיליתי שתושבת הפלסטיק של המקשים נשברה..
חיפשתי קצת באינטרנט ונדהמתי לראות שמדובר בפגם ידוע בייצור ועוד עשרות כמוני נפגעו ומתלונננים מעל דפי הפורומים השונים. אפילו חברת לוג'יטק מודעת לבעיה ומציעה מקשים חלופיים.
ומה עושים ב-KSP? זורקים את האחריות על הלקוח.
"זה נזק פיזי, לא מכוסה באחריות".
מקשקשים לי על כתב האחריות ונזק "מגורם חיצוני" ו"שימוש שלא לפי ההוראות". בקיצור, לא רוצים לתקן.
הציעו לי הנחה של 5% על מקלדת מיכנית חדשה. 15 ש"ח הנחה על מקלדת שעולה 450 שח..
פניתי אפילו למועצה לצרכנות. שם ניסו לעזור אבל אומרים לי שצריך חוות דעת של טכנאי מומחה.
מה זה הדבר הזה??
לא צריך להחליף את כל המקלדת. רק 2 מקשים!!! הבעיה שאלו מקשים בגודל לא סטנדרטי (כך הבנתי)..
אז 2 דברים:
1. לקנות ב-KSP זה חתול בשק. אל תעשו את זה.
2. יש לכם המלצה ל"טכנאי מומחה" שיכול לאמת את הבעיה שלי?
טעיתי.
לפני שנה וחצי רכשתי ב-KSP מקלדת מיכנית Logitech G710+.
אחלה מקלדת, יפה, נוחה, מוארת. הכל סבבה.
לאחרונה שמתי לב ש-2 מקשים יוצאים מהמקום. בדקתי וגיליתי שתושבת הפלסטיק של המקשים נשברה..
חיפשתי קצת באינטרנט ונדהמתי לראות שמדובר בפגם ידוע בייצור ועוד עשרות כמוני נפגעו ומתלונננים מעל דפי הפורומים השונים. אפילו חברת לוג'יטק מודעת לבעיה ומציעה מקשים חלופיים.
ומה עושים ב-KSP? זורקים את האחריות על הלקוח.
"זה נזק פיזי, לא מכוסה באחריות".
מקשקשים לי על כתב האחריות ונזק "מגורם חיצוני" ו"שימוש שלא לפי ההוראות". בקיצור, לא רוצים לתקן.
הציעו לי הנחה של 5% על מקלדת מיכנית חדשה. 15 ש"ח הנחה על מקלדת שעולה 450 שח..
פניתי אפילו למועצה לצרכנות. שם ניסו לעזור אבל אומרים לי שצריך חוות דעת של טכנאי מומחה.
מה זה הדבר הזה??
לא צריך להחליף את כל המקלדת. רק 2 מקשים!!! הבעיה שאלו מקשים בגודל לא סטנדרטי (כך הבנתי)..
אז 2 דברים:
1. לקנות ב-KSP זה חתול בשק. אל תעשו את זה.
2. יש לכם המלצה ל"טכנאי מומחה" שיכול לאמת את הבעיה שלי?
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
זה הבעיה כשאין יבואן רשמי לפנות אליו (לדוג' הסיפור עם הLG G4 שמתים ורק רונלייט מתקנים כי זאת תקלת יצרן), הייתי מציע לך לא לעצור בחנות, לשלוח מייל אליהם (אלו שבשירות לקוחות צריכים להיות יותר סימפטיים כלפיך לפחות מאלו שבחנות, וגם אם לא הוא חייב להיות יצוגי כשהוא חוזר אליך במייל ככה שלפחות אתה מקבל תשובות של "מניאק בשוק") תפנה אליהם במייל תסביר את הסיפור, תשלח להם "הוכחות" כלשהם שזאת תקלת יצרן, הסיכוי שתקבל עזרה קטן, אבל אין לך מה להספיק כאן.. את הסירוב הם גם עשו לך בפרצוף..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
אתה יכול גם לפנות ישירות ללוג'יטק העולמית, יש להם שירות מצוין (היה לפחות)
לפני שנתיים בערך הייתה לי תקלה בשלט Harmoy One, לאחר שפניתי לחנות שרכשתי ממנה לא היה מענה אז מייל קצר לשירות של לוג'יטק,
חזרו אלי לוודא כמה פרטים ושלחו לי שלט חדש ועוד את הדגם החדש (Ultimate) כיוון שלא היה במלאי את הדגם שלי.
לפני שנתיים בערך הייתה לי תקלה בשלט Harmoy One, לאחר שפניתי לחנות שרכשתי ממנה לא היה מענה אז מייל קצר לשירות של לוג'יטק,
חזרו אלי לוודא כמה פרטים ושלחו לי שלט חדש ועוד את הדגם החדש (Ultimate) כיוון שלא היה במלאי את הדגם שלי.
@IamEzio
·
הקדמתי אותך.. בחנות הייתי מנומס וביקשתי שישלחו ליבואן. המוכר אמר שזה נזק פיזי אבל בסוף הסכים.
במקביל דיברתי עם שירות הלקוחות - הם אלה שדיברו לא יפה והתעקשו על הקישקוש של "נזק פיזי".
הבנתי די מהר את רוח הדברים אז במקביל שלחתי תלונה למועצה לצרכנות עם כל הפרטים וכל המידע מהאינטרנט.
ברור לי שאף אחד לא ממש מעוניין לתת שירות..
אז הפסידו אותי ואת כל מי שאני מכיר - כולל קרוב משפחה שעמד להוציא אצלם 6000 ש"ח ..
·
הקדמתי אותך.. בחנות הייתי מנומס וביקשתי שישלחו ליבואן. המוכר אמר שזה נזק פיזי אבל בסוף הסכים.
במקביל דיברתי עם שירות הלקוחות - הם אלה שדיברו לא יפה והתעקשו על הקישקוש של "נזק פיזי".
הבנתי די מהר את רוח הדברים אז במקביל שלחתי תלונה למועצה לצרכנות עם כל הפרטים וכל המידע מהאינטרנט.
אז הפסידו אותי ואת כל מי שאני מכיר - כולל קרוב משפחה שעמד להוציא אצלם 6000 ש"ח ..
עוד סיבה למה לא לקנות אצלהםliork11 כתב:@IamEzio
·
אז הפסידו אותי ואת כל מי שאני מכיר - כולל קרוב משפחה שעמד להוציא אצלם 6000 ש"ח .....
ולא חסר חנויות טובות שיתנו יחס טוב
·
@mp3lll
·
תודה
פתחתי קריאה בתמיכה העולמית . מסתבר שכבר יש אצלם שרשור בן 20 עמודים בנושא..
אחת התיאוריות גורסת שבלי קשר לעיצוב החלש של הפלסטיק, לוג'יטק שמו טבעות גומי כדי לרכך את תחושת המקשים, אבל הגומי שבטבעות מפריש כימיקל שתוקף את הפלסטיק של התושבת.
https://forums.logitech.com/t5/Logitech ... -p/1075449
·
תודה
פתחתי קריאה בתמיכה העולמית . מסתבר שכבר יש אצלם שרשור בן 20 עמודים בנושא..
אחת התיאוריות גורסת שבלי קשר לעיצוב החלש של הפלסטיק, לוג'יטק שמו טבעות גומי כדי לרכך את תחושת המקשים, אבל הגומי שבטבעות מפריש כימיקל שתוקף את הפלסטיק של התושבת.
https://forums.logitech.com/t5/Logitech ... -p/1075449
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
כל עוד לא נצביע ברגליים כצרכנים, ונגיד לי זה לא יקרה....ונחסוך 10 ש"ח....היחס ימשיך להיות כזה.
הגיע הזמן שנפסיק להיות צרכנים סוג ב'.
ולא, זה לא קשר ליבואן מקורי או לא.
הגיע הזמן שנפסיק להיות צרכנים סוג ב'.
ולא, זה לא קשר ליבואן מקורי או לא.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
@boazj
·
צודק לגמרי.
עדכון מפתיע: לוג'יטק העולמית חזרו אלי תוך שעתיים (!!) והבטיחו לשלוח מקשים בלי שאלות.
זה שירות!
לפעמים נדמה לי שב-KSP מתאמצים לגייס את המוכרנים ונותני השירות המגעילים ביותר.. זה דפוס חוזר בכל הסניפים שלהם.
·
צודק לגמרי.
עדכון מפתיע: לוג'יטק העולמית חזרו אלי תוך שעתיים (!!) והבטיחו לשלוח מקשים בלי שאלות.
זה שירות!
לפעמים נדמה לי שב-KSP מתאמצים לגייס את המוכרנים ונותני השירות המגעילים ביותר.. זה דפוס חוזר בכל הסניפים שלהם.
·liork11 כתב:@boazj
·
צודק לגמרי.
זה שירות!
לפעמים נדמה לי שב-KSP מתאמצים לגייס את המוכרנים ונותני השירות המגעילים ביותר.. זה דפוס חוזר בכל הסניפים שלהם....
לשמחתי אני לא מתפלא על השירות שלהם.
רכשתי מקלדת BT יקרה מאוד שלהם (דגם 5500) ולאחר שנתיים או 3 המקלדת עשתה בעיות.
פניתי למקום / יבואן שממנו רכשתי והוא אמר לי שהאחריות עברה כבר לפני כמה חודשים.
ביקשתי שיבדוק עם לוג'יטק אם ניתן לשלם ולתקן את המקלדת.
הם חזרו אחרי כמה ימים וזיכו אותי על כמעט כל הסכום של המקלדת .
כמובן שישר רכשתי אחת זהה חדשה .
ואני תמיד אמליץ עליהם בגלל השירות , ללא קשר למחיר .
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

ה"Keycaps" (המקש שתמלבש על הסוויץ) הוא זה שנשבר לך?
כן.IamEzio כתב:ה"Keycaps" (המקש שתמלבש על הסוויץ) הוא זה שנשבר לך?...
בדיוק כמו שרואים בתמונות כאן:
https://forums.logitech.com/t5/Logitech ... 49/page/18
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

התמונות לא עבדו מקודם, עכשיו כן.. בכל מקרה נראה הזוי שזה מגיע למצב כזה, קצת מאכזב מחברה כמו Logitech, אולי זה סתם יצור באיכות ירודה (תרכובת חלשה יותר של פלסטיק וכו')
בדוק אם היבואן שקנו ממנו KSP הוא בנדה.
אם כן, אינך צריך את השירות של KSP - פנה לשירות הלקוחות של בנדא ישירות עם הקבלה מ- KSP.
מנסיוני השירות שלהם במוצרי לוגיטק הוא מדהים, ההחלפה 1:1 במקום.
בהצלחה!
אם כן, אינך צריך את השירות של KSP - פנה לשירות הלקוחות של בנדא ישירות עם הקבלה מ- KSP.
מנסיוני השירות שלהם במוצרי לוגיטק הוא מדהים, ההחלפה 1:1 במקום.
בהצלחה!
מוצרים חדשים בהזדמנות!
https://cutt.ly/xl459TY
https://cutt.ly/xl459TY
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1604
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 520 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
בזמנו מכרתי מחשבים..
ואני הייתי המשוגע הזה שהיה מוכר רק את הציוד המשובח ביותר, האמין ביותר.
הקפדתי על אמינות מקסימלית גם במוצרים שמכרתי וגם ביחס מול הלקוח,
אממה, הלקוח הישראלי, רק מחיר מעניין אותו ובהזדמנות הראשונה רצו ל-KSP ודומיו.
אז כעת אינני מוכר יותר ומי שמתלונן שיציץ קודם במראה (מטאפורית)
ג'יימס
ג'יימס
- wallalon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1925
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 147 פעמים
Re: בזמנו מכרתי מחשבים..
·המקרה הספיציפי שונה מהרכבת חומרה, כי לוגיטק אולי המותג הכי פופולרי לציוד היקפי, בעולם.JamesStone כתב:ואני הייתי המשוגע הזה שהיה מוכר רק את הציוד המשובח ביותר, האמין ביותר.
ג'יימס...
אבל אתה צודק שכאשר מחפשים רק מחיר, אח"כ יש בעיות.
הבעיה שבישראל יבואנים/חנויות מרשים לעצמם לירוק לנו בפרצוף גם שאין קשר למחיר, כמו איקאה, שפורסם כי האחריות על מוצריה בישראל מקוצצת לעומת חו"ל, וכולנו יודעים שאותם מוצרים גם יותר יקרים כאן.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15948
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
לפעמים זה לא רק לחסוך 10 שקלים - הזמינות של KSP ואייבורי היא הגדולה יותר.
כולל מלאי גדול בסניפים.
אישית הרבה יותר נוח לקפוץ לסניף הקרוב ולאסוף מאשר לעשות הזמנה באתר שישלח לך בדואר או בשליח חבילה שתשלם בנוסף 39 שקל .
כולל מלאי גדול בסניפים.
אישית הרבה יותר נוח לקפוץ לסניף הקרוב ולאסוף מאשר לעשות הזמנה באתר שישלח לך בדואר או בשליח חבילה שתשלם בנוסף 39 שקל .
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
אהבתי את ה"לי זה לא יקרה" גם אני לפני כמה שנים רכשתי דיסק SSD של אינטל, אחרי שבוע !? הדיסק הפסיק לעבודת פונה ל KSP
נזק פיזי (היה חסר חלק פלסטיק זעיר במחבר ה SATA לא יודע בדיוק איך קרה אם זה אני במקרה עשיתי או שנעשה בכוונה שהראתי בחנות)
פניתי בהתחלה ליבואנים בארץ לפי הסיריאלי לא יובא לארץ על ידם...יבוא של KSP ככל הנראה, פניתי לאינטל בבריטניה טלפונית
נאמר לי שעד חודש החלפה באחריות המוכר לאחר חודש אוכל להתקשר אליהם. התקשרתי לאחר חודש בדיוק אינטל שולחים על חשבונם
שליח אני חושב DHL (לא זוכר) לאחר שבועיים מגיע שליח עם דיסק חדש דנד"ש בקופסא מקורית
מאז כף רגלי לא דרכה ב KSP וגם לא מכרי....
מסתבר שיש עוד מספיק לקוחות שחוזרים אליהם, ממה שאני הבנתי כאשר המוצר ביבוא של חברת האחות של KSP בחיפה אין שרות.
אם נרכש מאחד היבואנים למשל פיקוק, בנדא וכו"ישלחו אותך אליהם ואז תקבל שרות.
אגב השם האמיתי של KSP הוא Service is Not US.
נזק פיזי (היה חסר חלק פלסטיק זעיר במחבר ה SATA לא יודע בדיוק איך קרה אם זה אני במקרה עשיתי או שנעשה בכוונה שהראתי בחנות)
פניתי בהתחלה ליבואנים בארץ לפי הסיריאלי לא יובא לארץ על ידם...יבוא של KSP ככל הנראה, פניתי לאינטל בבריטניה טלפונית
נאמר לי שעד חודש החלפה באחריות המוכר לאחר חודש אוכל להתקשר אליהם. התקשרתי לאחר חודש בדיוק אינטל שולחים על חשבונם
שליח אני חושב DHL (לא זוכר) לאחר שבועיים מגיע שליח עם דיסק חדש דנד"ש בקופסא מקורית
מאז כף רגלי לא דרכה ב KSP וגם לא מכרי....
מסתבר שיש עוד מספיק לקוחות שחוזרים אליהם, ממה שאני הבנתי כאשר המוצר ביבוא של חברת האחות של KSP בחיפה אין שרות.
אם נרכש מאחד היבואנים למשל פיקוק, בנדא וכו"ישלחו אותך אליהם ואז תקבל שרות.
אגב השם האמיתי של KSP הוא Service is Not US.