לא ברור למה בדיוק זה קרה, יש מי שטוענים שהייתה סוג של השתלטות מסחרית על OpenELEC מצד Wetek. בכל מקרה, אחרי שקידודים מתקדמים יחסית (מישהו החליט לקודד את העונה השניה של American Horror Story ב-h.265, לא ברור למה) לא עבדו בכלל על RPi2 וקירטעו בצורה מחרידה על RPi3 החלטתי לתת לזה הזדמנות לפני שאנקוט בצעדים דראסטיים וזה אכן עבד, לפחות עם ה-3. לא בדקתי על ה-2. מומלץ.
https://libreelec.tv/
ענף חדש התפצל מ-OpenELEC. שמו בישראל LibreELEC
-
Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
יש כבר שרשורים על זה.
ניסיתי להתקין על cubox i4pro ללא הצלחה. בסוף התקנתי openelec 7beta
ניסיתי להתקין על cubox i4pro ללא הצלחה. בסוף התקנתי openelec 7beta
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 113 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
עופר, יש לי את אותה קוביה ואצלי כן הצליח.
הבעיה הינה בקרנל שהינו מתקדם יותר מהקרנל שOE משתמשים.
ניסית התקנה נקיה או UPDATE? אם תהיה לך אפשרות, מציע לך לנסות על כרטיס אחר התקנה נקיה, ואם לא עלה
אז לנסות לכבות ולהדליק שוב.
המוזר הוא, שאם תחבר את הקוביה למסך מחשב, לא תהיה לך בעיה. עם דגמי טלוויזיה מסוימים, בגלל נושא הרזולוציה מקבלים
מסך שחור(שלא בצדק. שוב, בגלל הקרנל).
הבעיה הינה בקרנל שהינו מתקדם יותר מהקרנל שOE משתמשים.
ניסית התקנה נקיה או UPDATE? אם תהיה לך אפשרות, מציע לך לנסות על כרטיס אחר התקנה נקיה, ואם לא עלה
אז לנסות לכבות ולהדליק שוב.
המוזר הוא, שאם תחבר את הקוביה למסך מחשב, לא תהיה לך בעיה. עם דגמי טלוויזיה מסוימים, בגלל נושא הרזולוציה מקבלים
מסך שחור(שלא בצדק. שוב, בגלל הקרנל).
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
אני עובד עם OPENELEC ומאוד מרוצה. מקבל ממנו כל מה שצריך. עם זאת מסקרן אותי מאוד ה BRANCH החדש LIBREELEC. לפי מה שהצלחתי להבין הוא יתעדכן הרבה יותר מהר מ OPENELEC בהתאמה לגרסאות קודי החדשות לכשיצאו.
כיום אני מפעיל את ה OPENELEC על נייד ישן של דל, אבל אני מאוד מעוניין להפעיל גרסה דומה (OPENELEC או LIBREELEC) על חומרה של AMLOGIC 812.
כיום אני מפעיל את ה OPENELEC על נייד ישן של דל, אבל אני מאוד מעוניין להפעיל גרסה דומה (OPENELEC או LIBREELEC) על חומרה של AMLOGIC 812.