ידית נייקד מה לעזאזל ?!?!
לאחר המתנה ארוכה הגיע משלוח ידיות ECM מקוריות לאלון מקדמה.
לאחר עוד שבועיים הגיעה סוף סוף אלי הביתה.
מטבעה של הידית אמורה לשרת מנת אספרסו אחת נכון ? הרי אין לה פיית מזיגה לשתי כוסות.
אבל הסלסלה שבאה איתה היא לא רק לא בודדת היא עוד גדולה יותר מה vst 20 גרם שיש לי שעושה שתי מנות כל בוקר.
בדקתי והיא אפילו לא נכנסת לידית רגילה שכן עמוקה מידי. להערכתי היא 22 גרם.
אז למה ומדוע מסופקת סלסלת 22 גרם ?
האם איתה אני אמור לחלוט מנה אחת ? כמה קפה לשים? כשאני עושה מנה בודדת עם סלסלת ה vst 7 גרם שלי אני שם 11 גרם לשוט של 28 שניות ויוצא מעולה.
בקיצור האם לעבוד עם סלסלת ה 22 שסופקה למנה בודדת וכמה קפה ? האם להעביר את סלסלת ה 7 גרם לידית הנייקד ולחלוט איתה (יושבת בצורה מכוערת בנייקד)
תודה
לאחר עוד שבועיים הגיעה סוף סוף אלי הביתה.
מטבעה של הידית אמורה לשרת מנת אספרסו אחת נכון ? הרי אין לה פיית מזיגה לשתי כוסות.
אבל הסלסלה שבאה איתה היא לא רק לא בודדת היא עוד גדולה יותר מה vst 20 גרם שיש לי שעושה שתי מנות כל בוקר.
בדקתי והיא אפילו לא נכנסת לידית רגילה שכן עמוקה מידי. להערכתי היא 22 גרם.
אז למה ומדוע מסופקת סלסלת 22 גרם ?
האם איתה אני אמור לחלוט מנה אחת ? כמה קפה לשים? כשאני עושה מנה בודדת עם סלסלת ה vst 7 גרם שלי אני שם 11 גרם לשוט של 28 שניות ויוצא מעולה.
בקיצור האם לעבוד עם סלסלת ה 22 שסופקה למנה בודדת וכמה קפה ? האם להעביר את סלסלת ה 7 גרם לידית הנייקד ולחלוט איתה (יושבת בצורה מכוערת בנייקד)
תודה
כל ידיות הנייקד שחיפשתי מסופקות או ערומות או עם סלסלת טריפל כמו שקיבלת שזה נותן שוט לקרנפים. אני הזמנתי באיביי ידית נייקד שגם מגיעה עם סלסלת טריפל שלא מצאתי לה שימוש.
תחליף בנייקד לסלסלה אחרת לפי הצרכים שלך, סינגל או דאבל. יש גם סלסלה של 12-18 גרם של IMS שהזמנתי שזה יותר קטן מסלסלת דאבל סטנדרטית (עוד לא הגיע).
תחליף בנייקד לסלסלה אחרת לפי הצרכים שלך, סינגל או דאבל. יש גם סלסלה של 12-18 גרם של IMS שהזמנתי שזה יותר קטן מסלסלת דאבל סטנדרטית (עוד לא הגיע).
- Evya1989
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 143
- שם מלא: Evyatar Ezra
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
הזמנתי די מזמן מbellabarista.co.uk לא זוכר כמה שילמתי.kobbi כתב:בקיצור בזבוז של למעלה מ 300 ש״ח ....
מהיכן הזמנתם את הסלסלה ?....
יש לי גם את סלסלת the single שלהם שהיא גם לא רעה שהזמנתי מcafe-kultur והגיעה מאוד מהר.
איביי. 90 ש"ח כולל משלוח.
יש כמה גדלים. ויש גם עם תחתית מעוגלת שאולי יותר טוב לנייקד אבל לא ניסיתי.
זה לינק לתחתית מעוגלת 12-17 גרם:
http://www.ebay.com/itm/IMS-B70-2TC-24E-Precision-E61-14g-12-17g-Competition-Filter-Basket-Ridgeless-/222105143884?hash=item33b67f8a4c:g:dvUAAOSwP~tW6Y9t
זה לינק לסלסלה שרכשתי: http://www.ebay.com/itm/IMS-B70-2-T-24-5M-Precision-E61-14g-12-18g-Competition-Basket-R-Barista-Tool-/222081689664?hash=item33b519a840:g:1fMAAOSwvUlWtmNV
יש גם סלסלות יותר קטנות של 12 ו- 14 גרם. תראה כאן: http://www.imsfiltri.com/en/risultati-ricerca/?lang=en&competition=0&post_type=i-filtri&comp=vibiemme&type=0&Capienza=2-tazze&competition=competition-item&submit=Search
יש כמה גדלים. ויש גם עם תחתית מעוגלת שאולי יותר טוב לנייקד אבל לא ניסיתי.
זה לינק לתחתית מעוגלת 12-17 גרם:
http://www.ebay.com/itm/IMS-B70-2TC-24E-Precision-E61-14g-12-17g-Competition-Filter-Basket-Ridgeless-/222105143884?hash=item33b67f8a4c:g:dvUAAOSwP~tW6Y9t
זה לינק לסלסלה שרכשתי: http://www.ebay.com/itm/IMS-B70-2-T-24-5M-Precision-E61-14g-12-18g-Competition-Basket-R-Barista-Tool-/222081689664?hash=item33b519a840:g:1fMAAOSwvUlWtmNV
יש גם סלסלות יותר קטנות של 12 ו- 14 גרם. תראה כאן: http://www.imsfiltri.com/en/risultati-ricerca/?lang=en&competition=0&post_type=i-filtri&comp=vibiemme&type=0&Capienza=2-tazze&competition=competition-item&submit=Search
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אני לפעמים שותה שני שוטים של אספרסו כפול מסלסלה 18 גרם vst. כך שזה רק עניין של הרגל 
לא צריך לעשות סיפור, שים סלסלה אחרת וזהו.
לא צריך לעשות סיפור, שים סלסלה אחרת וזהו.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
כל הרעיון של הנייקד זה לצפות בזרימת הקפה נכון ?
אז אם דוטים שוט נורמלי דהינו סלסלת סינגל 7 גרם של vst נקבל ידית רחבה ויפה עם רשת קטנה וצרה למטה שלא תספק את מראה העניים שבשבילו קנינו את הידית )הרי הייתה ברשותי ידית סינגל) .
נכון אפשר לשים סלסלת 22 גרם אבל למה לדחוף את הקפאין המיותר הזה אם אני מסתפק כיום בכוס אחת של 11 גרם . זאת הנקודה, הידית צריכה להיות מסופקת על ידי החברה עם סלסלת סינגל מתאימה ובעח בשביל כמה שמשלמים.
אז אם דוטים שוט נורמלי דהינו סלסלת סינגל 7 גרם של vst נקבל ידית רחבה ויפה עם רשת קטנה וצרה למטה שלא תספק את מראה העניים שבשבילו קנינו את הידית )הרי הייתה ברשותי ידית סינגל) .
נכון אפשר לשים סלסלת 22 גרם אבל למה לדחוף את הקפאין המיותר הזה אם אני מסתפק כיום בכוס אחת של 11 גרם . זאת הנקודה, הידית צריכה להיות מסופקת על ידי החברה עם סלסלת סינגל מתאימה ובעח בשביל כמה שמשלמים.
תשמע, יש פה בעיה של תיאום ציפיות..
סינגל 11 גרם דרך רשת רחבה ועוגיה דקיקה לא יצא ב 30 שניות (יותר כמו 5 שניות).
רב האנשים מתאמנים עם נייקד על סלסלה כפולה (14, 15, 18) ואחרי שמבינים את הפואנטה חוזרים לסינגל.
לצערך, מידית נייקד לא תבוא הישועה בכל הנוגע לסינגל. התורה שם שונה לגמרי מדאבל. אני עד היום לא סובל להשתמש בסלסלה הזאת.
מקווה שהחדשה שהזמנת תעזור, אבל אני בספק..
סינגל 11 גרם דרך רשת רחבה ועוגיה דקיקה לא יצא ב 30 שניות (יותר כמו 5 שניות).
רב האנשים מתאמנים עם נייקד על סלסלה כפולה (14, 15, 18) ואחרי שמבינים את הפואנטה חוזרים לסינגל.
לצערך, מידית נייקד לא תבוא הישועה בכל הנוגע לסינגל. התורה שם שונה לגמרי מדאבל. אני עד היום לא סובל להשתמש בסלסלה הזאת.
מקווה שהחדשה שהזמנת תעזור, אבל אני בספק..
אין לי בעיה להוציא שוט מעולה בדרך סלסלת ה 7 גרם של vst כשאני ממלא אותה ב 11 גרם קפה.
פשוט רציתי להיות מהמראה של החליטה דרך נייקד.
אין בעיה להעביר את הסלסלה הזו לידית הנייקד זה פשוט מכוער....
הסלסלה שהוזמנה תשב יפה ללא ספק, נקווה שהיא תוציא שוט טוב. מנסיון המשתמשים בסלסלה זו של 12-18 כמה קפה אתם שמים לשוט בודד ?
פשוט רציתי להיות מהמראה של החליטה דרך נייקד.
אין בעיה להעביר את הסלסלה הזו לידית הנייקד זה פשוט מכוער....
הסלסלה שהוזמנה תשב יפה ללא ספק, נקווה שהיא תוציא שוט טוב. מנסיון המשתמשים בסלסלה זו של 12-18 כמה קפה אתם שמים לשוט בודד ?
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
שים סלסלת VST 7gr ותקבל גם סינגל שוט. יפה לא יפה? זה כבר עניין של טעם. לדעתי זה יושב יפה.
אתה מתרעם על כך שקיבלת עם הידית סלסלה? אוי יא ברוך.
ד.א בשביל סלסלה טריפל צריך ידית מיוחדת, ידית רגילה לא מספיק עמוקה. לרוב מכונות מנוף יש להם ידיות מספיק עמוקות.
ד.א עם סלסלה של VST גם עם 8 גרמים אפשר להוציא יופי של שוטים, ולא זרימת פיפי של 5 שניות.
אתה מתרעם על כך שקיבלת עם הידית סלסלה? אוי יא ברוך.
ד.א בשביל סלסלה טריפל צריך ידית מיוחדת, ידית רגילה לא מספיק עמוקה. לרוב מכונות מנוף יש להם ידיות מספיק עמוקות.
ד.א עם סלסלה של VST גם עם 8 גרמים אפשר להוציא יופי של שוטים, ולא זרימת פיפי של 5 שניות.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
נייקד
היי קובי
הבעיה ידועה וקיימת בכל ידיות הסינגל knfubu, epv
מהסיבה הפשוטה שרצו לתת פיניש יפה
לשפת הידית התחתונה,
ומאחר וחייבים לרדת עם הסלסלה נמוך עד למקום החיתוך
נוצרה סלסלה עמוקה כלכך,
אם אתה לא עושה סרטונים ליוטיוב אז ניתן להשתמש כמו שאמרו
לפני בסלסלה רגילה,
אבל !
בהרבה ידיות נייקד כשמים סלסלה לא עמוקה ומתאימה
הקפה יוצא בצורה לא ממוקדת למרכז הכוס ומלכלך מאד.
מצב סרטון של הנייקד המדובר של איסיאמ-ecm שעשינו לחג באולם תצוגה.
https://www.facebook.com/kedma.coffee/timeline
אלון
קדמה קפה
יבואנית איסיאמ גרמניה
הבעיה ידועה וקיימת בכל ידיות הסינגל knfubu, epv
מהסיבה הפשוטה שרצו לתת פיניש יפה
לשפת הידית התחתונה,
ומאחר וחייבים לרדת עם הסלסלה נמוך עד למקום החיתוך
נוצרה סלסלה עמוקה כלכך,
אם אתה לא עושה סרטונים ליוטיוב אז ניתן להשתמש כמו שאמרו
לפני בסלסלה רגילה,
אבל !
בהרבה ידיות נייקד כשמים סלסלה לא עמוקה ומתאימה
הקפה יוצא בצורה לא ממוקדת למרכז הכוס ומלכלך מאד.
מצב סרטון של הנייקד המדובר של איסיאמ-ecm שעשינו לחג באולם תצוגה.
https://www.facebook.com/kedma.coffee/timeline
אלון
קדמה קפה
יבואנית איסיאמ גרמניה
נערך לאחרונה על ידי cafekedma ב 02/02/2017 15:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: נייקד
@cafekedma
·הי אלון ותודה
הקישור מפנה לעמוד הפיס ולא לסרטון מסויים, לא מצאתי את מבוקשי.
בכל מקרה כמובן שהטענה אם הייתה כזו איננה כנגדך, ההפך ספקת ידית מדהימה ואיכותית.
הסוגיה היא מה היתה כוונת היצרן וכיצד להשתמש.
ממתין לסלסלת ה 12 -18 גרם שהומלצה ונראה מה יהיה.
תודה רבה
·הי אלון ותודה
הקישור מפנה לעמוד הפיס ולא לסרטון מסויים, לא מצאתי את מבוקשי.
בכל מקרה כמובן שהטענה אם הייתה כזו איננה כנגדך, ההפך ספקת ידית מדהימה ואיכותית.
הסוגיה היא מה היתה כוונת היצרן וכיצד להשתמש.
ממתין לסלסלת ה 12 -18 גרם שהומלצה ונראה מה יהיה.
תודה רבה
סיכום חווית הנייקד :
שורה תחתונה, חבל על הכסף, גימיק לא מוצלח.
בהרחבה- לאחר קריאה והסתכלות בסרטונים נוצר גירוי שחייב אותי לקנות ידית כזו.
כפי שכתבתי הידית הגיעה עם סלסלת טריפל לא שימושית אלא אם אתה קרנף קפה.
התקנת סלסלת סינגל של vst 7 גרם עשתה כמובן את העבודה אבל היא איננה יושבת יפה שכן פתח יציאת הקפה איננו רחב והוא ממלא רק חלק מתחתית הנייקד.
בעצת הפורום הוזמנה סלסלת ims 12-18 גרם. הסלסלה הגיעה ואכן יושבת טוב בידית. אבל :
1. גם זאת סלסלת קרנפים שכן אם לא ממלאים בה 18 גרם מקבלים חליטה ב 10 שניות.
2. משפריץ לכל עבר ומטנף את המכונה.
שורה תחתונה חבל על הכסף.
חבל
שורה תחתונה, חבל על הכסף, גימיק לא מוצלח.
בהרחבה- לאחר קריאה והסתכלות בסרטונים נוצר גירוי שחייב אותי לקנות ידית כזו.
כפי שכתבתי הידית הגיעה עם סלסלת טריפל לא שימושית אלא אם אתה קרנף קפה.
התקנת סלסלת סינגל של vst 7 גרם עשתה כמובן את העבודה אבל היא איננה יושבת יפה שכן פתח יציאת הקפה איננו רחב והוא ממלא רק חלק מתחתית הנייקד.
בעצת הפורום הוזמנה סלסלת ims 12-18 גרם. הסלסלה הגיעה ואכן יושבת טוב בידית. אבל :
1. גם זאת סלסלת קרנפים שכן אם לא ממלאים בה 18 גרם מקבלים חליטה ב 10 שניות.
2. משפריץ לכל עבר ומטנף את המכונה.
שורה תחתונה חבל על הכסף.
חבל
@kobbi
·סלח לי קובי ידידי אבל כל מה שתיארת בפוסט נובע מבעיות בתפעול.
ידית נייקד משמשת בריסטות מתלמדים כדי לבחון את איכות תהליך ההכנה שלהם.
סלסלה משפריצה יכולה לנבוע מטחינה לא אחידה,טימפור לא איד סלסלה לא נקייה או טחינה דקה מדיי.
·סלח לי קובי ידידי אבל כל מה שתיארת בפוסט נובע מבעיות בתפעול.
ידית נייקד משמשת בריסטות מתלמדים כדי לבחון את איכות תהליך ההכנה שלהם.
סלסלה משפריצה יכולה לנבוע מטחינה לא אחידה,טימפור לא איד סלסלה לא נקייה או טחינה דקה מדיי.
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
(Victor Marie Hugo 1802-1885)