בעיה בבניית קיר סרטים
שלום
יש לי קודי על המחשב שבו קינפגתי קיר סדרות וסרטים לפי המדריך הזה http://**********/viewtopic.php?t=3713.
שם הכל עובד יפה והסדרות והסרטים מתעדכנים והכל טוב.
לאחרונה התקנתי על Raspberry pi 3 את מערכת ההפעלה osmc עם העדכון האחרון. לאחר מכן קינפגתי גם שם את הקודי לפי אותו מדריך ובאותה דרך שעשיתי על המחשב.
קיר הסדרות נבנה יפה מאד אבל בסרטים לא קורה כלום. לרגע רואים שהוא מתחיל עדכון של הסרטים אבל תוך שניה הוא מסיים מבלי שהוסיף שום סרט. לא רק זה, אלא שאפילו לא מופיע לי "סרטים" בתפריט הראשי.
ניסיתי לשחק עם המקורות אבל שום דבר לא עוזר.
האם הבעיה ידועה ? מישהו נתקל בה ? האם השתבש משהו ב-ninbora movies feeder ?
תודה
יש לי קודי על המחשב שבו קינפגתי קיר סדרות וסרטים לפי המדריך הזה http://**********/viewtopic.php?t=3713.
שם הכל עובד יפה והסדרות והסרטים מתעדכנים והכל טוב.
לאחרונה התקנתי על Raspberry pi 3 את מערכת ההפעלה osmc עם העדכון האחרון. לאחר מכן קינפגתי גם שם את הקודי לפי אותו מדריך ובאותה דרך שעשיתי על המחשב.
קיר הסדרות נבנה יפה מאד אבל בסרטים לא קורה כלום. לרגע רואים שהוא מתחיל עדכון של הסרטים אבל תוך שניה הוא מסיים מבלי שהוסיף שום סרט. לא רק זה, אלא שאפילו לא מופיע לי "סרטים" בתפריט הראשי.
ניסיתי לשחק עם המקורות אבל שום דבר לא עוזר.
האם הבעיה ידועה ? מישהו נתקל בה ? האם השתבש משהו ב-ninbora movies feeder ?
תודה
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 63 פעמים
Ninbora הפסיק כל פעילות שקשורה בהרחבות קודי כבר לפני שנה כמעט. כנראה בגלל איומים בתביעות על הפרת זכויות יוצרים. מומלץ להסיר כל הרחבה המכילה את השם Ninbora ולהתקין הרחבות חלופיות שעדיין עובדות ומתוחזקות.
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 63 פעמים
אני לא משתמש בקיר סרטים אז לא אוכל להמליץ על חלופות.
תתקין אולי את קיר הסרטים של TheWiz, שלדעתי הוא הכי פופולרי.
חיפוש קצר ביוטיוב הניב את הסרטון הבא, שאולי יעזור לך בהתקנה:
אולי משתתפים אחרים בפורום יכולים להמליץ על קירות סרטים נוספים?
תתקין אולי את קיר הסרטים של TheWiz, שלדעתי הוא הכי פופולרי.
חיפוש קצר ביוטיוב הניב את הסרטון הבא, שאולי יעזור לך בהתקנה:
אולי משתתפים אחרים בפורום יכולים להמליץ על קירות סרטים נוספים?
@ni4ni
·אני בונה את "הקיר" שלי ישירות מחשבון ה- Trakt, כך שאני יכול לראות את הפרקים החדשים שלי שיצאו, סרטים פופולארים, סדרות פופולאריות, יוצאים בקרוב וכו'.
פשוט מתחבר ישירות לחשבון Trakt דרך תוסף SALTS ומציג את הנתונים שאני רוצה ב - Widgets בעמוד הראשי.
·אני בונה את "הקיר" שלי ישירות מחשבון ה- Trakt, כך שאני יכול לראות את הפרקים החדשים שלי שיצאו, סרטים פופולארים, סדרות פופולאריות, יוצאים בקרוב וכו'.
פשוט מתחבר ישירות לחשבון Trakt דרך תוסף SALTS ומציג את הנתונים שאני רוצה ב - Widgets בעמוד הראשי.