מחפש איזה מערכת סראונד פשוטה לחדר

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
tevel3 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1016
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אממ יצא לי לדבר עם מישהו לאחרונה על מערכת סראונד ופתאום קפץ לי ג'וק למערכת קטנה ופשוטה לחדר...
מכוון שאין לי חדר גדול ואני לא מחפש מערכת high or mid-end אלא יותר לכיוון של הlow, אשמח אם תמליצו לי על משהו זול ופשוט שאוכל להנות ממנו בחדר...
כמובן שאני כמו שאמרתי לא מחפש משהו wow אלא משהו שהוא בגדר הרמה של הרמקולים שיש למסך שלי (lcd של thomson) אלא שרק בסראונד.

אממ אני מעוניין במשהו קטן ולא גדול כי החדר שלי לא ענק.
חוץ מזה רציתי בכלל לדעת אם אפשרי לסדר סראונד בחדר כזה... (למטה)

אני שוכב מול הארון והמסך שלי הוא בצד כמו שרשמתי, והמיטה שלי צמודה לקיר (כמו שציירתי) ויש מעליו חלון (מעל המיטה).
אפשרי לסדר שניים קטנים ליד המסך ושניים מעליו הראש שלי? זה מסתדר? זה יעבוד ככה (במובן שזה ישמע כמו שצריך).

אז משהו זול, בפחות מה1000 שקל... כי אני ממש מחפש משהו שנשמע נורמלי כמו רמקולים שיש למסך lcd, ושיהיו קטנים.
תודה (Y)

נ.ב
אממ אני צופה בסרטים רק דרך המחשב, אפשרי לחבר את הרמקולים למחשב ולסדר סראונד?

OmriAtiya
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2955
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

אתה רוצה רמקולים למחשב?
או רסיבר + רמקולים?
:thefinger:

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46368
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #3 

בתקציב שלך ובמגבלות מקום של החדר, לשים 4 מדפיים + מגבר יהיה בעיה.
אני מאמין שרמקולים של מחשב הם הפתרון היחיד עבורך.

tevel3 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1016

שליחה #4 

אממ אני רוצה רמקולים למחשב שישמשו לקולנוע ביתי (קולנוע ביתי של מסכנים :lol: )
איזה 4 רמקולים (בלי בס או עם בס לא אכפת לי) שאפשר לחבר למחשב ולפזר בחדר ולהגדיר אותם אומשהו כדי לקבל סראונד, שכל רמקול יוציא ערוץ אחר.

kolokito
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1945
נתן תודות: 3 פעמים

שליחה #5 

ATP3 של אלקט לנסינג או סט נחמד של CAMBRIDGE (החברה שעובדת עם קריאייטיב) יעשו את העבודה.

iamtal
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 262

עדיף רמקולים טובים למחשב מאשר רסיבר זול

שליחה #6 

לסלון כמובן שהייתי ממליץ על שילוב של רסיבר+רמקולים, אולם מאחר ובחדר שלך קיים מחשב, למה לא לנצל אותו? אם כרטיס הקול שלך תומך ב-5.1, אז בשילוב עם התוכנה הנכונה כבר יש לך מגבר (לעניים) שתומך ב-Dolby Digital ו-DTS :-)

כפי שמישהו הזכיר כאן, Altec Lansinc ATP3 הם רמקולים פשוט מעולים. יחסית לגודל שלהם הם ממש חזקים (בטח בשביל חדר קטן), אבל, ובמקרה שלך זה האבל הגדול - אילו רמקולים 2.1 בלבד (כלומר לא סראונד, אלא סטריאו+סאב).

לצערי לא נתקלתי בדגם 5.1 טוב של Altec בארץ, מה שמותיר את הבמה לרמקולים של Creative, אמנם פחות טובים, אבל לפחות יש היצע.
ל-Creative יש כ-3 סדרות של רמקולים:

א. SBS - רמקולים פשוטים לסביבה משרדית - לא לקנות במקרה שלך!
ב. Inspire - מאוזנים, טובים למוזיקה, סרטים, משחקים - כנראה אידיאלים עבורך.
ג. I-Trigue - הכי טובים, מעולים לשמיעת מוזיקה, אבל קצת יקרים בשביל התקציב שלך

בקיצור, אתה צריך להתמקד ב-Creative Inspire 5.1 כלשהו, וגם כאן יש היצע גדול.
אתה יכול ללכת על ה-5200 הקלאסי, שהוא זול למדי (550 ש"ח בממוצע), או על ה-T5900 שהוא חדש יותר ועוצמתי יותר (יעלה סביב ה-800 ש"ח). יש גם דגמים נוספים, תעשה סריקה בזאפ ותיכנס לאתר של Creative.

בהצלחה...

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”