סט של 5 רמקולים 2 רצפתיים 2 נתלים וסנטר, בצבע שחור מרקם עץ יפהייפה, פלוס רסיבר ימאהה דגם RXV367 צבע כסוף פלוס שלט, נקנו לפני שנתיים מחשמל נטו.
חשבתי שאשתמש בהם אבל אחרי חודש ניתקתי אותם ואין לי סבלנות כל פעם לפתוח את המערכת כשיש לי
רמקול טוב בטלוויזיה. מידי פעם אני שומע בהם שירים אבל חוץ מזה כלום. הם במצב חדש, ללא שריטות, לא עישנו לידם אף פעם..
קניתי את הרסיבר פלוס הרמקולים ב3500 בזמנו, אבל ראיתי שעכשיו בחלק מהחנויות המחירים שלהם אפילו עלו.
בכל מקרה אני מבקש על שניהם 3000 ומוכן להתגמש.
מי שרוצה את הרמקולים או הרסיבר בנפרד שייתן הצעת מחיר.
אני מתל אביב.
(לא הוספתי תמונות כי אין טעם, מי שמכיר/רוצה יכול לחפש בגוגל ויוטוב.)
למכירה סט רמקולים Jamo s426 + רסיבר ימאהה rxv367
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.