צפיית סרטים דרך הרשת - עזרה
חיברתי אצל חבר מחשב ישן לפלזמה בסלון בכדי שיוכל לצפות בסרטים (XVID וDIVX - לא HD) דרך הרשת.
הרשת האלחוטית מחוברת טוב (עוצמת אות: טוב עד טוב מאוד), אבל לא רואים סרטים בצורה חלקה. מה שאני עושה זה פשוט פותח מהמחשב הזה את ספריית הסרטים במחשב ה"שרת" ופשוט מפעיל את הסרט. יש מדי פעם הקפאה לשנייה בוידאו ואז זה ממשיך.
חשבתי אולי בגלל מגבלות חומרה במחשב (סלרון 1.8, 256 מ"ב זיכרון), אבל את אותו סרט צרוב על CD רגיל הוא מנגן חלק.
ניסיתי את הפתרונות הבאים:
1. VLC - יותר גרוע ממדיה פלייר.
2. הסרת כל הקודקים והתקנת FFDSHOW - היה שיפור קטן. פחות קפיצות הפעם.
3. דרך ORB - איכות גרועה.
לא מחובר שום מכשיר אלחוטי אחר לרשת, וליתר ביטחון בדקתי כשהמחשב מנותק מהאינטרנט. אותם בעיות.
חשבתי אולי יש דרך להגדיר למדיה פלייר שזה סרט מהרשת ולהכריח אותו ליצור באפר. יש דרך כזו? פתרון כלשהו אחר?
אודה לכל עזרה או רעיון.
הרשת האלחוטית מחוברת טוב (עוצמת אות: טוב עד טוב מאוד), אבל לא רואים סרטים בצורה חלקה. מה שאני עושה זה פשוט פותח מהמחשב הזה את ספריית הסרטים במחשב ה"שרת" ופשוט מפעיל את הסרט. יש מדי פעם הקפאה לשנייה בוידאו ואז זה ממשיך.
חשבתי אולי בגלל מגבלות חומרה במחשב (סלרון 1.8, 256 מ"ב זיכרון), אבל את אותו סרט צרוב על CD רגיל הוא מנגן חלק.
ניסיתי את הפתרונות הבאים:
1. VLC - יותר גרוע ממדיה פלייר.
2. הסרת כל הקודקים והתקנת FFDSHOW - היה שיפור קטן. פחות קפיצות הפעם.
3. דרך ORB - איכות גרועה.
לא מחובר שום מכשיר אלחוטי אחר לרשת, וליתר ביטחון בדקתי כשהמחשב מנותק מהאינטרנט. אותם בעיות.
חשבתי אולי יש דרך להגדיר למדיה פלייר שזה סרט מהרשת ולהכריח אותו ליצור באפר. יש דרך כזו? פתרון כלשהו אחר?
אודה לכל עזרה או רעיון.
הבעיה היא כנראה ברשת ולא במחשב
רשת B או G ?
מה קצב החיבור שנוצר (בנתוני החיבור רשום ליד עוצמת החיבור נתון בMB)
נסה לשנות את מיקום או הזווית של האנטנה
בBSplayer Pro יש אפשרות להגדיר זכרון רשת זמני (אבל לא ניסיתי לבדוק אם זה מוצלח אצלי ברשת G עובד חלק)
נסיון קודם שהיה לי ברשת B לא היה מוצלח במיוחד למרות שהקצב התאורטי של הרשת אמור להיות מספיק
ירון
רשת B או G ?
מה קצב החיבור שנוצר (בנתוני החיבור רשום ליד עוצמת החיבור נתון בMB)
נסה לשנות את מיקום או הזווית של האנטנה
בBSplayer Pro יש אפשרות להגדיר זכרון רשת זמני (אבל לא ניסיתי לבדוק אם זה מוצלח אצלי ברשת G עובד חלק)
נסיון קודם שהיה לי ברשת B לא היה מוצלח במיוחד למרות שהקצב התאורטי של הרשת אמור להיות מספיק
ירון
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
כמה שילמת עליו ?