Vera Proximity
מישהו משתמש באפליקציה הזו עבור GEO FANCING?
ישנם ימים שהאפליקציה עובדת ממש יפה וישנם ימים שהיא פשוט לא עובדת, כלומר אין זיהוי של כניסה\יציאה מגדרות.
שמתי לב שכדי לגרום לה לעבוד שוב אני צריך להכנס להגדרות של גדר וללחוץ על OK, זה גורם לה לעבוד עוד כמה ימים ואז שוב מפסיקה.
זה ממש מעצבן, מישהו נתקל בתופעה דומה \ מכיר פתרון שעובד יותר טוב?
תודה
ישנם ימים שהאפליקציה עובדת ממש יפה וישנם ימים שהיא פשוט לא עובדת, כלומר אין זיהוי של כניסה\יציאה מגדרות.
שמתי לב שכדי לגרום לה לעבוד שוב אני צריך להכנס להגדרות של גדר וללחוץ על OK, זה גורם לה לעבוד עוד כמה ימים ואז שוב מפסיקה.
זה ממש מעצבן, מישהו נתקל בתופעה דומה \ מכיר פתרון שעובד יותר טוב?
תודה
אני עוד חודשיים שלושה נכנס לבית חדש ובנתיים מריץ די הרבה ניסויים עם מודולים שונים ושטויות אחרות עם ה VERA, ביניהן הGEO FANCING עם האפליקציה הרשמית שלהם.
עובד לי על הפנים, כמו שכתבת, לפעמים כן, לפעמים לא, לא ברור מה קורה שם כך שבנתיים, הפסקתי עם זה, גשיהיה לי זמן אנסה שוב וגם דרכים אחרות.
עובד לי על הפנים, כמו שכתבת, לפעמים כן, לפעמים לא, לא ברור מה קורה שם כך שבנתיים, הפסקתי עם זה, גשיהיה לי זמן אנסה שוב וגם דרכים אחרות.
אני לא דיברתי על האפליקציה הרשמית שידוע שלא עובדת.arnold כתב:אני עוד חודשיים שלושה נכנס לבית חדש ובנתיים מריץ די הרבה ניסויים עם מודולים שונים ושטויות אחרות עם ה VERA, ביניהן הGEO FANCING עם האפליקציה הרשמית שלהם.
עובד לי על הפנים, כמו שכתבת, לפעמים כן, לפעמים לא, לא ברור מה קורה שם כך שבנתיים, הפסקתי עם זה, גשיהיה לי זמן אנסה שוב וגם דרכים אחרות....